ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ 400 γρ.
Φυσικός συνδυασμός θαλασσινού αλατιού Μεσολογγίου με Κρητικά βιολογικά βότανα. Μια υπέροχη γευστική δημιουργία που χρησιμοποιείται για να προσθέσει γεύση στο μαγείρεμα.  Με μια ειδική παραδοσιακή τεχνική τα βιολογικά βότανα Κρήτης ανακατεύονται με το ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου το οποίο αποκτά ένα βαθύ πράσινο χρώμα και "κλείνει" μέσα του τη γεύση και τα αρώματα της Ελλάδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κυριολεκτικά σε ΟΛΑ τα φαγητά. Όταν προστεθεί στο μαγείρεμα "δένει..
4,30€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΧΟΝΔΡΟ 1 κ.
100% ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Το χοντρό αλάτι Μεσολογγίου που σας προσφέρει η ΒΙΟδύναμη, είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι το οποίο δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία εκτός από πλύσιμο (για να γίνει βρώσιμο). Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο αλάτι το οποίο προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.  Το πρώτο αλάτι στην Ελληνική αγορά που δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισσυσωματικά τα οποία περιέχονται στο κοινό αλάτι. Δεν έχει υποστεί ..
1,50€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΨΙΛΟ 1 κ.
  100% ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Το αλάτι Μεσολογγίου που σας προσφέρει η ΒΙΟδύναμη, είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι το οποίο δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία εκτός από πλύσιμο (για να γίνει βρώσιμο). Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο αλάτι το οποίο προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.   Το πρώτο αλάτι στην Ελληνική αγορά που δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισσυσωματικά τα οποία περιέχονται στο κοινό αλάτι.  Δεν έχει υ..
1,50€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΑΦΡΙΝΑ - ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ 100 γρ.
Η αφρίνα ή αλλιώς (ο) ανθός άλατος θεωρείται το καλύτερο και πιο νόστιμο αλάτι.  Συλλέγεται με το χέρι σε μορφή νιφάδων από την επιφάνεια της θάλασσας και δεν έχει υποστεί την παραμικρή επεξεργασία.   Έχει ξεχωριστή υφή, λιώνει στο στόμα και δημιουργεί έκρηξη γεύσεων. Χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και σαν επιτραπέζιο σε ωμές ή βραστές σαλάτες, πατάτες, αυγά και άλλα,   100% Ελληνικό προϊόν, προέρχεται από τις αλυκές του Μεσολογγίου ..
2,60€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΓΚΟΤΖΙ HIMALAYA 200 γρ.
  Το καλύτερο γκότζι μπέρι της αγοράς σε συσκευασία 200γρ με ζίπερ που ανοίγει και ξανακλείνει. Ο καρπός γκότζι HIMALAYA προέρχεται από ορεινές περιοχές, είναι δύο εως τρεις φορές μεγαλύτερος καρπός από το κοινό γκότζι και έχει γεμάτη φρουτώδη σάρκα. To γκότζι HIMALAYA περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, είναι πιο γεμάτο και πιο νόστιμο από το κοινό γκότζι.   Το γκότζι μπέρι συμπεριλαμβάνεται στις υπερτροφές, είναι πηγή πολλών βιταμινών, κυρίως βιτ C και π..
7,90€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 500 ml
Έξτρα παρθένο ηλιέλαιο πρώτης ψυχρής πίεσης 100% φυτικό έλαιο από την καρδιά του ηλίανθου.  Παράγεται στην Ελλάδα με ελληνικό ηλιόσπορο από την περιοχή της Θράκης.  Το έξτρα παρθένο ηλιέλαιο πρώτης ψυχρής πίεσης της Βιοδύναμη παράγεται από 4 κιλά φρέσκο, ωμό, Ελληνικό, ηλιόσπορο ανά κιλό ελαίου. Χρησιμοποιείται στην μαγειρική, ζαχαροπλαστική, ωμό σε σαλάτες, σε κρύες σως και ως συμπλήρωμα διατροφής.    Έξτρα παρθένο έλαιο πρώτης ψυχρής πίεσης σημαίν..
3,80€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ (GOJI, ΛΕΥΚΑ ΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΠΠΟΦΑΕΣ) 110 γρ.
Το πρώτο σε πωλήσεις γκότζι στην Ελληνική αγορά Himalaya goji berry σε αρμονικό συνδυασμό με αποξηραμένους καρπούς ιπποφαές και το εξαιρετικά ωφέλιμο λευκό μούρο white mulberry, όλα μαζί στο ίδιο σακουλάκι.  Το ιπποφαές προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια και είναι το φυτό που περιέχει στο σύνολό του, 190 και πλέον θρεπτικά συστατικά. Περιέχει σχεδόν όλες τις υπάρχουσες βιταμίνες και είναι μοναδικό στη συγκέντρωση λιπαρών οξέων. Τα white mulberries είναι φυσικά αποξηραμένα στον ήλιο, βι..
4,20€
ΒΙΟΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 200 γρ.
  Υποκατάστατο αλατιού 66% με θαλασσινό αλάτι 33%.  Πλούσια αλμυρή γεύση με 66% λιγότερο νάτριο. Ιδανικό για άτομα που θέλουν να μειώσουν την ποσότητα αλατιού που καταναλώνουν. Με βάση το χλωριούχο κάλιο το οποίο σύμφωνα με έρευνες βοηθάει στη ρύθμιση της  αρτηριακής πίεσης. ..
5,00€
-