ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΚΛΩΣΤΑΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ 500 γρ.
Μια θαυμάσια παραλλαγή της κλασικής συνταγής με αμύγδαλο και πολύ έντονη γεύση βουτύρου.  Το «Κλωστάρι» είναι μια παραδοσιακή κονιτσιώτικη συνταγή μπακλαβά που δεν υπάρχει σε άλλη περιοχή της Ελλάδος. Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” παρασκευάζει αυθεντικά το προϊόν κατοχυρώνοντας την ονομασία «Κλωστάρι». Βασικό συστατικό της συνταγής είναι η πλούσια αναλογία σε καρύδι, πλεονέκτημα στο γευστικό αποτέλεσμα του προϊόντος.  Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” κρατώντας αυτούσια την κλασική συν..
7,95€
ΚΛΩΣΤΑΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ 500 γρ.
Ένα διαφορετικό «Κλωστάρι» χωρίς καθόλου βούτυρο αλλά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για μια σωστή μεσογειακή διατροφή.  Το «Κλωστάρι» είναι μια παραδοσιακή κονιτσιώτικη συνταγή μπακλαβά που δεν υπάρχει σε άλλη περιοχή της Ελλάδος. Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” παρασκευάζει αυθεντικά το προϊόν κατοχυρώνοντας την ονομασία «Κλωστάρι». Βασικό συστατικό της συνταγής είναι η πλούσια αναλογία σε καρύδι, πλεονέκτημα στο γευστικό αποτέλεσμα του προϊόντος.  Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” κρατώντ..
7,95€
ΚΛΩΣΤΑΡΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ 500 γρ.
Η κλασική συνταγή «Κλωστάρι» που ξεχωρίζει για την σπιτική ηπειρώτικη γεύση και την πλούσια γέμιση διαλεγμένων καρυδιών. Το «Κλωστάρι» είναι μια παραδοσιακή κονιτσιώτικη συνταγή μπακλαβά που δεν υπάρχει σε άλλη περιοχή της Ελλάδος. Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” παρασκευάζει αυθεντικά το προϊόν κατοχυρώνοντας την ονομασία «Κλωστάρι». Βασικό συστατικό της συνταγής είναι η πλούσια αναλογία σε καρύδι, πλεονέκτημα στο γευστικό αποτέλεσμα του προϊόντος.  Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” κρατώντα..
7,95€
ΚΛΩΣΤΑΡΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 500 γρ.
Η κλασική εκδοχή με το γευστικό πλεονέκτημα της επικάλυψης με μαύρη σοκολάτα.  Το «Κλωστάρι» είναι μια παραδοσιακή κονιτσιώτικη συνταγή μπακλαβά που δεν υπάρχει σε άλλη περιοχή της Ελλάδος. Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” παρασκευάζει αυθεντικά το προϊόν κατοχυρώνοντας την ονομασία «Κλωστάρι». Βασικό συστατικό της συνταγής είναι η πλούσια αναλογία σε καρύδι, πλεονέκτημα στο γευστικό αποτέλεσμα του προϊόντος.  Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” κρατώντας αυτούσια την κλασική συνταγή δημιού..
7,95€
ΚΛΩΣΤΑΡΙ ΜΕ ΚΑΤΑΙΦΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ  500 γρ.
Ένα παραδοσιακό πάντρεμα ανάμεσα στο κλωστάρι με καρύδι και στο κανταΐφι.  Το «Κλωστάρι» είναι μια παραδοσιακή κονιτσιώτικη συνταγή μπακλαβά που δεν υπάρχει σε άλλη περιοχή της Ελλάδος. Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” παρασκευάζει αυθεντικά το προϊόν κατοχυρώνοντας την ονομασία «Κλωστάρι». Βασικό συστατικό της συνταγής είναι η πλούσια αναλογία σε καρύδι, πλεονέκτημα στο γευστικό αποτέλεσμα του προϊόντος.  Η επιχείρηση “Ήπειρος Γη” κρατώντας αυτούσια την κλασική συνταγή δημιούργησ..
7,95€
-