ΠΑΝΤΑΖΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΙ ΟΛΙΚΗΣ 1 κ.
Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα.   Το αλεύρι από Κριθάρι ζυμωμένο σε γαλέτες, ήταν το καθημερινό ψωμί των Αρχαίων Σπαρτιατών κι ονομαζόταν Μάζα. ..
3,60€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΣΙΚΑΛΗ 1 κ.
Αλεύρι ολικής άλεσης από σίκαλη. Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. ..
3,50€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΑΣΠΡΟ ΤΥΠΟΥ 70%(ΦΑΡΙΝΑ) 1 κ.
Αλεύρι άσπρο τύπου 70%  Φαρίνα. Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. ..
2,20€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΔΙΚΟΚΚΟ 500 γρ.
Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποιείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. Το αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι έχει ποσοστά γλουτένης διαφορετικά από το κοινό σιτάρι, ώστε σε πολλές περιπτώσεις να είναι ανεκτό από άτομα με δυσανεξία ή και αλλεργική α..
2,90€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ CHIA 1 κ.
Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. Βιολειτουργικό αλεύρι κίτρινο με σπόρους Chia Οι σπόροι CHIA από την Κεντρική Αμερική είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και περιέχουν φυσικά αντι..
4,60€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ 1 κ.
Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. Κίτρινο σταρένιο αλέυρι με προσθήκη φύτρου σταριού. ..
4,80€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΑΡΕΝΙΟ 1 κ.
Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. Κίτρινο σταρένιο αλέυρι τύπου Μ   ..
2,30€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ GOJI
Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήμα Κίτρινο σταρένιο αλέυρι με gozi και ιπποφαές. ..
5,10€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ
Μείγμα άλευρων ολικής άλεσης με βότανα. Περιέχει ολικής άλεσης σκληρό, μαλάκό, κριθαριού, σίκαλης και καλαμποκιού, με προσθήκη βασιλικού και ρίγανης Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. ..
4,00€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ 1 κ.
Μείγμα από κίτρινο σταρένιο αλεύρι, ολικής άλεσης μαλακό, νιφάδες σταριού,  και σπόρους σίκαλης, κεχριού, σουσαμιού και ηλίοσπορους. Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. ..
4,50€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΕΥΣΗ 500 γρ.
Αλεύρι χωρίς γλουτένη, με γλυκιά γεύση. Mείγμα άλευρου από ρύζι, πατάτα, χαρούπι. Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα. ..
4,60€
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΥΣΗ 500 γρ.
Αλεύρι χωρίς γλουτένη, με φυσική γεύση 500 gr. Mείγμα άλευρου από ρύζι, πατάτα, καλαμπόκι Από το 1941 η οικογένεια Πανταζή δραστηριοποείται στη συλλογή, αποθήκευση και άλεση δημητριακών εδώ και πενήντα χρόνια. Σήμερα η τρίτη γενιά επιστρέφοντας στην παράδοση επαναφέρει τον πετρόμυλο με στόχο την οικολογική επεξεργασία και άλεση δημητριακών οσπρίων συμβατικών και βιολογικών προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα.   ..
4,60€
-