ΑΓΡΟΖΥΜΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΛΑΦΟ 300 γρ.
Περιλαμβάνει όλα τα συστατικά για ένα πεντανόστιμο πιλάφι με αποξηραμένα μανιτάρια και λαχανικά Στην καρδιά της Μακεδονικής γης, στη γειτονιά της εντυπωσιακής Πέλλας, πρωτεύουσα της ελληνιστικής Μακεδονίας, η παραδοσιακή εταιρεία Αγροζύμη παράγει, εδώ και 40 χρόνια, προϊόντα υψηλής ποιότητας , αναβιώνοντας ξεχασμένες γεύσεις, αλλά και πειραματιζόμενοι με καινούρια υλικά. Ταυτόχρονα στηρίζει το τόπο, τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Μακεδονίας καθώς προμηθεύεται τα δημητριακά της αποκ..
3,40€
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΠΕΝΝΕΣ ΒΙΟ 500 γρ.
Βιολογικές, πεντανόστιμες πένες από την Αγροζύμη. Η ιστορία της γαστρονομίας λέει, ότι αυτό το δημοφιλές ζυμαρικό, με το κυλινδρικό σχήμα, πήρε το όνομά του από τις πένες γραφής, οι οποίες άρχισαν να φτιάχνονται από τα μέσα του 19ου αιώνα, και αποτέλεσαν πραγματική επανάσταση στον τρόπο γραφής. Σήμερα, στην Αγροζύμη κάνουμε μία μικρή γευστική επανάσταση και φτιάχνουμε πένες από εκλεκτό βιολογικό σιμιγδάλι. Οι πένες της Αγροζύμης, είναι ιδανικές για πιάτα με πλούσιες σάλτσε..
3,10€
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΠΕΤΟΥΡΑ  ΒΙΟ 500 γρ.
Βιολογικό σιμιγδάλι ζυμώνεται μόνο με επιλεγμένο νερό και αφού πάρουν το σχήμα τους, τα πέτουρα αποξηραίνονται αργά, σε φυσικές συνθήκες για να διατηρηθούν στο ακέραιο όλα τα θρεπτικά συστατικά του σιταριού, η ολόφρεσκη γεύση του και το κατακίτρινο χρώμα του σταριού. Ένα ακόμη εκλεκτό, παραδοσιακό ζυμαρικό. Πόντιοι, Μικρασιάτες και Καπαδόκες, έφτιαχναν πέτουρα κάθε τέλος του καλοκαιριού. Τα πέτουρα μοιάζουν με τις χυλοπίτες, αλλά είναι πιο πλατιά, και θυμίζουν έντονα τις ιτ..
3,10€
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΒΙΟ 500 γρ.
Ένα σχήμα αρχαϊκό, μία λέξη που προέρχεται από το ρήμα πλέκω, ένα προϊόν που σας μετατρέπει σε σεφ. Πλεξούδες κάνουμε τα μαλλιά μας, ζυμώνουμε πλεξούδες τσουρέκια, κρεμάμε πλεξούδες με σκόρδα. Τώρα και βιολογικές πλεξούδες από πιστοποιημένο βιολογικό σιμιγδάλι. Μικρές, βολικές και πεντανόστιμες. Είναι ιδανικές για σαλάτες ζυμαρικών, γιατί διατηρούν το σχήμα και την φρεσκάδα τους για ώρες, κατάλληλες για να βράσουν μέσα σε κόκκινες σάλτσες, να συνοδεύσουν κρέατα και ένα από τα αγαπημ..
3,10€
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 300 γρ.
Με ρύζι από τους ορυζώνες της Κεντρικής Μακεδονίας. Στην καρδιά της Μακεδονικής γης, στη γειτονιά της εντυπωσιακής Πέλλας, πρωτεύουσα της ελληνιστικής Μακεδονίας, η παραδοσιακή εταιρεία Αγροζύμι παράγει, εδώ και 40 χρόνια, προϊόντα υψηλής ποιότητας , αναβιώνοντας ξεχασμένες γεύσεις, αλλά και πειραματιζόμενοι με καινούρια υλικά. Ταυτόχρονα στηρίζει το τόπο, τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Μακεδονίας καθώς προμηθεύεται τα δημητριακά της αποκλειστικά από τον Κάμπο των Γιαννιτσών και τα..
3,40€
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 500 γρ.
Παραδοσιακό προϊόν. 100% αλεύρι από καλαμπόκι.  ..
4,20€
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΦΟΥΡΝΙΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 500 γρ.
Συστατικά: Φρέσκο ψημένο καλαμπόκι αλεσμένο αλεύρι. Διατηρήστε το σε δροσερό και σκιερό μέρος. ..
3,50€
-