Ρυζογκοφρέτες

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
AMISA ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΚΤΟΖΗ ΒΙΟ 100γρ.
Βιολογική ρυζογκοφρέτα με επικάλυψη σοκολάτας από γάλα ρυζιού. Χωρίς λακτόζη και γλουτένη. Νόστιμο ελαφρύ σνακ που θα αγαπήσουν τα  παιδιά και οι ενήλικες. ..
2,95€
AMISA ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ ΒΙΟ 105 γρ.
Χωρίς λακτόζη και γλουτένη. Βιολογική ρυζογκοφρέτα  με επικάλυψη σοκολάτας από γάλα ρυζιού και καρύδα. Νόστιμο ελαφρύ σνακ θα αγαπήσουν  μικροί και μεγάλοι. ..
2,95€
CLEARSPRING ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 112 γρ.
Ελαφρύ και τραγανό σνακ, ιδιαίτερα υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά, ιδανικό να αντικαταστήσει το ψωμί. Παράγονται στο Βέλγιο από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες με την παραδοσιακή Ιαπωνική μέθοδο της θερμικής πίεσης. Η Clearspring δημιουργεί τα προϊόντα της με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά αειφόρου καλλιέργειας. Συστατικά  ρύζι ολικής αλέσεως 73%, σιρόπι ρυζιού 14% , ψημένοι σπόροι σησαμιού 8%, tamari 5%, (ολόκληρα φασόλια σόγιας, θαλασσινό αλάτι, mirin [γλυκό ρύζι, καλλιεργημένο ..
3,90€
CLEARSPRING ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 130 γρ.
Οι γκοφρέτες με βιολογικό ρύζι είναι ελαφριές και τραγανές και αποτελούν ένα  νόστιμο σνακ είτε τις δοκιμάσετε σκέτες είτε όχι. Πρόκειται για μια υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική λύση αντί για  ψωμί ή άλλα κρακεράκια.Παρασκευάζονται στο Βέλγιο με πιστοποιημένα βιολογικά δημητριακά ολικής αλέσεως και θαλασσινό αλάτι με την παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο "vacuum heating".Ταιριάζουν είτε με αλμυρά  είτε με γλυκά βουτήματα, και αποτελούν την ιδανική βάση για νόστιμα  ορεκτικά ή ά..
2,00€
CLEARSPRING ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 130 γρ.
Βιολογικές ρυζογκοφρέτες με φαγόπυρο, κεχρί και θαλασσινό αλάτι. Ελαφρύ και τραγανό σνακ, ιδιαίτερα υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά, ιδανικό να αντικαταστήσει το ψωμί. Παράγονται στο Βέλγιο από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες με την παραδοσιακή Ιαπωνική μέθοδο της θερμικής πίεσης. Η Clearspring δημιουργεί τα προϊόντα της με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά αειφόρου καλλιέργειας. Συστατικά  Ρύζι ολικής αλέσεως 89,7%, φαγόπυρο 5%, κεχρί 5%, θαλασσινό αλάτι. Ενδέχεται να περιέχει ίχ..
2,00€
FIORENTINI ΓΑΛΕΤΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 120 γρ.
Καλαμπογκοφρέτες χωρίς γλουτένη. Διαιτιτικές καλαμπογκοφρέτες με 20 θερμίδες ανά γκοφρέτα. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
1,80€
KALLO ΛΕΠΤΕΣ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΙΟ 90 γρ.
Λεπτές ρυζογκοφρέτες με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Βελγίου. Παρασκευάζονται από εξαιρετικά υλικά βιολογικής καλλιέργειας, που από την φύση τους, δεν περιέχουν γλουτένη. Είναι πηγή φυτικών ινών και με μόνο 55 θερμίδες ανά ρυζογκοφρέτα. Χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά. Κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans. Συστατικά  μαύρη σοκολάτα* (59%) (κακαόμαζα*, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου*, βούτυρο κακάο*), καστανό ρύζι ολικής αλέσεως*.   * προϊόν βιολογικής Γεωργίας. ..
3,90€
KALLO ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΕΛΓΙΟΥ ΒΙΟ 40 γρ.
Μικρές ρυζογκοφρέτες με επικάλειψη σοκολάτας γάλακτος βελγίου. Ένα ελαφρύ σνακ για όλες τις ώρες, με λίγες θερμίδες. Η Kallo ξεκίνησε το 1982 στην Αγγλία. Θεωρείται μία από τις πρωτοπόρους εταιρείες στα βιολογικά και natural προϊόντα. Τα προϊόντα της δεν περιέχουν πρόσθετα, συντηρητικά και gmo και είναι χαμηλής σε περιεκτικότητα λιπαρά.     ..
2,40€
LIMA ΓΚΟΦΡΕΤΑ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 130 γρ.
Γκοφρέτα από φαγόπυρο και λιναρόσπορο. Συστατικά: φαγόπυρο 55%, ρύζι, κινόα, λιναρόσποροι 2% και  θαλασσινό αλάτι.   Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
2,75€
LIMA ΚΑΛΑΜΠΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 150 γρ.
Μια γευστική και ιδιαιτέρως υγιεινή πρόταση! Συστατικά καλαμπόκι, λιναρόσποροι*(5%) και θαλασσινό αλάτι Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
2,20€
LIMA ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΚΕΧΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 100 γρ.
Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Συστατικά ρύζι*, κεχρί* (10%), θαλασσινό αλάτι      *προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
1,75€
LIMA ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΦΑΓΟΠΥΡΟ, ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 90 γρ.
Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Συστατικά μαύρη σοκολάτα*(53%) (κακαόμαζα*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*. Βούτυρο κακάο*), ρύζι ολικής άλεσης*. φαγόπυρο*(8,2%), καρύδα (6%).Η γκοφρέτα περιέχει 20% φαγόπυρο       *προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
3,15€
-