Γεν. Καθαρισμού

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ECOVER ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ 1 λ.
Άρωμα φρεσκάδας από 100% φυτικά συστατικά. Αποτελεσματικό καθάρισμα με τη δύναμη της φύσης. Καθαρίζει φυσικά και υγιεινά όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες. Χωρίς υπολείμματα άχρηστων χημικών. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το μπουκάλι και η ετικέτα είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο, το καπάκι από πολυ..
4,50€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 750 ml
Υγρό απορρυπαντικό για δάπεδα και σκληρές επιφάνειες, πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και μέντας. Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, ένζυμα, φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης.  Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες..
4,60€
VITAVEGAN ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Φιλικό προς το περιβάλλον, εύχρηστο προϊόν, κατασκευασμένο από πολύ παχιές ίνες καρύδας, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν προκαλεί αλλεργίες. Για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού των λαχανικών.  Ξεπλύνετε με καθαρό νερό.  ..
4,90€
ECOVER POWER CLEANER ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500 ml
Ιδανικό για φούρνους, ψησταριές, εστίες, ταψιά και άλλα είδη. Με φυτικό άρωμα φρεσκάδας. Αποτελεσματική καθαριότητα με τη δύναμη της φύσης Ισχυρό απολιπαντικό για φούρνους, εστίες, κατσαρόλες, τηγάνια και μπάρμπεκιου Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Για γενικό καθαρισμό: Ψεκάστε πάνω στην επιφάνεια, αφήστε..
9,00€
ECOVER ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ 40 τεμ.
Παρασκευάζονται με φυσικές πρώτες ύλες. Σκοτώνουν το 99,9% των βακτηρίων.  Αφήνουν τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, όπως κουζίνες και ψυγείο, μπάνια και νιπτήρες, πλακάκια, τάπες, καπάκια τουαλέτας και δοχεία σκουπιδιών. Κάνουν ακόμα και για επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού Δεν είναι κατάλληλα για υφάσματα, χαλιά, ταπετσαρία, μάρμαρα και φυσική πέτρα. Προσοχή! Δεν κάνουν για την προσωπική υγιεινή. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπ..
6,35€
ECOVER ΣΠΡΕΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500 ml
Άρωμα φρεσκάδας από 100% φυτικά συστατικά.  Διαλύει τα λίπη και τη βρωμιά με την δύναμη της φύσης. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες δεν αφήνει κηλίδες στα τζάμια και τα παράθυρα.  Φυλικό με τις επιφάνειες από χρώμιο. Ασφαλές για καθαρισμό επιφανειών που ακουμπάνε τρόφιμα Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα  Κατάλληλο για σηπτικές δε..
5,65€
SONETT ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 500 ml
Για την απολύμανση των επιφανειών εργασίας και των συσκευών. Χάρη στο συνδυασμό οινοπνεύματος με αιθέρια έλαια, οι άφυλοι σπόροι από μύκητες και βακτηρίδια, όπως οι σαλμονέλες, τα κολοβακτηρίδια κλπ., εξοντώνονται αποτελεσματικά εντός 2 λεπτών. Αγνό φυσικό μέσο απολύμανσης επιφανειών. έτοιμο προς χρήση διάλυμα. Σε μια πλυμένη επιφάνεια μπορείται να ψεκάσετε ή να εφαρμόσετε το διάλυμα με ένα πανί. Δεν χρειάζετε ξέπλυμα.  Συστατικά: φυτική αλκοόλη (αιθανόλη), αιθέρια έλαια φασκόμηλου κ..
8,90€
SONETT ΔΙΑΛΥΤΗΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ 1 λ.
  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού όπου εμφανίζεται συγκέντρωση ασβεστίου (εξαρτήματα, πλακάκια, μπάνια, λεκάνες, WC, καφετιέρα, πλυντήρια, κλπ). Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή αραιωμένο σε νερό. Προειδοποίηση: Το κιτρικό οξύ είναι ένας παράγοντας αφαλάτωσης, δεν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό επιφανειών όπως μάρμαρο, τσιμέντο, ασβεστόλιθο, κ.λπ. Χωρίς αρωματικές ουσίες, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρ..
4,95€
SONETT ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 450 γρ.
Κατάλληλο για κουζίνες, μπανιέρες και νιπτήρες. Χωρίς αρωματικές ουσίες, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρά φυσικά τασιενεργά  και εντελώς βιοδιασπώμενο. Έχουν εγκριθεί από την Vegan Society.     ..
4,20€
SONETT ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 λ.
Χωρίς αρωματικές ουσίες,  συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρά φυσικά τασιενεργά  και εντελώς βιοδιασπώμενο. Έχουν εγκριθεί από την Vegan Society. ..
5,50€
SONETT ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 500 ml
  Για εκείνους που προτιμούν ένα υγρό μέσο καθαρισμού μεταλλικών επιφανειών. Ιδανικό για στρόφιγγες, λεκάνες πλυσίματος, κεραμικές, γυαλιού και επιφάνειες ανοξείδωτου χάλυβα.  Χωρίς αρωματικές ουσίες, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρά φυσικά τασιενεργά  και εντελώς βιοδιασπώμενο. Έχουν εγκριθεί από την Vegan Society.     ..
4,20€
-