Χυμοί

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
AQUA VERDE ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 1 λ.
Νερό καρύδας από το συμπυκνωμένο χυμό βιολογικών πράσινων καρύδων, σε πρακτική συσκευασία 1 λίτρου. Φυσικό ισοτονικό που ενισχύει την αποβολή τοξινών, ενυδατώνει αποτελεσματικά αναπληρώνοντας την υδατική ισορροπία του σώματος μετά από άθληση ή σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, έχει την ίδια ηλεκτολυτική ισορροπία με το ανθρώπινο αίμα και είναι πλούσιο σε κάλλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χλώριο και νάτριο (δηλ. όλους τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες), αμινοξέα, βιταμίνη C και κινετίνη. Ο φρέσκος χυμός α..
4,90€
AQUA VERDE ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 330 ml
Ο φρέσκος χυμός από άγουρες καρύδες καταναλώνεται ευρέως στις τροπικές χώρες και θεωρείται ιδιαίτερα πολύτιμος για τον οργανισμό. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερό. Αυτό το νερό, ο χυμός της καρύδας, είναι που τελικά μετατρέπεται στην εσωτερική λευκή σάρκα της καρύδας που όλοι γνωρίζουμε. Περιέχει το ίδιο επίπεδο ηλεκτρολυτικής ισορροπίας και είναι ταυτόσημος με το πλάσμα του ανθρώπινου αίματος. Το νερό της καρύδας συμβάλλει στην καλή λειτουργία τ..
2,40€
BJORG ΧΥΜΟΣ ΚΑΡΟΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ 750 ml
Απολαυστικός  χυμός καρότου χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Συστατικά   χυμός καρότου 96%*, χυμός λεμονιού* (4%)   *προϊόν βιολογικής γεωργίας ..
3,90€
COLIBRI ΧΥΜΟΣ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΒΙΟ 250 ml
Η παραγωγή των cranberries προέρχεται από τις ορεινές περιοχές της Τουρκίας. Το βακκίνιο ανακαλύφθηκε από ιθαγενείς Αμερικανούς που εκτίμησαν πολλές από τις χρήσεις του. Ειδικά στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.   100% πιστοποιημένος καθαρός βιολογικός χυμός, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.  Ο χυμός περιέχει επίσης πολτό cranberry, διατηρώντας την θρεπτική αξία των φρούτων.   ..
3,40€
COLIBRI ΧΥΜΟΣ ΜΑΥΡΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ 250 ml
Δεν υπάρχει προσθήκη ζάχαρης, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.  Αυτός ο χυμός παρασκευάζεται από άγρια ​​βατόμουρα η συγκομιδή των οποίων γίνεται στη Μερσίνα, μια πόλη στην Τουρκική ακτή. Ο χυμός βατόμουρου είναι πλούσιος σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά  , περιέχει φυτικές ίνες, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και σίδηρο.   Πιστοποιημένος βιολογικός χυμός.   ..
3,50€
COLIBRI ΧΥΜΟΣ ΜΥΡΤΙΛΛΟ ΒΙΟ 250 ml
Φτιαγμένο από συγκομιδή ​​άγριων Μύρτιλων που καλλιεργούνται στη Μερσίνα. 100%  φυσικός. Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά ή χρώματα. Τα μύρτιλα μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των δομών του κολλαγόνου στα αιμοφόρα αγγεία του ματιού και στη μείωση  φλεγμονών, σε γαστρεντερικά προβλήματα, καθώς και προβλήματα στα ούλα τα οποία έχουν συνδεθεί με τις καρδιακές παθήσεις. Στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη βελτίωση της παροχής αίματος στα νεύρα. Σε θεραπείες των λοι..
3,40€
COLIBRI ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΒΙΟ 1 λ.
Tο ρόδι θεωρείται το φρούτο της γονιμότητας και της καλοτυχίας. Χρόνια κλινικών ερευνών, έδειξαν πως το υψηλό επίπεδο των αντιοξειδωτικών στον χυμό ροδιού προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα, είναι σημαντικός σύμμαχος κατά του καρκίνου, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα πολυφαινολών από ότι το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι ή ο χυμός πορτοκαλιού. Ο χυμός ροδιού έχει λίγες θερμίδες και είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε κάλιο. Ο χυμός αυτός, γίνεται..
8,90€
COLIBRI ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ ΒΙΟ 250 ml
Tο ρόδι θεωρείται το φρούτο της γονιμότητας και της καλοτυχίας. Χρόνια κλινικών ερευνών, έδειξαν πως το υψηλό επίπεδο των αντιοξειδωτικών στον χυμό ροδιού προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα, είναι σημαντικός σύμμαχος κατά του καρκίνου, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα πολυφαινολών από ότι το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι ή ο χυμός πορτοκαλιού. Ο χυμός ροδιού έχει λίγες θερμίδες και είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε κάλιο. Ο χυμός αυτός, γίνεται..
3,20€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕΡΟΛΑ ΒΙΟ 500 ml
Φυσικός ισοτονικός χυμός με νερό άγουρης καρύδας, ανανά και κεράσι ασερόλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ύλες. Έχει υψηλό ποσοστό νερού από άγουρες πράσινες καρύδες βιολογικής καλλιέργειας ενώ το κεράσι Ασερόλα είναι το πιο πλούσιο σε βιταμίνη C φρούτο στη φύση. Πολύτιμος χυμός, πλούσιος σε κάλλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χλώριο και νάτριο (ηλεκτρολύτες), βιταμίνη C, αμινοξέα, κινετίνη, ενώ είναι απόλυτα συμβατός και έχει την ίδια ηλεκτρολυτική ισορροπία με το ανθρώπινο αίμ..
3,95€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΟ BIO 500 ml
Νερό από 100% πράσινες άγουρες καρύδες με βερύκοκο. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Το Dr. Martins Coco Drink αποτελεί μία πραγματική καινοτομία στο χώρο των ισοτονικών ποτών. Είναι το μόνο ισοτονικό που παρασκευάζει η ίδια η φύση. Ο φρέσκος χυμός από άγουρες καρύδες καταναλώνεται ευρέως στις τροπικές χώρες και θεωρείται ιδιαίτερα πολύτιμος για τον οργανισμό. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερό. Αυτό το νερό, ο χυμ..
3,50€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ ΒΙΟ 330 ml
Νερό από 100% πράσινη καρύδα με μάνγκο. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Φρέσκος αγνός χυμός καρύδας με απαλές νότες εξωτικού μάνγκο. Το νερό καρύδας Dr. Martins προέρχεται απευθείας από άγουρες πράσινες καρύδες, -οι μόνες που θεωρούνται πραγματικά πολύτιμες για τον οργανισμό-,  και όχι από συμπυκνωμένο χυμό καρύδας. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερό. Αυτό το νερό είναι που τελικά μετατρέπεται στην εσωτερική λευκ..
3,20€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ BIO 500 ml
Νερό από 100% πράσινες άγουρες καρύδες με μπανάνα. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Συστατικά  νερό 100% άγουρης πράσινης καρύδας*76%, πολτός μπανάνας*20%, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού* 4%, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ. * προϊόν βιολογικής γεωργίας. Το Dr. Martins Coco Drink αποτελεί μία πραγματική καινοτομία στο χώρο των ισοτονικών ποτών. Είναι το μόνο ισοτονικό που παρασκευάζει η ίδια η φύση. Ο φρέσκος χυμός από άγουρες κ..
3,95€
-