ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ CABERNET SAUVIGNON ΄14 ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι έντονο κόκκινο με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Στο άρωμά του που είναι σύνθετο, κυριαρχούν τα μικρά κόκκινα φρούτα όπως βατόμουρο, κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών και βανίλιας. Στο στόμα είναι γεμάτο, αρωματικό με μαλακές τανίνες και ευχάριστο τελείωμα. Συνοδεύει όλα τα ρουστίκ πιάτα της Ελληνικής κουζίνας με βάση τον κιμά και την σάλτσα ντομάτας, ιδανικό και για σουτζουκάκια Σμυρναϊκά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
10,90€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ CHLOE '16 ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Ροζέ ξηρό κρασί. Το Chloe έχει ραφιναριστεί σημαντικά και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο φίνα ροζέ της Βόρειας Ελλάδας διαθέτοντας μια χαμηλής έντασης σχεδόν “λευκή” μύτη στην οποία διακρίνονται νότες λευκόσαρκων φρούτων, άγουρου φραγκοστάφυλου και λεμονιού. Λεμονάτο είναι και το στόμα που χαρακτηρίζεται από την υψηλή οξύτητα, όμως το τελείωμα αυτού του κρασιού του μαρτυρά τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Ξινόμαυρο από τις οποίες προέρχεται αφού διαθέτει περίσσια δύναμη και μια γενναι..
9,90€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ MOSAIC ΄15  ΕΡΥΘΡΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι ελαφρά ερυθρό με ιώδεις ανταύγειες. Έχει έντονα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων σε συνδυασμό με γλυκές νότες γιασεμιού και άσπρου πιπεριού. Στο στόμα είναι φρουτώδες, εύγευστο με χυμώδεις τανίνες και ελαφρά φρουτώδη επίγευση.  Συνοδεύει ψητά κρεατικά, μεζεδάκια τηγανιτά και κίτρινα τυριά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
7,50€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ MOSAIC ΄16 ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Το άρωμά του σύνθετο, φρουτώδες με νότες εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ελαφρύ, δροσερό με ελαφρά φρουτώδη επίγευση. Συνοδεύει φρέσκα λευκά τυριά, πράσινες σαλάτες, μεζεδάκια όπως φάβα, ντολμάδες γιαλαντζί και κουκιά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
7,50€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΄16 ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Λευκό ξηρό κρασί. Το Ασύρτικο ανέκαθεν αποτελούσε μια σημαντική ποικιλία για το κτήμα του Βαγγέλη Χατζηβαρύτη στη Γουμένισσα, ωστόσο συνήθως το συναντούσαμε ως συστατικό των λευκών του blends. Πλέον το προσφέρει και σε μια μονοποικιακή ετικέτα η οποία τονίζει ακόμα περισσότερο την αυστηρότητα, την τρομακτική οξύτητα και το γευστικό μάκρος της σπουδαίας ποικιλίας. Φορτωμένο με ντροπαλά (προς το παρόν) αρώματα λευκόσαρκων φρούτων και ορυκτών, μέτριο σώμα και μακρύτατη επίγευση το Ασύρτικο Χ..
14,50€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ '16 ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Λευκό ξηρό κρασί. Οι ερωτήσεις ενός φίλου έδωσαν τον ευρηματικό τίτλο “Βαγγέλη με προσέχεις;” στο υπέροχο αυτό κρασί του Βαγγέλη Χατζηβαρύτη! Ένα μείγμα από Sauvignon Blanc, Ασύρτικο και Gewurztraminer που προέρχεται από τον αμπελώνα των 150 στρεμμάτων στην Γουμένισσα είναι το “Βαγγέλη με προσέχεις;” με τις 3 ποικιλίες να μπαίνουν όχι μόνο θεωρητικά αλλά να “ακούγονται” και γευστικά στη φιάλη. Έτσι η μύτη χαρίζει αρώματα εσπεριδοειδών και πιπεριάς, το στόμα είναι νευρικό και όξινο ενώ το ..
12,75€
ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΄14 ΕΡΥΘΡΟΣ ΟΙΝΟΣ ΒΙΟ 750 ml
Το χρώμα του κρασιού είναι έντονο κόκκινο με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Στο άρωμά του, που είναι σύνθετο, κυριαρχούν τα μικρά κόκκινα φρούτα όπως το βατόμουρο και το κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών, ντομάτας, ελιάς και βανίλιας. Στο στόμα είναι γεμάτο, αρωματικό με πλούσιες τανίνες και μακρύ τελείωμα. Συνοδεύει κρεατικά με πικάντικες και πλούσιες σάλτσες, κυνήγια, λαδερά, αλλαντικά και κίτρινα τυριά. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.   ..
14,50€
-