Πιάτων

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ECOVER ZERO ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ 500 ml
Προστατέψτε τα χέρια σας ενώ πλένετε τα πιάτα με το υγρό πιάτων Ecover ZERO. Χωρίς άρωμα, με φυτικά συστατικά, υποαλλεργικό  και εγκεκριμένο από τον οργανισμό Allergy UK, φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα και κάνει δουλειά! Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το μπουκάλι και η ετικέτα είναι..
3,20€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 25 tabs
Απορρυπαντικό σε μορφή ταμπλέτας για αυτόματα πλυντήρια πιάτων, πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο λεμονιού.   Καθαρίζει βαθιά και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, χάρη στην παρουσία του αιθέριου ελαίου λεμονιού. Η παρουσία του κιτρικού νατρίου εμποδίζει τον σχηματισμό αλάτων με έναν φυσικό τρόπο. Χάρη στην παρουσία του υπερανθρακικού νατρίου, το προϊόν εγγυάται βέλτιστες επιδόσεις σαν καθαριστικό λεκέδων και απολυμαντικό μέσο. ..
7,60€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 750 ml
Υγρό απορρυπαντικό για αυτόματα πλυντήρια πιάτων, πιστοποιημένο από την  ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέρια έλαια μέντας και ευκαλύπτου. Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, φορμαλδεΰδη, φώσφορο, συνθετικά  αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης. Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, κατασκευάσθηκε μόνο με φυσικά άλατα και τασιενεργά από λαχανικά.  Ένα καινοτόμο συστατικό έχει χρησιμοποιηθεί για την υψηλή βιοδιασπασιμότητα και γλυκίνη αμινοξ..
8,90€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 750 ml
Υγρό απορρυπαντικό πιάτων για πλύσιμο στο χέρι, πιστοποιημένο από την ICEA  ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, ένζυμα, φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης. Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υδρόβιο..
4,20€
SONETT ΑΛΑΤΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 2 κ.
Για την αναζωογόνηση της ανταλλαγής ιόντων του πλυντηρίου πιάτων Συστατικά: καθαρό αλάτι αλυκής. Χωρίς αρωματικές ουσίες, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρά φυσικά τασιενεργά  και εντελώς βιοδιασπώμενο. Έχουν εγκριθεί από την Vegan Society.   ..
3,40€
SONETT ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 500 ml
Για γυαλιστερά πιάτα χωρίς λεκέδες. Χωρίς αρωματικές ουσίες,  συντηρητικά, χρωστικές ουσίες και συμπλοκοποιητές, πετροχημικά συστατικά  και  ένζυμα. Καθαρά φυσικά τασιενεργά  και εντελώς βιοδιασπώμενο. Έχουν εγκριθεί από την Vegan Society. ..
4,90€
SONETT ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ 300 ml
Συμπυκνωμένο υγρό πιάτων για πλύσιμο στο χέρι. Εξαιρετικά οικονομικό στη χρήση και ιδιαίτερα φιλικό στο δέρμα ακόμα και για ευαίσθητα άτομα. Συστατικά  γλυκοζίτη 5 - 15%,  θειική αλκοόλη λίπους καρύδας, 5 - 15%, αλάτι <1% κιτρικό άλας <1%, φυσικό έλαιο λεμονόχορτο *(περιέχει κιτράλη) <1%, βαλσάμικα πρόσθετα ** <1%, στροβιλισμένο νερό έως 100%  *  συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες ** από  άγρια συλλογή Χωρίς αρωματικές ουσίες,&nbs..
2,80€
ALMAWIN ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑΤΩΝ (ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ) 500 ml
Οικολογικό συμπυκνωμένο υγρό πιάτων. Με πρωτεϊνες σιταριού και γλυκερίνη για εξαιρετική απόδοση καθαρισμού.  Απόλυτα συμβατό με το δέρμα και φιλικό προς το περιβάλλον. ..
3,95€
ECOVER ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ 1 λ.
Το υγρό πιάτων με χαμομήλι και καλέντουλα σας απαλλάσσει από τα λίπη και τη βρωμιά και αφήνει τα πιάτα σας αστραφτερά. Με φυτικά και ορυκτά συστατικά πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση περιττών και βλαβερών χημικών. Απαλό για το δέρμα, με απαλό φυσικό άρωμα . Τα φυτικής προέλευσης συστατικά στα προϊόντα της Ecover, είναι τόσο αποτελεσματικά που θα κάνουν τα πιάτα σας πεντακάθαρα. Επίσης δεν χρησιμοποιούνται ενισχυτές αφρού για να κάνουν τεχνιτές φυσαλίδες επειδή αυτές δεν έ..
4,60€
ECOVER ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΙΑΤΩΝ (ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ)  500 ml
Για όμορφα σερβίτσια χωρίς γραμμές.  Εμποδίζει την εμφάνιση αλάτων. Δεν αφήνει υπολείμματα χημικών στα σερβίτσια σας. Αποτελεσματική καθαριότητα με τη δύναμη της φύσης.  Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το μπουκάλι και η ετικέτα είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο, το καπάκι από πολυπρ..
5,50€
ECOVER ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 500 γρ.
Περιέχει 25 ταμπλέτες  Καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη αποτελεσματικά. Εύκολη δοσολογία. Υγιεινό, αποτελεσματικό και ασφαλές. Άρωμα φρεσκάδας από συστατικά φυτικής προέλευσης. Χωρίς υπολείμματα άχρηστων χημικών στα πιάτα σας. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα.  Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το κουτί είναι φτιαγμένο από 95% ανακυκλω..
8,90€
ECOVER ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ ALL IN ONE 500 γρ.
Περιέχει 25 ταμπλέτες  Καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη αποτελεσματικά. Εύκολη δοσολογία. Υγιεινό, αποτελεσματικό και ασφαλές. Άρωμα φρεσκάδας από συστατικά φυτικής προέλευσης. Χωρίς υπολείμματα άχρηστων χημικών στα πιάτα σας. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα.  Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές  Το κουτί είναι φτιαγμένο από 95% αν..
9,50€
-