Τυριά

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BIOFARM ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΥΡΙ 12% ΛΙΠΑΡΑ ΒΙΟ 400 γρ.
Όλη η γεύση με τα λιγότερα λιπαρά. Σε συσκευασία βάκουμ. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
7,20€
BIOFARM ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΥΡΙ 12% ΛΙΠΑΡΑ, 200 γρ.
Όλη η γεύση με τα λιγότερα λιπαρά. Σε συσκευασία βάκουμ. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
3,70€
BIOFARM ΑΝΘΟΤΥΡΟ 15% ΛΙΠΑΡΑ ΒΙΟ 1 κ.
Βιολογικό ανθότυρο φτιαγμένο με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Η απόλυτη απόλαυση για όσους αποφεύγουν το αλάτι αλλά αναζητούν πλούσια γεύση με χαμηλά λιπαρά. Η συσκευασία του προϊόντος είναι γύρω στα 350 γραμμάρια. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό ..
13,00€
BIOFARM ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΒΙΟ 200 γρ.
Γίδινο τυρί από 100% κατσικίσιο γάλα από ζώα που βόσκουν την αρωματική χλωρίδα της Νότιας Καρυστίας στην περιοχή του Κάβο Ντόρο. Έχοντας λιγότερα λιπαρά, αλλά πιο πικάντικη γεύση από την κλασική φέτα, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για μια υγιεινή γευστική απόλαυση. Σε συσκευασία βάκουμ. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
3,50€
BIOFARM ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΒΙΟ 400 γρ.
Γίδινο τυρί από 100% κατσικίσιο γάλα από ζώα που βόσκουν την αρωματική χλωρίδα της Νότιας Καρυστίας στην περιοχή του Κάβο Ντόρο. Έχοντας λιγότερα λιπαρά, αλλά πιο πικάντικη γεύση από την κλασική φέτα, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για μια υγιεινή γευστική απόλαυση. Σε συσκευασία βάκουμ.  Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
6,50€
BIOFARM ΓΙΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΣΕ ΑΛΜΗ ΒΙΟ 400 γρ.
Γίδινο τυρί από 100% κατσικίσιο γάλα από ζώα που βόσκουν την αρωματική χλωρίδα της Νότιας Καρυστίας στην περιοχή του Κάβο Ντόρο. Έχοντας λιγότερα λιπαρά, αλλά πιο πικάντικη γεύση από την κλασική φέτα, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για μια υγιεινή γευστική απόλαυση. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
6,60€
BIOFARM ΚΑΡΥΣΤΙΝΟ ΤΥΡΙ ΒΙΟ 1 κ.
Από 100% αιγοπρόβειο γάλα. Πιο πικάντικη εκδοχή της γραβιέρας. Ιδανικό πάντρεμα γραβιέρας με κεφαλοτύρι.  Σε βάκουμ.  Μέγιστη υγρασία 40%. Ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 38% από παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα φτιαγμένο με μικροβιακή πυτιά κατάλληλο και για χορτοφάγους. Ζυγιζόμενο είδος με συσκευασία γύρω στα 300 γραμμάρια.. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή τ..
23,10€
BIOFARM ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΒΙΟ 1 κ.
Βιολογικό κεφαλοτύρι από 100% αιγοπρόβειο γάλα. Περιέχει πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, μικροβιακή πυτιά. Μέγιστη υγρασία 38% Ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 40%.    Συσκευασία βάκουμ Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για τ..
23,90€
BIOFARM ΜΑΝΟΥΡΑ ΣΙΦΝΟΥ ΒΙΟ 1 κ.
Μια ξεχωριστή γεύση σε ένα παραδοσιακό προϊόν. Η συσκευασία του προϊόντος είναι γύρω στα 500-550 γραμμάρια. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε. Περ..
25,00€
BIOFARM ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΒΙΟ 300 γρ.
Από 100% αιγοπρόβειο γάλα με χαμηλά λιπαρά (14%). Ελαφριά και εύγευστη. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
3,80€
BIOFARM ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΒΙΟ 160 γρ.
Από 100% αιγοπρόβειο γάλα. Τυρί με ιδιαίτερη προσωπικότητα, ελκυστικό άρωμα και αξεπέραστη νοστιμιά. Η τριμμένη μορφή του για σχετικές χρήσεις. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
5,00€
BIOFARM ΦΕΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΒΙΟ 200 γρ.
Μέγιστη υγρασία 56%. Ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 43% από 70% πρόβειο και 30% κατσικίσιο γάλα φτιαγμένη με μικροβιακή πυτιά κατάλληλη και για χορτοφάγους. Στη Νότια Εύβοια, στην περιοχή της Καρυστίας υπάρχει μια προστατευόμενη Ελληνική φυλή προβάτων, τα "κοκκίνικα". Τα πρόβατα αυτά βρίσκονται όλο το χρόνο στα βουνά, διατρέφονται σε πιστοποιημένους βοσκοτόπους με βιολογικές ζωοτροφές και παράγουν μικρή ποσότητα γάλακτος το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας.  Σε συσκευασία βάκουμ. Πισ..
3,20€
-