ΚΟΥΚΑΚΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΑΡΙΑΝΙ ΞΥΝΟΓΑΛΟ 330 ml
Δροσιστικό προϊόν με χαμηλά λιπαρά (1,5%), προερχόμενο από γιαούρτι. Χωρίς συντηρητικά. Συνδυάζει τις ιδιότητες του γάλακτος και του γιαουρτιού και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το πεπτικό σύστημα. Διατίθεται σε υγιεινή συσκευασία.  Συστατικά  Hμι-αποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα, καλλιέργεια γιαούρτης. Λιπαρά min 1.5% ..
1,05€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ 2% 200 γρ.
Γιαούρτι αγελάδας με 2% λιπαρά για όσους ενδιαφέρονται  για τη σιλουέτα τους. Συστατικά   γάλα αγελάδας μερικώς αποβουτυρωμένο, πρωτεΐνες γάλακτος, καλλιέργεια γιαούρτης. Λιπαρά 2%, ολικά στερεά 11,5%   ..
1,10€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 375 γρ.
Γιαούρτι από αγνό, φρέσκο γάλα αποκλειστικά από τις αγελάδες της Φάρμας Κουκάκη. Ξεχωριστό στη γεύση, μοναδικό στην ποιότητα, παράγεται σε λίγες μόνο ώρες από τη συλλογή του γάλακτος ώστε να το απολαμβάνετε ολόφρεσκο, με όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Φτιαγμένο μόνο με γάλα και μαγιά γιαουρτιού, είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την ισορροπημένη διατροφή με την απόλαυση. Σε γυάλινο, χρηστικό, πυρίμαχο μπωλ και με 3,85% λιπαρά. Συστατικά Αγελαδινό πλήρες γάλα, καλ..
2,00€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 700 γρ.
Γιαούρτι από αγνό, φρέσκο γάλα αποκλειστικά από τις αγελάδες της Φάρμας Κουκάκη. Ξεχωριστό στη γεύση, μοναδικό στην ποιότητα, παράγεται σε λίγες μόνο ώρες από τη συλλογή του γάλακτος ώστε να το απολαμβάνετε ολόφρεσκο, με όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Φτιαγμένο μόνο με γάλα και μαγιά γιαουρτιού, είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την ισορροπημένη διατροφή με την απόλαυση. Σε γυάλινο, χρηστικό, πυρίμαχο μπωλ και με 3,85% λιπαρά. Συστατικά Αγελαδινό πλήρες γάλα, καλλ..
2,90€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΛΗΡΕΣ 220 γρ.
Σε πλαστική συσκευασία. Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με τη χαρακτηριστική "πέτσα", με 6,6% λιπαρά, φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο από αγνό φρέσκο γάλα των προβάτων της Φάρμας Κουκάκη.   Συστατικά  πρόβειο γάλα, καλλιέργεια γιαούρτης 2%, λιπαρά 6,6% ..
1,20€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΠΛΗΡΕΣ 200 γρ.
Γιαούρτι από αγνό, φρέσκο γάλα αποκλειστικά από τις αγελάδες της Φάρμας Κουκάκη. Ξεχωριστό στη γεύση, μοναδικό στην ποιότητα, παράγεται σε λίγες μόνο ώρες από τη συλλογή του γάλακτος ώστε να το απολαμβάνετε ολόφρεσκο, με όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Φτιαγμένο μόνο με γάλα και μαγιά γιαουρτιού, είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την ισορροπημένη διατροφή με την απόλαυση.  Συστατικά: Αγελαδινό πλήρες γάλα, καλλιέργεια γιαούρτης. Λιπαρά min 3,85%, ολικά στερεά 13,2..
1,10€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΡΩΜΙΟ 360 γρ.
Κίτρινο, ημίσκληρο τυρί Α’ ποιότητας, με υψηλή διατροφική αξία και ιδιαίτερη νοστιμιά. Φτιαγμένο από φρέσκο, 100% Ελληνικό αγελαδινό και πρόβειο γάλα. Παλαιωμένο προσεκτικά για να δίνει γεύση που θυμίζει Ελληνική παράδοση. Συστατικά  παστεριωμένο αγελαδινό και πρόβειο γάλα. ..
5,00€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΡΩΜΙΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 200 γρ.
Κίτρινο, ημίσκληρο τυρί Α’ ποιότητας, με υψηλή διατροφική αξία και ιδιαίτερη νοστιμιά. Φτιαγμένο από φρέσκο, 100% Ελληνικό αγελαδινό και πρόβειο γάλα. Παλαιωμένο προσεκτικά για να δίνει γεύση που θυμίζει Ελληνική παράδοση. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 φέτες. Συστατικά  παστεριωμένο αγελαδινό και πρόβειο γάλα. ..
3,30€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΚΕΦΙΡ 330 ml
Η φάρμα Κουκάκη προσφέρει στου Έλληνες καταναλωτές το φυσικό προβιοτικό ρόφημα του Καυκάσου με τις πολυάριθμές ευεργετικές ιδιότητες. Το κεφίρ ενισχύει την πέψη και προωθεί την ομαλή λειτουργία των εντέρων δημιουργώντας ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο καθώς και σε βιταμίνες, ενώ οι πρωτεΐνες του είναι υψηλής βιολογικής αξίας. Εξαιρετική τροφή για παιδιά, για αθλητές, για έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που θηλάζουν, για άτομα της τρίτης ηλικίας και γι..
1,30€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ 170 γρ.
Απολαυστική κρέμα βανίλια από τη Φάρμα Κουκάκη με την αυθεντική, σπιτική συνταγή. Φτιαγμένη με ολόφρεσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά.  Σύνθεση: Πλήρες γάλα αγελάδος 75%, ζάχαρη, κρέμα γάλακτος 6,8%, (48% λιπαρά), κρόκος αυγού, άμυλο, τροποποιημένο άμυλο, βανίλια 0,1%, Σταθεροποιητής: καραγεννάνη. Λιπαρά 7,5%. Ολικά στερεά 34%. ..
1,30€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 170 γρ.
Απολαυστική κρέμα σοκολάτα από αυθεντική, σπιτική συνταγή. Φτιαγμένη με ολόφρεσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς συντηρητικά.  Συστατικά  πλήρες γάλα αγελάδος 75%, ζάχαρη, σοκολάτα 9%, κρέμα γάλακτος 5,8% (48% λιπαρά), κρόκος αυγού, άμυλο, τροποποιημένο άμυλο, αρωματικές ύλες, Σταθεροποιητής: καραγεννάνη. Λιπαρά 9%. Ολικά στερεά 34%. ..
1,30€
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 310 γρ.
Σε πλαστική συσκευασία. Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με τη χαρακτηριστική "πέτσα", με 6,6% λιπαρά, φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο από αγνό φρέσκο γάλα των προβάτων της Φάρμας Κουκάκη.   Συστατικά  πρόβειο γάλα, καλλιέργεια γιαούρτης 2%, λιπαρά 6,6% ..
1,65€
-