Ρούχων

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ALMAWIN ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ 1,5 λ.
Φροντίζει και προστατεύει τα υφάσματα. 60 Δόσεις. ..
9,00€
ALMAWIN ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1,5 λ.
Φυσικά αποτελεσματικό με βάση φυτά από ελεγχόμενη βιολογική γεωργία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης, χωρίς οπτικά λευκαντικά. Κατάλληλο για όλους τους βαθμούς σκληρότητας του νερού. Με φυτικό σαπούνι και έλαια από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Χωρίς ένζυμα.   Κατάλληλο για όλα τα χρώματα και τα λευκά που είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, λινό, κάνναβη και συνθετικά ρούχα Ειδικό για σκούρα ρούχα. Όχι για μαλλί και μετάξι. Κατάλληλο για όλες τις θερμοκρασίες (30-40 -..
13,50€
ECOVER ZERO ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ Χ/ΑΡΩΜΑ 750 γρ.
Η καινούργια Υποαλλεργική σκόνη πλυντηρίου για λευκά και χρωματιστά της Ecover αφήνει τα ρούχα σας απίστευτα καθαρά ενώ σέβεται και τα πιο ευαίσθητα δέρματα . Με ειδική φυτική σύνθεση καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες ακόμη και στους 30 C Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το κουτί είναι φτιαγμένο από 9..
7,20€
ECOVER ZERO ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ 1,5 λ.
Καταπληκτικά αποτελέσματα στα λευκά και τα χρωματιστά σας με ειδική υποαλλεργική σύνθεση ! Το συμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο ρούχων της Ecover αφαιρεί όλους τους λεκέδες ακόμη και από τους 30ºC ενώ παράλληλα σέβεται απόλυτα το δέρμα σας. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το μπουκάλι και η ετ..
12,20€
ECOVER ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ 1,2 κ.
Σκληρό με τη βρωμιά, απαλό με τα ρούχα σας. Χωρίς φωσφορικά και οπτικά λευκαντικά. Ιδανικό για όλα τα λευκά και χρωματιστά. Απαλό με το δέρμα σας Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το κουτί είναι φτιαγμένο από 97% ανακυκλωμένο χαρτόνι Η Ecover έχει αφιερώσει πάνω από 20 χρόνια έρευνας για ..
11,80€
ECOVER ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ 3 κ.
Σκληρό με τη βρωμιά, απαλό με τα ρούχα σας. Χωρίς φωσφορικά και οπτικά λευκαντικά. Ιδανικό για όλα τα λευκά και χρωματιστά. Απαλό με το δέρμα σας Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Υλικά συσκευασίας:  Το κουτί είναι φτιαγμένο από 97% ανακυκλωμένο χαρτόνι. Η Ecover έχει αφιερώσει πάνω α..
26,90€
ECOVER ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ 3 κ.
Απορρυπαντικό σκόνη πλυντηρίου ρούχων για χρωματιστά. Σκληρό με τη βρωμιά, απαλό με τα ρούχα σας. Για ζωντανά χρώματα. Αποτελεσματικό ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Απαλό με το δέρμα σας Περιβαλλοντικά Οφέλη:  Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα.  Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το κουτί είναι φτιαγμένο από 97..
26,90€
ECOVER ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 32 τεμ.
Ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων Ecover για λευκά και ανθεκτικά χρωματιστά ρούχα. Εύκολες και οικονομικές στη χρήση, χωρίς οπτικά λευκαντικά, με άρωμα φρεσκάδας από 100% φυτικά συστατικά. Ιδανικά αποτελέσματα ακόμα και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα. Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές Το κουτί είναι φτιαγμένο από 95% ανακ..
16,30€
ECOVER ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝTΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ 850 ml
Σκληρό με τη βρωμιά, απαλό με τα ρούχα σας. Χωρίς φωσφορικά και οπτικά λευκαντικά. Ιδανικό για χρωματιστά ρούχα, τα καθαρίζει και τα προστατεύει. Απαλό με το δέρμα σας. Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή (OECD-test 201 & 202, πλήρες προϊόν) Κατά των δοκιμών σε ζώα Κατάλληλο για σηπτικές δεξαμενές. Το μπουκάλι και η ετικέτα είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο, το καπάκι από πολυπροπυλέν..
11,50€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 2 κ.
Απορρυπαντικό σε μορφή σκόνης για πλυντήρια ρούχων, πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας. Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, ένζυμα, φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης.   Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υ..
12,90€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ 1 λ.
Υγρό μαλακτικό που περιέχει ευκόλως βιοαποικοδομήσιμα τασιενεργά προερχόμενα από φυτικές πρώτες ύλες. Το προϊόν λειτουργεί χάρη στην παρουσία ενός συστατικού (τεταρτοταγής εστέρας) που λαμβάνεται αποκλειστικά από φυτικά έλαια. Το σκεύασμα δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνη χλώριο και ουσίες ζωικής προέλευσης. Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας. Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην..
7,30€
EKOS ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 2 λ.
Υγρό απορρυπαντικό ρούχων για πλυντήριο και για πλύσιμο στο χέρι, πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας. Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, ένζυμα, φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης.  Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπει..
10,90€
-