ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ CABERNET SAUVIGNON ΄13 ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι έντονο κόκκινο με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Στο άρωμά του που είναι σύνθετο, κυριαρχούν τα μικρά κόκκινα φρούτα όπως βατόμουρο, κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών και βανίλιας. Στο στόμα είναι γεμάτο, αρωματικό με μαλακές τανίνες και ευχάριστο τελείωμα. Συνοδεύει όλα τα ρουστίκ πιάτα της Ελληνικής κουζίνας με βάση τον κιμά και την σάλτσα ντομάτας, ιδανικό και για σουτζουκάκια Σμυρναϊκά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
9,90€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ MOSAIC ΄14 ΕΡΥΘΡΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι ελαφρά ερυθρό με ιώδεις ανταύγειες. Έχει έντονα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων σε συνδυασμό με γλυκές νότες γιασεμιού και άσπρου πιπεριού. Στο στόμα είναι φρουτώδες, εύγευστο με χυμώδεις τανίνες και ελαφρά φρουτώδη επίγευση.  Συνοδεύει ψητά κρεατικά, μεζεδάκια τηγανιτά και κίτρινα τυριά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
7,50€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ MOSAIC ΄16 ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Το άρωμά του σύνθετο, φρουτώδες με νότες εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ελαφρύ, δροσερό με ελαφρά φρουτώδη επίγευση. Συνοδεύει φρέσκα λευκά τυριά, πράσινες σαλάτες, μεζεδάκια όπως φάβα, ντολμάδες γιαλαντζί και κουκιά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
7,50€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΄13 ΕΡΥΘΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι έντονο κόκκινο με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Στο άρωμά του, που είναι σύνθετο, κυριαρχούν τα μικρά κόκκινα φρούτα όπως το βατόμουρο και το κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών, ντομάτας, ελιάς και βανίλιας. Στο στόμα είναι γεμάτο, αρωματικό με πλούσιες τανίνες και μακρύ τελείωμα. Συνοδεύει κρεατικά με πικάντικες και πλούσιες σάλτσες, κυνήγια, λαδερά, αλλαντικά και κίτρινα τυριά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
14,00€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΟΡΟΣΗΜΟ ΄15 ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι ελαφρά κιτρινωπό με πρασινωπές ανταύγειες. Το άρωμα είναι σύνθετο με κυρίαρχα τα φρούτα όπως πράσινο μήλο, αχλάδι, μπανάνα, που συμπληρώνονται με αρώματα εσπεριδοειδών. Στο στόμα κυριαρχεί η φρουτώδης αίσθηση, που πλαισιώνεται από μια ισορροπημένη οξύτητα Συνοδεύει ποταμίσια ψάρια στην σχάρα, θαλασσινά, λευκά κρέατα και ζυμαρικά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
9,00€
-