Κακάο

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
EL CEIBO  ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 250 γρ.
Βιολογικό κακάο από τον συνεταιρισμό El ceibo της περιοχής  Άλτο Μπένι στην  Βολιβία ..
4,80€
GREEN & BLACK'S ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 125 γρ.
Παρασκευάζεται από 100% σπόρους κακάο βιολογικής καλλιέργειας και δίκαιου εμπορίου . Έχει λεπτό φίνο άρωμα και είναι ιδανικό για να κάνουμε τη σοκολάτα μας  με γάλα ή σαν χαλαρωτικό βραδινό ρόφημα Συστατικά  Κακάο*, ρυθμιστής οξύτητας: ανθρακικό κάλιο * προϊόν βιολογικής γεωργίας.  ..
5,30€
GREEN & BLACK'S ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΒΙΟ 300 γρ.
Για να δημιουργηθεί το ρόφημα "Hot Chocolate" συνδυάστηκαν μαύρη σοκολάτα , ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σκόνη κακάο για να προστεθεί επιπλέον ένταση στη γεύση . Προσθέστε το στο ζεστό γάλα και απολαύστε τον κρεμώδη αφρό , την γεμάτη γεύση και τη γλυκόπικρη μυρωδιά . Συστατικά  ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάο*, σκόνη μαύρης σοκολάτας*(16,3%) (κακαόμαζα*, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγι..
10,80€
RAPUNZEL ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ ΒΙΟ 250 γρ.
Το χαρουπάλευρο είναι φυσικά γλυκό με ένα χαρακτηριστικό άρωμα καραμέλας. Έχει χαμηλά λιπαρά και συχνά χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του κακάο. Δεν περιέχει διεγερτικές ουσίες όπως καφεϊνη και θεοβρωμίνη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ρόφημα, σε επιδόρπια, κρέμες, επαλείψεις, παγωτό και στη ζαχαροπλαστική. Για ρόφημα, 1-2 κουταλάκια του γλυκού σε ζεστό ή κρύο γάλα.   Για πουτίγκα με χαρουπάλευρο βάλτε σε κρύο γάλα (½ λίτρο), 40 γρ άμυλο αραβοσίτου, 15 γρ. χαρουάλευρο R..
4,00€
ΒΙΟΑΓΡΟΣ ΚΑΚΑΟ ΜΕ 1% ΛΙΠΑΡΑ ΒΙΟ 200 γρ.
Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
4,90€
ΟΛΑ ΒΙΟ ΚΑΚΑΟ ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ 10-12% ΛΙΠΑΡΑ 200 γρ.
Το κακάο φαίνεται να είναι αφέψημα με ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου. Σημαντικός αριθμός επιστημονικών μελετών παρουσιάζουν το κακάο να περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδίνων, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράστη, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών και προστατεύουν έτσι από τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες και τη γήρανση. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν  ..
3,20€
ΟΛΑ ΒΙΟ ΩΜΟ ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ GRIOLLO ΒΙΟ 200 γρ.
Η κρεολική ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το κρεολικό κακάο είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση και το άρωμά της. Μικρό μόνο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής προέρχεται από τα κρεολικά δέντρα. Μπορεί να αυξήσει τη δύναμη του μυοκαρδίου, μειώνει τις θρομβώσεις του αίματος, ρυθμίζει την πίεση του αίματος και μειώνει την πιθανότητα θρόμβων του αίματος και εγκεφαλικών. Οι κόκκοι του κακάο..
5,50€
RAPUNZEL ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ 250 γρ.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του υψηλής ποιότητας κακάο είναι το δυνατό άρωμα και γεύση σοκολάτας που διαθέτει. Οι κόκκοι κακάο αφού συλεχθούν και αφού υποστούν ζύμωση, ψήνονται και καθαρίζονται προκειμένου να αναπτυχθεί η αυθεντική τους γεύση. Στη συνέχεια, το κακό θρυμματίζεται και συσκευάζεται. Προέρχεται από το πρόγραμμα HAND IN HAND - FAIR PARTNERSHIP της Rapunzel στη Λατινική Αμερική.  Με χαμηλά λιπαρά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ρόφημα, σε επιδόρπια, κρέμες, ..
7,40€
RAPUNZEL ΡΟΦΗΜΑ TIGER QUICK ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΒΙΟ 400 γρ.
Στιγμιαίο ρόφημα σε σκόνη με βάση το κακάο. Διαλύεται εύκολα σε ζεστό ή κρύο γάλα και έχει υπέροχη γεύση σοκολάτας. Το κακάο και η ζάχαρη προέρχονται από το πρόγραμμα HAND IN HAND – FAIR PARTNERSHIP της Rapunzel στη Λατινική Αμερική. Με αυτό το πρόγραμμα διασφαλίζεται η αμεση υποστήριξη των παραγωγών στη χώρα προέλευσης τους, η δίκαιη τιμή στην παγκόσμια αγορά και η ασφάλεια για τους παραγωγούς μέσω μακροπρόθεσμων εμπορικών συμφωνιών. Ακόμα η βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης της κοινότητας..
9,90€
-