Πατώματος

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 750 ml
Υγρό απορρυπαντικό για δάπεδα και σκληρές επιφάνειες, πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και μέντας. Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, ένζυμα, φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης.  Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες..
4,60€
ECOVER ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΛΙΝΕΛΑΙΟ 1 λ.
Άρωμα φρεσκάδας από 100% φυτικά συστατικά. Καθαρίζει τα πατώματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Εξαιρετική φυσική φροντίδα για το πάτωμα και προστασία κατά των λεκέδων. Χωρίς υπολείμματα άχρηστων χημικών. Κατάλληλο για πατώματα που δεν διαθέτουν προστατευτικό επικάλυμμα. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν)  Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα  Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές ..
5,90€
SONETT ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ 500 ml
Προστατεύει τα κερωμένα και λουστραρισμένα πατώματα. Κατάλληλο για δάπεδα με πλακάκια, πέτρα, ξύλο, φελλό, ξύλινα πατώματα, laminate, λινέλαιο και PVC. Καθαρίζει και συντηρεί τα πατώματα χωρίς να δημιουργεί στρώσεις. Χωρίς αρωματικές ουσίες, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρά φυσικά τασιενεργά  και εντελώς βιοδιασπώμενο. Έχουν εγκριθεί από την Vegan Society.     ..
10,90€
-