Κρέατα - Αλαντικά

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BIOFARM ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΛΙΑ ΒΙΟ 1 κ.
Κατεψυγμένο μοσχαρίσιο κρέας Ελιά. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Ελληνικό προϊόν. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε. ..
23,50€
BIOFARM ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΙΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΒΙΟ 1 κ.
Κατεψυγμένος μοσχαρίσιος κιμάς light, παραγωγής Βιοφάρμα, από εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος (κόντρα μπριζόλα) που εκτρέφεται σε βιολογικές φάρμες στα Γρεβενά και την Αιτωλοακαρνανία. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέ..
24,90€
BIOFARM ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΙΜΑΣ ΒΙΟ 1 κ.
Κατεψυγμένος μοσχαρίσιος κιμάς. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Ελληνικό  προϊόν. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε. ..
21,50€
BIOFARM ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΟΥΑ ΒΙΟ 1 κ.
Κατεψυγμένο μοσχαρίσιο κρέας νουά. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Ελληνικό προϊόν. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε. ..
23,90€
DR SCHAR ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 375 γρ.
Μπαστουνάκια κοτόπουλου  χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο εξαιρετικής ποιότητας, σε φρυγανισμένο ψωμί. Καταναλώνεται μαγειρεμένο. Στο φούρνο για 10-12’ στους 200°C. Στο τηγάνι για 3-4’. Συστατικά: μορφοποιημένο κρέας κοτόπουλου  50%, φρυγανισμένο ψωμί χωρίς γλουτένη 43% (ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, άμυλο καλαμποκιού, άμυλο πατάτας, ρεβυθάλευρο, αλάτι, δεξτρόζη, πιπέρι, φασκόμηλο, διογκωτικός παράγοντας: δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριo, διττανθρακικό νάτ..
6,40€
ΜΠΟΡΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 1 κ.
Κεμπάπ από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θ..
16,30€
ΜΠΟΡΑΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΒΟΥΒΑΛΙΝΑ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΑ 480 γρ.
Μπιφτέκια από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου. Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών. Κατά τη διάρκεια όλη της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχεί..
9,70€
ΜΠΟΡΑΣ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΚΡΕΑΣ 480 γρ.
Σουτζουκάκια από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας εξαιρετικής ποιότητας από την επιχείρηση Μπόρας. Μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου κρέατος στη Λιβαδιά Σερρών, σε έκταση 360 τετραγωνικών μέτρων. Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα. Ψήνονται απευθ..
9,70€
-