ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΚΕΤΣΑΠ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΡΑΧΜΑΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΙΟ 300 ml
Παράγεται από την οικογένεια με πολύ μεράκι και είναι η αδυναμία των παιδιών. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι μερικά βιολογικά προϊόντα περιέχουν υψηλότερα επίπεδα θρεπτικών ουσιών σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα. Πρόσφατη έρευνα στις Η.Π.Α έδειξε ότι το βιολογικό κέτσαπ είχε 57% περισσότερο από το αντιοξειδωτικό λυκοπένη σε σχέση με το κανονικό κέτσαπ. Η διαδικασία παραγωγής είναι συνέχεια του χυμού. Μετά την συμπύκνωση που υπέστη ο χυμός τομάτας, οδηγείται στους βραστήρες όπου ..
3,70€
ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΠΕΛΤΕΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΡΑΧΜΑΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΙΟ 370 ml
Με τη μεταφορά της πρώτης ύλης στο εργαστήριο αφού πλυθεί καλά και ολοκληρωθεί η διαδικασία της δεύτερης διαλογής, μεταφέρεται με μεταφορική ταινία στον σπαστήρα και πολυτεμαχίζεται. Με τη βοήθεια της βαρύτητας οδηγείται στην Ραφινέζα όπου διαχωρίζονται ο χυμός της τομάτας, από τους σπόρους και τις φλούδες. Με τη χρήση ανοξείδωτης αντλίας ο χυμός μεταφέρεται στον προθερμαντήρα και θερμαίνεται σε θερμοκρασία 80-85 βαθμούς κελσίου. Κατόπιν ο ζεστός χυμός οδηγείται στον απαερωτή όπου σε συνθήκες..
4,90€
ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΡΑΧΜΑΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΙΟ 550 ml
Επιλεγμένες τομάτες τοποθετούνται σε βραστό νερό και ύστερα με το χέρι αφαιρούμε την φλούδα τους. Τοποθετούμε τις αποφλοιωμένες τομάτες σε βάζα των 0,550 ml, βάζουμε τον απαραίτητο χυμό τομάτας και ακολουθεί η παστερίωση.  Τα βιολογικά προϊόντα «Ηλιογέννημα» προέρχονται από τομάτες βιολογικής καλλιέργειας παραγωγής της εταιρείας, στην Ανάβρα του Δήμου Ταμασίου, του Νομού Καρδίτσας. Η προσπάθεια της τυποποίησης της βιολογικά καλλιεργούμενης τομάτας, άρχισε αρχικά σε αγροτεμάχιο 6,..
3,30€
ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΧΥΜΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΡΑΧΜΑΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΙΟ 720 ml
Βιολογικός Χυμός Ντομάτας σε γυάλινο βάζο των 700 γρ. Τα βιολογικά προϊόντα «Ηλιογέννημα» προέρχονται από τομάτες βιολογικής καλλιέργειας παραγωγής της εταιρείας, στην Ανάβρα του Δήμου Ταμασίου, του Νομού Καρδίτσας. Η προσπάθεια της τυποποίησης της βιολογικά καλλιεργούμενης τομάτας, άρχισε αρχικά σε αγροτεμάχιο 6,5 στρεμμάτων (φτάνοντας σήμερα τα 50 στρέμματα) και είναι αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας, γνώσης και εμπειρίας. Η γεμάτη γεύση του συνεισφέρει στην απογείωση της νοστ..
2,90€
-