ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
BIOPAN ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΗΜΙΠΑΧΟ 1 λ.
Φρέσκο ελληνικό βιολογικό γάλα "αξία" με 1,5% λιπαρά. Προιόν βιολογικής γεωργίας. Από αγελάδες που εκτρέφονται στη βιολογική φάρμα BioPan στα Γρεβενά. Η διατροφή τους με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, αρμέγματος και εμφιάλωσης αποδίδουν αξία στο γάλα.  Με μερική απόσμηση και αποβουτύρωση το γάλα διατηρεί το φυσικό του άρωμα και αναδεικνύει τη θρεπτική του αξία και τα γευστικά του χαρακτηριστικά. Το γάλα συλλέγεται από  αμιγώς..
2,20€
BIOPAN ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΛΗΡΕΣ 1 λ.
Φρέσκο ελληνικό βιολογικό γάλα "αξία" με 3,5% λιπαρά. Προιόν βιολογικής γεωργίας. Από αγελάδες που εκτρέφονται στη βιολογική φάρμα BioPan στα Γρεβενά. Η διατροφή τους με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, αρμέγματος και εμφιάλωσης αποδίδουν αξία στο γάλα.  Με μερική απόσμηση και αποβουτύρωση το γάλα διατηρεί το φυσικό του άρωμα και αναδεικνύει τη θρεπτική του αξία και τα γευστικά του χαρακτηριστικά. Το γάλα συλλέγεται από  αμιγώς..
2,20€
BIOPAN ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΗΜΙΠΑΧΟ ΒΙΟ 1 λ.
Φρέσκο ελληνικό βιολογικό γάλα "αξία" με 1,5% λιπαρά. Προιόν βιολογικής γεωργίας. Από κατσίκες που εκτρέφονται στη βιολογική φάρμα BioPan στα Γρεβενά. Η διατροφή τους με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, αρμέγματος και εμφιάλωσης αποδίδουν αξία στο γάλα.  Με μερική απόσμηση και αποβουτύρωση το γάλα διατηρεί το φυσικό του άρωμα και αναδεικνύει τη θρεπτική του αξία και τα γευστικά του χαρακτηριστικά. Το γάλα συλλέγεται από  αμιγώς..
3,35€
BIOPAN ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΛΗΡΕΣ 3,8% 1 λ.
Φρέσκο ελληνικό βιολογικό γάλα "αξία" με 3,5% λιπαρά. Προιόν βιολογικής γεωργίας. Από κατσίκες που εκτρέφονται στη βιολογική φάρμα BioPan στα Γρεβενά. Η διατροφή τους με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, αρμέγματος και εμφιάλωσης αποδίδουν αξία στο γάλα.  Με μερική απόσμηση και αποβουτύρωση το γάλα διατηρεί το φυσικό του άρωμα και αναδεικνύει τη θρεπτική του αξία και τα γευστικά του χαρακτηριστικά. Ελληνικό βιολογικό φρέσκο κατσικίσι..
3,25€
BIOPAN ΣΕ ΤΑΠΕΡ 350 γρ.
Αναγνωρισμένη για την ποιότητα της η παραδοσιακή φέτα της Biopan παράγεται στα Γρεβενά αποκλειστικά από φρέσκο παστεριωμένο 100% αιγιοπρόβειο γάλα.  Ο απόλυτα φυσικός και παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της, τη διακρίνει για τη σταθερή και υψηλή της ποιότητα  και την πλούσια γεύση και τη θρεπτική της  αξία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη χωριάτική σαλάτα και σε ορεκτικά, σε τυρόπιτες  και σε δεκάδες συνταγές της ελληνικής κουζίνας.   Βιολογικό γαλακτομικό προϊόν ..
6,40€
BIOPAN ΦΕΤΑ ΒΑΚΟΥΜ 300 γρ.
Αναγνωρισμένη για την ποιότητα της η παραδοσιακή φέτα της Biopan παράγεται στα Γρεβενά αποκλειστικά από φρέσκο παστεριωμένο 100% αιγιοπρόβειο γάλα.  Ο απόλυτα φυσικός και παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της, τη διακρίνει για τη σταθερή και υψηλή της ποιότητα  και την πλούσια γεύση και τη θρεπτική της  αξία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη χωριάτική σαλάτα και σε ορεκτικά, σε τυρόπιτες  και σε δεκάδες συνταγές της ελληνικής κουζίνας. Βιολογικό γαλακτομικό προϊόν Λιποπερ..
4,90€
BIOPAN ΦΕΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ 900 γρ.
Αναγνωρισμένη για την ποιότητα της η παραδοσιακή φέτα της Biopan παράγεται στα Γρεβενά αποκλειστικά από φρέσκο παστεριωμένο 100% αιγιοπρόβειο γάλα.  Ο απόλυτα φυσικός και παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της, τη διακρίνει για τη σταθερή και υψηλή της ποιότητα  και την πλούσια γεύση και τη θρεπτική της  αξία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη χωριάτική σαλάτα και σε ορεκτικά, σε τυρόπιτες  και σε δεκάδες συνταγές της ελληνικής κουζίνας. Βιολογικό γαλακτομικό προϊόν Λιποπερ..
17,50€
ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 300 γρ.
Σκληρό τυρί που παράγεται στην περιοχή Γρεβενών από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Το κεφαλοτύρι έχει αλμυρή γεύση, πικάντικη και πολύ ευχάριστη. Εχει πλούσιο άρωμα και τρώγεται ευχάριστα με παραδοσιακά πιάτα. Βιολογικό γαλακτομικό προϊόν ..
8,00€
ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΚΕΦΙΡ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΒΙΟ 1,5% ΛΙΠΑΡΑ 330 ml
Ελληνικό παραδοσιακό βιολογικό  αγελαδινό κεφίρ με 1,5% λιπαρά Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
2,20€
ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΤΥΡΙ LIGHT 10% ΛΙΠΑΡΑ ΒΑΚΟΥΜ 200 γρ.
Το λευκό τυρί Biopran- TYROLight 10% είναι το τυρί που παράγεται από παστεριωμένο, μερικώς αποβουτυρωμένο αιγιοπρόβειο γάλα της περιοχής των Γρεβενών. Είναι ιδανικό για σερβίρισμα με λαδερά φαγητά και σαλάτες , αλλά και για όσους θέλουν μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά. Λιποπεριεκτικότητα επί ξηρού 24% Υγρασία (max) 58% Βιολογικό γαλακτομικό προϊόν ..
4,70€
ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΒΙΟΠΑΝ ΤΑΠΕΡ ΒΙΟ 250 γρ.
Ελληνικό τυρί τυρογάλακτος που παρασκευάζεται από τυρόγαλο αιγειοπρόβειου ή και αγελαδινού γάλακτος από την περιοχή των Γρεβενών. Είναι τυρί με δροσερή και εξαιρετική γεύση, ιδανικό για δίαιτα και υγιεινή διατροφή. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν ..
3,60€
-