ΒΙΟΜΕΛΙ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΒΙΟΜΕΛΙ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ 100 ml
Χρησιμοποιείται εξωτερικά με απλή επάλειψη για την ανακούφιση ερεθισμών και φλεγμονών. Βοηθά στην επούλωση διαφόρων πληγών λόγω τραυματισμού ή ακινησίας στο κρεβάτι. Καταπολεμά διαφόρων ειδών δερματοπάθειες, μυϊκούς πόνους και αιμορροΐδες. Το βαλσαμέλαιο είναι μείγμα βαλσαμόχορτου και ελαιόλαδου, που προκύπτει με εκχύλιση (εξανθοσμία). Το βαλσαμόχορτο είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως ισχυρό βότανο για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικ..
5,50€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ 10 ml
  Η πρόπολη διεθνώς γνωστή με το αρχαίο ελληνικό όνομα propolis, δηλαδή προ της πόλης, είναι ρητινώδης, κολλώδης ουσία. Οι μέλισσες τη συλλέγουν από τους οφθαλμούς και τους κορμούς διαφόρων προπολογόνων δέντρων ή φυτών π.χ. λαδανιά, ιτιά, οξιά, καστανιά κ.λ.π. Εμπλουτίζεται από τις μέλισσες με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες. Περιέχει φλαβονοειδή, τερπένια, σάκχαρα, αλειφατικά οξέα, αρωματικές ουσίες, βιταμίνες, αμινοξέα, ανόργανες ουσίες. Στην κυψέλη, οι μέλισσες τη χρησιμοποιού..
6,50€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 35 γρ.
Πλούσια σε φυσικά, θρεπτικά, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Ιδανική και αποτελεσματική για αγκώνες, φτέρνες, σκασμένα, ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Ιδανική για καθημερινή και συνεχή χρήση για όλη την επιδερμίδα. Περιέχει μέλι καστανιάς, κερί, πρόπολη, γύρη, γάλα και αιθέρια έλαια. Το κερί των περιέχει γύρη και  πρόπολης.  ..
6,10€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ 35 γρ.
Είναι η αλοιφή που παρασκευάζεται σε συγκεκριμένο μοναστήρι της Βορείου Ελλάδας με υλικά από τους παραγωγούς του Βιομέλι (εκτός από τα αιθέρια έλαια)-  βασισμένη όμως σε μια παλιά μοναστηριακή συνταγή- και περιέχει μέλι καστανιάς, κερί, πρόπολη και αιθέρια έλαια. ..
6,10€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΜΥΙΚΩΝ ΠΟΝΩΝ 35 γρ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εντριβή για την αντιμετώπιση της ρευματικής αρθρίτιδας και των μυϊκών πόνων. Ό,τι καλύτερο για το σώμα σας στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας στη δουλειά.   Η αλοιφή αυτή παρασκευάζεται σε συγκεκριμένο μοναστήρι της Βορείου Ελλάδας με δικά μας υλικά (εκτός από τα αιθέρια έλαια)-  βασισμένη όμως σε μια παλιά μοναστηριακή συνταγή- και περιέχει μέλι καστανιάς, κερί μελισσών και αιθέρια έλαια. Το κερί των περιέχει γύρη και  πρόπολης.  ..
6,10€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΠΡΟΠΟΛΗΣ 35 γρ.
Ιδανική για επιδερμίδες με ακμή. Κεραλοιφή με αντισιπτική, αντιμικροβιακή, μυκητοκτόνο και αντιφλεγμονώδη δράση. Επιδρά καταλυτικά στη θεραπεία των δερματοπαθειών όπως ξηροδερμία, χιονίστρες, ραγάδες, σχισμές, κνησμών  αλλά και κατά των εγκαυμάτων, κοψιμάτων και γενικότερα επούλωση πληγών. Κατάλληλη για χρήση σε σπυράκια, μυκητιάσεις δέρματος, μικροτραυματισμούς, γδαρσίματα, ψωριάσεις και για την αντιμετώπιση του έρπη. Με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού που αναπλάθει το δέρμα. Συστατικ..
6,10€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΒΙΟ 100 γρ.
Το κερί των μελισσών χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, κηραλοιφές, αντιεφιδρωτικά, οδοντόκρεμες, τοπικά αναισθητικά, αντιηλιακά λάδια, αποσμητικά χώρου, αφρούς ξυρίσματος, αποτριχωτικές κρέμες, μπογιές, βερνίκια, φίλτρο τσιγάρων, επάλειψη. Το χρώμα του είναι κίτρινο λόγω της γύρης και της πρόπολης που περιέχει. Προσοχή: Το κερί είναι πολύ εύφλεκτο. ..
3,00€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΜΕΛΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ 130 γρ.
Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι από μέλι και βαλσαμέλαιο με ευεργετικές ιδιότητες. Παρασκευάζονται σε συγκεκριμένο μοναστήρι της Βορείου Ελλάδας με  υλικά από την εταιρεία Βιομέλι (εκτός από τα αιθέρια έλαια)-  βασισμένα όμως σε μια παλιά μοναστηριακή συνταγή- Είναι για εξωτερική χρήση. ..
6,00€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΜΕΛΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΓΥΡΗ 130 γρ.
Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι από μέλι και γύρη με ευεργετικές ιδιότητες. Παρασκευάζονται σε συγκεκριμένο μοναστήρι της Βορείου Ελλάδας με  υλικά από την εταιρεία Βιομέλι (εκτός από τα αιθέρια έλαια)-  βασισμένα όμως σε μια παλιά μοναστηριακή συνταγή- Είναι για εξωτερική χρήση. ..
6,00€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΜΕΛΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ 130 γρ.
Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι από μέλι και δαφνέλαιο με ευεργετικές ιδιότητες. Παρασκευάζονται σε συγκεκριμένο μοναστήρι της Βορείου Ελλάδας με  υλικά από την εταιρεία Βιομέλι (εκτός από τα αιθέρια έλαια)-  βασισμένα όμως σε μια παλιά μοναστηριακή συνταγή- Είναι για εξωτερική χρήση. ..
6,00€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΜΕΛΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΚΕΡΙ 130 γρ.
Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι από μέλι και κερί με ευεργετικές ιδιότητες. Παρασκευάζονται σε συγκεκριμένο μοναστήρι της Βορείου Ελλάδας με  υλικά από την εταιρεία Βιομέλι (εκτός από τα αιθέρια έλαια)-  βασισμένα όμως σε μια παλιά μοναστηριακή συνταγή- Είναι για εξωτερική χρήση. ..
6,00€
ΒΙΟΜΕΛΙ ΜΕΛΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ&ΓΑΛΑ 130 γρ.
  Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι από μέλι και γάλα με ευεργετικές ιδιότητες.  ..
6,00€
-