Αξεσουάρ - Είδη δώρων

Κούπες με σουρωτήρι για τους λάτρεις του τσαγιού, ειδικές κανάτες για να φιλτράρετε το νερό της βρύσης, πορτοφόλια με μοναδικά σχέδια φτιαγμένα από ειδικά υλικά ώστε να έχουν ελάχιστο βάρος και μικρό όγκο, αλλά να χωρούν όλα σας τα αντικείμενα και να είναι ανθεκτικά, βιβλία, συνταγές, σουρωτήρια για το τσάι, είναι μερικά από τα είδη δώρων που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία προιόντων 

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BAVICCHI ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΣΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΦΥΤΡΑ
Ειδικό γυάλινο βάζο βλάστησης φύτρων (sprouter) κατάλληλο για να καλλιεργήσετε φύτρα στο σπίτι σας. Το βάζο πλένεται και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί απεριόριστα. Το βάζο διαθέτει καπάκι που σφραγίζει και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για αποθήκευση φύτρων πριν την χρήση. ..
24,00€
BRITA MAXTRA ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑΤΑ 3 τεμ.
Το ανταλλακτικό φίλτρο BRITA Maxtra με το μοναδικό φιλτράρισμα 4 σταδίων παρουσιάζει +20% βελτίωση της μείωσης αλάτων σε σύγκριση με το ανταλλακτικό φίλτρο BRITA Classic. Εκτός από αυτό μειώνει και άλλες ουσίες όπως χλώριο το οποίο επηρεάζει τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού, μειώνει το ορισμένα βαριά μέταλλα (όπως χαλκό και μόλυβδο) μαζί με ορισμένα εντομοκτόνα. Επίσης μειώνονται οργανικές ακαθαρσίες (νοθεύσεις). Το αποτέλεσμα είναι καθαρότερο, διαυγέστερο νερό με απίθανη γεύση, για ζεστ..
24,80€
BRITA ΚΑΝΑΤΑ ΝΕΡΟΥ (MARELLA XL) ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ 2 λ.
Κανάτα κατάλληλη μόνο για φίλτρα Maxtra, χωρά σε πόρτα ψυγείου.  Η ρυθμιζόμενη ένδειξη αλλαγής ανταλλακτικού φίλτρου σας θυμίζει να αλλάξετε το ανταλλακτικό φίλτρο κάθε 4 εβδομάδες. Χρησιμοποιεί το Maxtra - το καινούργιο ανταλλακτικό φίλτρο BRITA με φιλτράρισμα 4 σταδίων και μείωση αλάτων. Εύκολο γέμισμα με ένα χέρι, Flip Top καπάκι. Ιδανική για τη πόρτα του ψυγείου, τέλεια για το τραπέζι σας. Κουμπωτή χειρολαβή (στο πίσω μέρος της χειρολαβής). Χωρητικότητα φιλτραρισμένου νερού 2 λίτ..
31,00€
BRITA ΚΑΝΑΤΑ ΝΕΡΟΥ MARELLA COOL ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ 1,4 λ.
Κανάτα κατάλληλη μόνο για φίλτρα Maxtra, χωρά σε πόρτα ψυγείου. Η ρυθμιζόμενη ένδειξη αλλαγής ανταλλακτικού φίλτρου σας θυμίζει να αλλάξετε το ανταλλακτικό φίλτρο κάθε 4 εβδομάδες. Χρησιμοποιεί το Maxtra - το καινούργιο ανταλλακτικό φίλτρο BRITA με φιλτράρισμα 4 σταδίων και μείωση αλάτων. Εύκολο γέμισμα με ένα χέρι, Flip Top καπάκι. Ιδανική για τη πόρτα του ψυγείου, τέλεια για το τραπέζι σας. Κουμπωτή χειρολαβή (στο πίσω μέρος της χειρολαβής). Χωρητικότητα φιλτραρισμένου νερού 1.4 λίτρα, ..
29,00€
ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΣΥΜΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Βιβλίο της Δ. Βέργου-Ευαγγελοπούλου «Μανιτάρια - Από το Δάσος στην Κουζίνα», όπου παρουσιάζονται με φωτογραφίες και κείμενα 70 συνταγές μανιταρομαγειρικής. Η Δήμητρα Βέργου Ευαγγελοπούλου, ζει στα Γρεβενά, την πόλη του μανιταριού. Είναι γνώστης των μανιταριών και πολύ καλή μαγείρισσα. Με τη βοήθεια και τη στήριξη της οικογένειάς της, έγραψε ένα βιβλίο για τα μανιτάρια. Συνταγές, φωτογραφίες, πληροφορίες, όλες γύρω από τα μανιτάρια, συγκεντρώθηκαν και έγιναν ένα ενδιαφέρον και όμορφο βιβλί..
27,70€
ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΣΕΠΗΣ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Συγγραφέας Γιώργος Κωνσταντινίδης Πλήρης περιγραφή και φωτογραφίες 240 ειδών , εκ των οποίων 12 είδη παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη βιβλιογραφία του συγγραφέα.  Σύγκριση με παραπλήσια είδη.  Συνώνυμα, λαϊκές ονομασίες, οικολογία, περίοδος καρποφορίας, μορφολογία, μυρωδιά, γεύση, εδωδιμότητα, θεραπευτικές ιδιότητες 288 έγχρωμες σελίδες, λεπτό, πλαστικοποιημένο εξώφυλλο. Διαστάσεις: 13 x 9 x 1,4 εκ.   ..
9,90€
ΚΟΥΠΑ  ΜΕ ΚΑΠΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ 400 ml
Ευρύχωρες κούπες που διαθέτουν καπάκι και ανοξείδωτο σουρωτήρι για γρήγορη και εύκολη προετοιμασία του ροφήματος σας. Πρόκειται για ανθεκτικό κεραμικό υλικό υψηλής ποιότητας και ανοξείδωτο σουρωτήρι.  Διατίθεται σε δίαφορα χρώματα.  ..
25,00€
ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ
Ευρύχωρες κούπες που διαθέτουν καπάκι και ανοξείδωτο σουρωτήρι για γρήγορη και εύκολη προετοιμασία του ροφήματος σας. Πρόκειται για ανθεκτικό κεραμικό υλικό υψηλής ποιότητας και ανοξείδωτο σουρωτήρι.  Διατίθεται σε δίαφορα χρώματα.  ..
23,00€
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ
Ανοξείδωτο ατομικό σουρωτήρι κούπας με σχήμα αρκουδάκι με πιατάκι. ..
2,70€
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΛΕΓΜΑ
Ατομικό σουρωτήρι σε σχήμα καρδιάς ..
3,20€
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΣΙΜΠΙΔΑ
Ατομικό σουρωτήρι τσαγιού με ελατήριο και χερούλι. ..
2,50€
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΩΝΙΚΗ ΤΣΑΓΙΕΡΑ
Ατομικό σουρωτήρι σε σχήμα τσαγιέρας. ..
2,70€
-