ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΑ ΚΡΗΤΗΣ 250 γρ.
  Παραδοσιακό προϊόν  χωρίς συντηρητικά Συστατικά: 90 με 110 φύλλα αμπελιού, νερό.  250γρ καθαρό βάρος ..
5,30€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ 720 γρ.
Χωριάτικη σπιτική καμπόστα ροδάκινο. ..
2,40€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ 500 γρ.
Παραδοσιακά ζυμαρικά χωρίς συντηρητικά.   ..
2,15€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΡΙΘΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ 700 γρ.
Χειροποίητες κρητικές συνταγές.  ..
3,30€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΟ 350 γρ.
  Παραδοσιακό αρτοσκεύασμα. Στην Κρήτη τα παλιά χρόνια, το λαδοκούλουρο ήταν το «γλυκό» που έφτιαχναν οι νοικοκυράδες στα μικρά παιδιά τους όταν ζύμωναν κι έφτιαχναν το ψωμί της οικογένειας. Εκείνα τα χρόνια ζύμωναν σε ξύλινες σκάφες. Στο τέλος του ζυμώματος έμενε στα τοιχώματα της σκάφη κολλημένη αρκετή ποσότητα ζύμης. Τη ζύμη αυτή την ξεκολλούσαν με ένα μαχαίρι, γιατί είχε στεγνώσει κι είχε ξεραθεί, την ζύμωναν με λάδι, προσθέτανε και λίγη ζάχαρη και την έπλαθαν σε σχήμα κουλου..
3,70€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΙΓΑΔΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑ 700 γρ.
Χειροποίητες κρητικές συνταγές.  ..
3,00€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ 340 γρ.
Παραδοσιακή μουστάρδα από την "ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" Συστατικά: συναπόσπορος, αλάτι, ζάχαρη, ξύδι κρασιού, φυσικό άμυλο, μπαχαρικά, αρώματα.  Χωρίς συντηρητικά  ..
2,50€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΡΙΓΑΝΑΤΗ 200 γρ.
Η εταιρεία «Γέννα» από το 2000 παράγει και επιλέγει παραδοσιακά τρόφιμα με βάση την κρητική διατροφή αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Το όνομά της προέρχεται από το χωριό Γέννα Ρεθύμνου. Παραδοσιακό αρτοσκεύασμα.  ..
2,40€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΡΙΓΑΝΑΤΗ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ 200 γρ.
Αφράτο, φτιαγμένο με αγνά υλικά και πλούσιο σε ελαιόλαδο, τρώγεται πολύ ευχάριστα σε συνδυασμό με διάφορα τυριά καθώς και μέσα σε σαλάτες. Επίσης, πολύ ευχάριστα τρώγεται και σκέτο! Η εταιρεία «Γέννα» από το 2000 παράγει και επιλέγει παραδοσιακά τρόφιμα με βάση την κρητική διατροφή αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Το όνομά της προέρχεται από το χωριό Γέννα Ρεθύμνου. Παραδοσιακό αρτοσκεύασμα.  Συστατικά: Αλεύρι σταρένιο, λάδι, αλάτι, μαγιά, ρίγανη, ντομάτα.  Χωρί..
2,30€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ 200 γρ.
Μπουκίτσες σκορδάτες με ρίγανη με εξαιρετική γεύση. Μαλακές.  Συστατικά: Αλεύρι σταρένιο, λάδι, αλάτι, μαγιά, ρίγανη, σκόρδο Παραδοσιακό προϊόν, χωρίς συντηρητικά ..
2,30€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙ ΛΑΔΙΟΥ ΡΙΓΑΝΑΤΟ 350 γρ.
Το ριγανάτο λαδοπαξίμαδο από την  Γέννα την Παράδοση  είναι το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες! Αφράτο, φτιαγμένο με αγνά υλικά και πλούσιο σε ελαιόλαδο, τρώγεται πολύ ευχάριστα σε συνδυασμό με διάφορα τυριά καθώς και μέσα σε σαλάτες. Παραδοσιακό αρτοσκεύασμα.   Συστατικά: Αλεύρι σταρένιο, λάδι, αλάτι, μαγιά, ρίγανη. Χωρίς συντηρητικά ..
2,95€
-