ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΣ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΣ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 500 ml
Ο συνδυασμός των εξαιρετικών ποικιλιών «Κορωναίϊκη» και «Μανάκι»- από τις οποίες αποτελείται ο Ελαιώνας του κτήματος-, με την βιολογική καλλιέργεια- η οποία ακολουθείται αυστηρά- και της «ψυχράς» κατεργασίας του ελαιοκάρπου, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενός ξεχωριστού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. ..
6,50€
ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ CABERNET SAUVIGNION 750 ml
  Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Ποικιλιακή Σύνθεση: CabernetSauvignon85%- Αγιωργίτικο 15% Τρύγος: Το 2ο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου Οινοποίηση: Τα σταφύλια συλλέγονται και μεταφέρονται σε μικρά πλαστικά τελάρα. Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25-28 ο C . Διάρκεια εκχύλισης περίπου οκτώ ημέρες. Παλαίωση: 2 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια Δυνατότητα Παλαίωσης: 1-2 έτη Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Έντονο βαθυκόκκ..
9,90€
ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΣ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ CHARDONNAY 750 ml
  Τύπος: Λευκός Ξηρός ΠοικιλιακήΣύνθεση: Chardonnay Τρύγος: Το 2ο δεκαπανθήμερο του Αυγούστου Οινοποίηση: Τα σταφύλια συλλέγονται και μεταφέρονται σε μικρά πλαστικά τελάρα στον σπαστήρα-εκραγιστήρα. Ακολουθεί κρυοεκχύλιση για 15ώρες, ήπια πίεση σε πνευματικό πιεστήριο και στατική απολάσπωση. Η αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές,διαρκεί περίπου 10 ημέρες, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 12-14 ο C. Δυνατότητα Παλαίωσης: 1-2 έτη Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Λαμπερό..
9,90€
-