Ψάρια

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
DR SCHAR ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΨΑΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 300 γρ.
Χωρίς γλουτένη λακτόζη. Από άγριο μπακαλιάρο Αλάσκας, ο οποίος αλιεύεται στα νερά του Βορειοανατολικού Ειρηνικού. Καταναλώνεται μαγειρεμένο. Στο φούρνο για 10-12’ στους 200°C. Στο τηγάνι για 3-4’. Συστατικά φιλέτο μπακαλιάρου Αλάσκας 70%, καλαμπόκι, νερό, άμυλο πατάτας, ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, αλάτι, ζάχαρη, σκόνη κρεμμυδιού, καρυκεύματα, εκχύλισμα καρυκευμάτων, κραμβέλαιο. Κατεψυγμένο προϊόν.  ..
6,90€
FOLLOWFISH ΓΑΡΙΔΕΣ BLACK TIGER ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 160 γρ.
Κατεψυγμένες γαρίδες που προέρχονται από βιολογική ιχθυοκαλλιέργεια στο Βιετνάμ .Οι γαρίδες black tiger είναι οι αγαπημένες των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο . Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ρύζι ή ζυμαρικά .  Η  γαρίδα αποτελεί πολύ καλή εναλλακτική πηγή για πρωτεΐνες κρέατος, επειδή έχει χαμηλή θερμιδική αξία με κορεσμένα λιπαρά, πλούσια σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3. Αυτό συμβάλλει στη μείωση καρδιαγγειακών προβλημάτων, αφού τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 μειώνουν την ποσότητα "κακής" χοληστερίνη..
10,50€
FOLLOWFISH ΦΙΛΕΤΑ ΑΓΡΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ 450 γρ.
Κατεψυγμένα καθαρισμένα φιλέτα γλώσσας ψαρεμένα στη Βόρεια Θάλασσα μεταξύ Σκωτίας, Δανίας και Νορβηγίας. Τα ψάρια καθαρίζονται και φιλετάρονται κατευθείαν στο σκάφος και έτσι διατηρούν τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά τους . Πισυοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες της Icelandie fisheries management περί αειφορικής ιχθυοτροφίας. ( βιώσιμη αλιεία).  Αν αποψυχθούν να μην επανακαταψυχθούν. Η Followfish ιδρύθηκε το 2007  από  μια ομάδα από έμπειρους και παθιασμένους ψαράδ..
12,80€
FOLLOWFISH ΦΙΛΕΤΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΒΙΟ 200 γρ.
Κατεψυγμένα καθαρισμένα φιλέτα σολομού που προέρχονται από βιολογική ιχθυοκαλλιέργεια της Νορβηγίας. Τα ψάρια καθαρίζονται και φιλετάρονται κατευθείαν στο σκάφος και έτσι διατηρούν τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά τους . Η Followfish ιδρύθηκε το 2007  από  μια ομάδα από έμπειρους και παθιασμένους ψαράδες . Το ιδρυτικό όραμα ήταν να αποδείξει ότι η βιωσιμότητα και η πραγματική γεύση δεν είναι απλά καλά να υπάρχουν , αλλά είναι αρκετά ισχυρά για να ξεκινήσει ένα ολόκληρο κίνη..
8,60€
VILLA ORGANIC ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΒΙΟ 170 γρ.
Βιολογικά πιστοποιημένος σολομός από τη Νορβηγία. Η Villa Organic εφαρμόζει φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους υδατοκαλλιέργειας, με στόχο να μην επιβαρυνθούν οι επόμενες γενιές.  ..
6,20€
VILLA ORGANIC ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΒΙΟ 4 X 100 γρ.
Βιολογικά πιστοποιημένος σολομός από τη Νορβηγία. Η VIilla Organic εφαρμόζει φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους υδατοκαλλιέργειας, με στόχο να μην επιβαρυνθούν οι επόμενες γενιές.  ..
14,80€
WILD OCEAN ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ 200 γρ.
Γαρίδες , που αλιεύονται στις ακτές τις Costa Rica σε βάθος 300μ.. Προέρχονται από βιώσιμη και υπεύθυνη αλιεία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπεραλιεία και να διατηρηθεί το φυσικό περιβάλλον . Αποθηκεύεται στους -18 ° C. Μόλις αποψυχθεί δεν επανακαταψύξετε. Τα ψάρια και τα θαλασσινά της  WILD OCEAN  μεγαλώνουν φυσικά στην ανοικτή θάλασσα,  είναι σε θέση να περιφέρονται ελεύθερα και να τρέφονται με φυσικό τρόπο . Η ασύγκριτη γεύση των ψαριών των..
9,60€
WILD OCEAN ΦΙΛΕΤΑ ΑΓΡΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ 500 γρ.
Ο Μπακαλιάρος είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια του Ατλαντικού. Η συσκευασία περιλαμβάνει φιλέτα άγριου μπακαλιάρου Ισλανδίας  χωρίς κόκκαλα σε ατομικές μερίδες έτοιμα για μαγείρεμα . Τα   φιλέτα μπακαλιάρου WILD OCEAN προέρχονται από τα ψάρια που αλιεύονται στα νερά κοντά στην ακτή της Ισλανδίας .Το φιλετάρισμα και η συσκευασία  γίνεται άμεσα και έτσι διατηρούν τη φρεσκάδα , τη διατροφική τους αξία και την εξαιρετική γεύση τους . Αποθηκεύεται στους -18 ° C. Μόλις απο..
13,50€
WILD OCEAN ΦΙΛΕΤΑ ΑΓΡΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ 750 γρ.
Ο Μπακαλιάρος είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια του Ατλαντικού. Η συσκευασία περιλαμβάνει φιλέτα άγριου μπακαλιάρου Ισλανδίας  χωρίς κόκκαλα σε ατομικές μερίδες έτοιμα για μαγείρεμα . Τα   φιλέτα μπακαλιάρου WILD OCEAN προέρχονται από τα ψάρια που αλιεύονται στα νερά κοντά στην ακτή της Ισλανδίας .Το φιλετάρισμα και η συσκευασία  γίνεται άμεσα και έτσι διατηρούν τη φρεσκάδα , τη διατροφική τους αξία και την εξαιρετική γεύση τους . Αποθηκεύεται στους -18 ° C. Μόλις απο..
15,90€
WILD OCEAN ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΠΑΝΕ ΒΙΟ 450 γρ.
Κροκέτες από φιλέτα μπακαλιάρου Ισλανδίας, μη προτηγανισμένα ελαφρά αλατισμένα,  παναρισμένα με υλικά  βιολογικής γεωργίας.   Συστατικά : Φιλέτα μπακαλιάρου   69 % , αλεύρι σιταριού * , άμυλο σιταριού * , νερό, μαγιά , αλάτι και πιπέρι *  .    * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας . Αποθηκεύεται στους -18 ° C. Μόλις αποψυχθεί δεν επανακαταψύξετε. Τα ψάρια και τα θαλασσινά της  WILD OCEAN  μεγαλώνουν φυσικά στην ανοικτή θάλασσα και&nb..
13,50€
WILD OCEAN ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 180 γρ.
Κροκέτες από ψάρια που αλιεύονται αποκλειστικά στις ακτές της  Ισλανδίας.  Συστατικά φιλέτα ( 65 % ) , σιτάλευρο * άμυλο σιταριού *,  θαλασσινό αλάτι , πιπέρι *  .   * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας. Αποθηκεύεται στους -18 ° C. Μόλις αποψυχθεί δεν επανακαταψύξετε. Τα ψάρια και τα θαλασσινά της  WILD OCEAN  μεγαλώνουν φυσικά στην ανοικτή θάλασσα και  είναι σε θέση να περιφέρονται ελεύθερα και να τρέφονται με φυσικό τρόπο . Η ασύγκριτη γεύση των ..
8,20€
WILD OCEAN ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 180 γρ.
Κροκέτες από ψάρια που αλιεύονται αποκλειστικά στις ακτές της  Ισλανδίας παναρισμένες με φρυγανιά καλαμποκιού βιολογικής γεωργίας . Συστατικά φιλέτα ( 65 % ) ,  άμυλο καλαμποκιού * , νερό, αλεύρι καλαμποκιού * , νιφάδες καλαμποκιού * , θαλασσινό αλάτι και πιπέρι *                               * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας . Απο..
7,50€
-