Καφές

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BRISTOT 100% ARABICA 10 caps
Κάψουλες για μηχανές Nespresso Οι καλύτεροι Grand Crus, καλλιεργημένοι σε υψίπεδα - Supremo Huila από την Κολομβία, καφές από το Huehuetenango της Γουατεμάλα, το Sidamo της Αιθιοπίας και το Alta Mogiana από τη Βραζιλία συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό χαρμάνι Arabica. Ένα χαρμάνι που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό άρωμα και γεμάτο σώμα, με ευχάριστη επίγευση σοκολάτας και εσπεριδοειδών. Η συσκευασία περιέχει  10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ, συμβατές με τις μηχανές Citiz..
4,40€
BRISTOT 100% ARABICA ΒΙΟ 10 caps
Κάψουλες για μηχανές Nespresso 100% πιστοποιημένος βιολογικός καφές κορυφαίας ποιότητας. Κατάλληλος για Vegan Η πιστοποίηση του Bristot Bio100%, εγγυάται ότι ο καφές που χρησιμοποιείται, έχει καλλιεργηθεί σύμφωνα με τις πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας, εξασφαλίζοντας ασύγκριτη ποιότητα προϊόντος, με σεβασμό στο περιβάλλον και τις επόμενες γενιές. Ο βιολογικός καφές καβουρδίζεται και ψύχεται στο φρέσκο και καθαρό αέρα των Δολομιτών. Αποκλειστικό πλεονέκτημα του καφέ Brist..
4,60€
BRISTOT 100% RISTRETTO CREMOSO 10 caps
Κάψουλες για μηχανές Nespresso Ιταλικές μέθοδοι καβουρδίσματος και αλέσματος αναδεικνύουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του αυθεντικού καφέ: ο αγαπημένος Supremo από την Κολομβία, μαζί με βραζιλιάνικο Alta Mogiana και μικρή προσθήκη ινδικού Parchment, δημιουργούν ένα ποτήρι καφέ στο οποίο το σώμα αναμειγνύεται με νότες φρέσκοφρυγανισμένου ψωμιού και δημητριακών καθώς και με ελαφρές νότες μαύρης σοκολάτας. Η συσκευασία περιέχει  10 κάψουλες καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ, συμβατ..
4,40€
BRISTOT DIAMANTE ESPRESSO 100% ARABICA 250 γρ.
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919. 100% κόκκοι καφέ της ποικιλίας Arabica  Ο βραζιλιάνικος Alta Mogiana, επιλεγμένοι Arabica από το Huehuetenango της Γουατεμάλα και Κολομβιανές ποικιλίες «παντρεύονται» με τον πικάντικο καφέ της Ινδίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα χαρμάνι ανώτερης ποιότητας, με νότες σοκολάτας, εσπεριδοειδών και φρούτων. Αλεσμένος καφές για μηχανές espresso, φίλτρου και Γαλλική πρέσα.  ..
6,60€
BRISTOT DIAMANTE ESPRESSO CREMOSO 250 γρ.
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919.  Τα αρώματα των καλύτερων βραζιλιάνικων Arabica Alta Mogiana και επιλεγμένων ινδικών Arabica αναδίδονται χάρη στο αργό καβούρδισμα. Η προσθήκη ινδικού Robusta Parchment εμπλουτίζει το χαρακτήρα του καφέ, ο οποίος καταλήγει από τη μηχανή στο ποτήρι με όλα του τα αρώματα. Μια έντονη στιγμή απόλαυσης, που σας τυλίγει σε μία δίνη συναισθημάτων. ..
6,20€
BRISTOT DIAMANTE ESPRESSO DECA 250 γρ.
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919.  Αλεσμένος καφές. Ένας καφές για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ένα χαρμάνι ντεκαφεϊνέ Arabica και Robusta, με μία ισορροπημένη, φίνα και πλούσια γεύση, ιδανικός ακόμα και το απόγευμα. Αλεσμένος καφές για μηχανή espresso, καφετιέρα φίλτρου και Γαλλική πρέσα. Περιεκτικότητα καφεΐνης κάτω από 0,10% ..
6,80€
BRISTOT DIAMANTE ESPRESSO MOCA ORO 250 γρ.
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919.  Ένα ισορροπημένο χαρμάνι ινδικού Arabica, βραζιλιάνικου Arabica Santos και ινδικού Robusta. Καφές έντονος με γλυκιά γεύση, ευχάριστες πικάντικες νότες και ελαφριά γεύση μαύρης σοκολάτας για χρήση με μηχανή espresso, γαλλική πρέσα και αμερικάνικη καφετιέρα φίλτρου (percolator).   ..
6,20€
BRISTOT ESPRESSO 18 pods
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919.  Arabica Alta Mogiana από τη Βραζιλία και κόκκοι καφέ από την Κεντρική Αμερική, με μικρή προσθήκη ινδικού Robusta. 18 ταμπλέτες καφέ των 7γρ. η κάθε μία, αεροστεγώς συσκευασμένες σε φακελάκια ατομικής δόσης. Χαρμάνι καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ. Για χρήση με μηχανές espresso. ..
6,50€
BRISTOT ESPRESSO DECA 18 pods
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919.  Πλούσιος καφές, με υπέροχο άρωμα και σοκολατένια επίγευση. 18 ταμπλέτες καφέ των 7γρ. η κάθε μία, αεροστεγώς συσκευασμένες σε φακελάκια ατομικής δόσης. Χαρμάνι καβουρδισμένου και αλεσμένου ντεκαφεϊνέ καφέ. Για χρήση με μηχανές espresso. Περιεκτικότητα καφεΐνης κάτω από 0,10%.    ..
6,50€
BRISTOT ESPRESSO ΒΙΟ 200 γρ.
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919.  100% πιστοποιημένος βιολογικός καφές κορυφαίας ποιότητας. Κατάλληλος για Vegan Η πιστοποίηση του Bristot Bio100%, εγγυάται ότι ο καφές που χρησιμοποιείται, έχει καλλιεργηθεί σύμφωνα με τις πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας, εξασφαλίζοντας ασύγκριτη ποιότητα προϊόντος, με σεβασμό στο περιβάλλον και τις επόμενες γενιές. Ο βιολογικός καφές καβουρδίζεται και ψύχεται στο φρέσκο και καθαρό αέρα των Δολομιτών. Αποκλειστικό πλεονέκτημα του..
6,50€
BRISTOT GENTILE STOMACH FRIENDLY 250 γρ.
Αλεσμένος καφές. Αποκηρωμένος καφές φίλτρου για άτομα που έχουν ευαισθησία στο στομάχι. Μελέτες στη σύσταση του κεριού που βρίσκεται στους κόκκους του καφέ έχουν καταδείξει ένα αριθμό ουσιών που μπορεί να δυσκολεύουν την αφομοίωσή τους κάποιες φορές. Με τη διαδικασία της αποκήρωσης, οι ουσίες αυτές αφαιρούνται χωρίς να μειώνονται τα ωφέλιμα χαρακτηριστικά και το άρωμα ενός λαχταριστού καφέ. Επίσης κατά την διαδικασία της αποκήρωσης περιορίζεται η καφεΐνη στο 50 %.   ..
7,70€
BRISTOT RAINFOREST 100% ARABICA 250 γρ.
Αλεσμένος καφές. Προερχόμενος από φυτείες πιστοποιημένες από τη Rainforest Alliance. 100% Arabica Rainforest, η απόλυτη ισορροπία φύσης, ηθικής και γήινων απολαύσεων. Οι φυτείες που φέρουν την πιστοποίηση της Rainforest Alliance συμμορφώνονται με αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία των φυσικών πόρων και το σεβασμό στα δικαιωμάτων των εργαζομένων. Το αποτέλεσμα είναι ένας espresso πλούσιος σε σώμα με αρώματα εσπεριδοειδών και φρουτώδη γεύση με μια ελαφριά νότα σοκολάτας. ..
8,80€
-