ΜΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΕΦΙΡ ΒΙΟ 330 ml

ΜΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΕΦΙΡ ΒΙΟ 330 ml

Παραγωγός: ΜΕΝΟΙΚΙΟ
Τιμή: 1,90€
Περιγραφή

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας θα γίνει κατόπιν τηλεφωνήματος λόγω περιορισμένης παραγωγής.

Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας και για υψηλού επιπέδου γευστικές απολαύσεις. Ένα ξεχωριστό προϊόν με πρωτόγνωρη γεύση που κλείνει μέσα του τις ευωδιές και τα αρώματα της Δραμινής γης. Φτιάχνεται με οικογενειακή φροντίδα και προορίζονται για φίλους. 

Ο Αγροκτηνοτροφικός Βιομηχανικός Συνεταιρισμός «Μενοίκιο» στην Προσοτσάνη Δράμας, είναι ένας συνεταιρισμός που έχει ως στόχο του τη δημιουργία τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου φροντίζουνε για την εξασφάλιση της ποιότητας από τα πρωταρχικά στάδια της παραγωγής, ξεκινώντας από το χωράφι.

Μέλη του συνεταιρισμού καλλιεργούν τις βιολογικά πιστοποιημένες ζωοτροφές τους στην κοιλάδα του Μενοικίου. Αυτές στη συνέχεια τροφοδοτούν όχι μόνο τις κτηνοτροφικές μονάδες των μελών αλλά και επιλεγμένους παραγωγούς του Νομού Δράμας.

Στη συνέχεια έρχεται το τυροκομείο του συνεταιρισμού όπου παράγονται προϊόντα υψηλής ποιότητας, με διαδικασίες τήρησης όλων των αρχών υγιεινής και ασφάλειας με βάση το πρότυπο ISO 22000. Τα βιολογικά τους προϊόντα πιστοποιούνται από τη BIOHELLAS. 

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή