ΜΠΟΡΑΣ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΜΠΟΡΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΑΛΑΜΑΚΙ 250 γρ.
Καπνιστό σαλάμι από  εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας παρασκευασμένο από αγνά υλικά .Το βουβαλίσιο κρέας έχει μεγάλη διατροφική αξία , λίγα λιπαρά και ιδιαίτερη γεύση . Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών. Κατά τη διάρκεια όλη της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλει..
7,80€
ΜΠΟΡΑΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ 1 κ.
 Μοναδική γεύση χωρίς συντηρητικά. Σερραϊκός, παραδοσιακός καβουρµάς του Μπόρα από 80% βουβαλίσιο, 15% χοιρινό και 5% πρόβειο κρέας. Αλλαντικό χωρίς λίπος, σοταρισµένο µε πιπέρια και ρίγανη, έτοιµο για σερβίρισµα Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν..
32,00€
ΜΠΟΡΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 1 κ.
Κεμπάπ από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θ..
16,30€
ΜΠΟΡΑΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 250 γρ.
Πικάντικα λουκάνικα από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας  .Με τη μεστή γεύση του βουβαλίσιου κρέατος και ελάχιστο λίπος, αυτά τα λουκάνικα είναι ένα διαφορετικό παραδοσιακό έδεσμα.  Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου. Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου ..
5,50€
ΜΠΟΡΑΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΡΙΓΑΝΑΤΟ 1 κ.
Ριγανάτα λουκάνικα από βουβαλίσιο κρέας.  Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε.  Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη..
17,90€
ΜΠΟΡΑΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΒΟΥΒΑΛΙΝΑ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΑ 480 γρ.
Μπιφτέκια από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου. Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών. Κατά τη διάρκεια όλη της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχεί..
9,70€
ΜΠΟΡΑΣ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΚΡΕΑΣ 480 γρ.
Σουτζουκάκια από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας εξαιρετικής ποιότητας από την επιχείρηση Μπόρας. Μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας βουβαλίσιου κρέατος στη Λιβαδιά Σερρών, σε έκταση 360 τετραγωνικών μέτρων. Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα. Ψήνονται απευθ..
9,70€
-