ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΤΟΥΜΑ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
DOUMA VITAL FARM  VALONIA ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΒΙΟ 1 κ.
Βιολογικό καπνιστό μπούτι, μαύρου χοίρου Το καπνιστό μπούτι Valonia είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι από ολόκληρο το μπούτι του μαύρου χοίρου, σιγοψημένο σε φυσικό ξύλο οξιάς. Είναι έτοιμο για κατανάλωση, αλλά μπορεί να μαγειρευτεί, να ψηθεί είτε ολόκληρο είτε σε κομμάτια μέσα σε σούπες, σε σάντουιτς, σε σαλάτες αλλά ακόμα και μόνο του γιατί είναι μια μερίδα εξαιρετικού βιολογικού κρέατος, υψηλής διατροφικής αξίας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος δι..
37,20€
DOUMA VITAL FARM ΣΑΛΑΜΙ KID ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΟ 200 γρ.
Με ελαιόλαδο, ειδικό για παιδιά, από 100% κρέας. Από βιολογικά μαύρα χοιρινά ελευθέρας βοσκής. Συστατικά:  Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος* από τα καλύτερα μέρη του ζώου, με ήπια έντασης φρεσκοκομμένα βιολογικά μυρωδικά* και ελαιόλαδο*, ψημένο σε ειδικό πλαστικό έντερο.  * βιολογικό προϊόν. Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής διατροφής με σεβασμό, στη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα. Φιλοδοξεί να είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ..
5,20€
DOUMA VITAL FARM ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ BIO 250 γρ.
Bιολογικό σαλάμι καπνιστό με πράσινο πιπέρι, σινάπι και ελαιόλαδο, από 100% κρέας. Από βιολογικά μαύρα χοιρινά ελευθέρας βοσκής. Συστατικά:  Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος* από τα καλύτερα μέρη του ζώου, με φρεσκοκομμένα βιολογικά μυρωδικά* και ελαιόλαδο*. Ψήνεται σε ειδικό χάρτινο έντερο και καπνίζεται.  * πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής διατροφής με σεβασμό, στη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα. Φιλοδοξεί ν..
7,30€
DOUMA VITAL FARM ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΙΟ 300 γρ.
Με πράσο, ροζ πιπέρι και ελαιόλαδο, από 100% κρέας.  Από βιολογικά μαύρα χοιρινά ελευθέρας βοσκής. Μην τα χαράσσετε κατά το ψήσιμο και ψήστε τα λιγότερο από ότι τα συνηθισμένα χωριάτικα λουκάνικα Συστατικά:  Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος* από τα καλύτερα μέρη του ζώου, με φρεσκοκομμένα βιολογικά μυρωδικά*, πράσο* κρεμμύδι* και ελαιόλαδο*, ψημένο σε φυσικό έντερο. * πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής δ..
7,70€
-