Κομπόστες - Πολτοί

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ 720 γρ.
Χωριάτικη σπιτική καμπόστα ροδάκινο. ..
2,40€
BIONA ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΝΑ ΣΕ ΧΥΜΟ ΒΙΟ 400 γρ.
Συστατικά   κομμάτια ανανά*, χυμός ανανά*. * βιολογικής γεωργίας.  Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
5,10€
BIONA ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΝΓΚΟ ΣΕ ΧΥΜΟ ΒΙΟ 400 γρ.
Συστατικά  κομμάτια μάνγκο*, χυμός μάνγκο*.   * βιολογικής γεωργίας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
5,20€
VITABIO ΠΟΛΤΟΣ SUPERFRUITS ΜΕ ΓΚΟΥΑΒΑ, ΚΡΑΝΜΠΕΡΥ ΚΑΙ ΜΗΛΟ ΒΙΟ 4Χ120 γρ.
Βιολογικός πολτός από φρούτα υψηλής διατροφικής αξίας. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά σάκχαρα από τα φρούτα. Πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων των 120 γρ. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας Συστατικά   μήλο* 60%, γκουάβα* 35%, αγνός χυμός κράνμπερι* 5%.*βιολογικής γεωργίας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
6,00€
VITABIO ΠΟΛΤΟΣ SUPERFRUITS ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ, ΑΣΕΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΛΟ ΒΙΟ 4Χ120 γρ.
Βιολογικός πολτός από φρούτα υψηλής διατροφικής αξίας. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά σάκχαρα από τα φρούτα. Πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων των 120 γρ. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας Συστατικά   μήλο* 62%, μάνγκο* 33%, ασερόλα* 5%.  *βιολογικής γεωργίας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.   ..
6,00€
VITABIO ΠΟΛΤΟΣ SUPERFRUITS ΜΕ ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ, ΜΥΡΤΙΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΛΟ ΒΙΟ 4Χ120 γρ.
Βιολογικός πολτός από φρούτα υψηλής διατροφικής αξίας. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά σάκχαρα από τα φρούτα. Πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων των 120 γρ. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας Συστατικά   μήλο* 70%, σμέουρο (φραμπουάζ)* 25%, μύρτιλλο* 5%. *βιολογικής γεωργίας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.    ..
6,00€
ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ 720 γρ.
Χωριάτικη σπιτική κομπόστα δαμάσκηνο. Η εταιρεία «Γέννα» από το 2000 παράγει και επιλέγει παραδοσιακά τρόφιμα με βάση την κρητική διατροφή αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Το όνομά της προέρχεται από το χωριό Γέννα Ρεθύμνου.    ..
2,40€
-