Αρωματικά Χώρου

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
FLERIANA ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 250 ml
Φυσικό αρωματικό για το σπίτι, με αρώματα από άνθη της άνοιξης. Περιέχουν μόνο αιθέρια έλαια και νερό,χωρίς χημικά πρόσθετα και προωθητικά αέρια. Χάρη στη συγκεκριμένη σύσταση τους, προσφέρουν μια φυσική, εναλλακτική, αλλά και οικολογική λύση στο να ανανεωθεί και να βελτιωθεί ο αέρας στο χώρο σας. Απορροφούν “σαν σφουγγάρι” οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή υπάρχει στο χώρο, όπως για παράδειγμα είναι αυτή του καπνίσματος, και γεμίζουν το σπίτι ή το γραφείο σας με μια αίσθηση ..
3,75€
FLERIANA ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΓΑΡΔΕΝΙΑ 250 ml
Αρωματικό χώρου με άρωμα γαρδένιας. Περιέχουν μόνο αιθέρια έλαια και νερό,χωρίς χημικά πρόσθετα και προωθητικά αέρια. Χάρη στη συγκεκριμένη σύσταση τους, προσφέρουν μια φυσική, εναλλακτική, αλλά και οικολογική λύση στο να ανανεωθεί και να βελτιωθεί ο αέρας στο χώρο σας. Απορροφούν “σαν σφουγγάρι” οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή υπάρχει στο χώρο, όπως για παράδειγμα είναι αυτή του καπνίσματος, και γεμίζουν το σπίτι ή το γραφείο σας με μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.&..
3,75€
FLERIANA ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ 250 ml
Φυσικό αρωματικό για το σπίτι, με αρώματα από εσπεριδοειδή. Περιέχουν μόνο αιθέρια έλαια και νερό,χωρίς χημικά πρόσθετα και προωθητικά αέρια. Χάρη στη συγκεκριμένη σύσταση τους, προσφέρουν μια φυσική, εναλλακτική, αλλά και οικολογική λύση στο να ανανεωθεί και να βελτιωθεί ο αέρας στο χώρο σας. Απορροφούν “σαν σφουγγάρι” οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή υπάρχει στο χώρο, όπως για παράδειγμα είναι αυτή του καπνίσματος, και γεμίζουν το σπίτι ή το γραφείο σας με μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαρ..
3,75€
-