Χυμοί

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
AQUA VERDE ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 1 λ.
Νερό καρύδας από το συμπυκνωμένο χυμό βιολογικών πράσινων καρύδων, σε πρακτική συσκευασία 1 λίτρου. Φυσικό ισοτονικό που ενισχύει την αποβολή τοξινών, ενυδατώνει αποτελεσματικά αναπληρώνοντας την υδατική ισορροπία του σώματος μετά από άθληση ή σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, έχει την ίδια ηλεκτολυτική ισορροπία με το ανθρώπινο αίμα και είναι πλούσιο σε κάλλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χλώριο και νάτριο (δηλ. όλους τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες), αμινοξέα, βιταμίνη C και κινετίνη. Ο φρέσκος χυμός α..
4,90€
AQUA VERDE ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 330 ml
Ο φρέσκος χυμός από άγουρες καρύδες καταναλώνεται ευρέως στις τροπικές χώρες και θεωρείται ιδιαίτερα πολύτιμος για τον οργανισμό. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερό. Αυτό το νερό, ο χυμός της καρύδας, είναι που τελικά μετατρέπεται στην εσωτερική λευκή σάρκα της καρύδας που όλοι γνωρίζουμε. Περιέχει το ίδιο επίπεδο ηλεκτρολυτικής ισορροπίας και είναι ταυτόσημος με το πλάσμα του ανθρώπινου αίματος. Το νερό της καρύδας συμβάλλει στην καλή λειτουργία τ..
2,40€
BJORG ΧΥΜΟΣ ΚΑΡΟΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ 750 ml
Απολαυστικός  χυμός καρότου χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Συστατικά   χυμός καρότου 96%*, χυμός λεμονιού* (4%)   *προϊόν βιολογικής γεωργίας ..
3,90€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕΡΟΛΑ ΒΙΟ 500 ml
Φυσικός ισοτονικός χυμός με νερό άγουρης καρύδας, ανανά και κεράσι ασερόλα, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ύλες. Έχει υψηλό ποσοστό νερού από άγουρες πράσινες καρύδες βιολογικής καλλιέργειας ενώ το κεράσι Ασερόλα είναι το πιο πλούσιο σε βιταμίνη C φρούτο στη φύση. Πολύτιμος χυμός, πλούσιος σε κάλλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χλώριο και νάτριο (ηλεκτρολύτες), βιταμίνη C, αμινοξέα, κινετίνη, ενώ είναι απόλυτα συμβατός και έχει την ίδια ηλεκτρολυτική ισορροπία με το ανθρώπινο αίμ..
3,95€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΒΕΡΥΚΟΚΟ BIO 500 ml
Νερό από 100% πράσινες άγουρες καρύδες με βερύκοκο. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Το Dr. Martins Coco Drink αποτελεί μία πραγματική καινοτομία στο χώρο των ισοτονικών ποτών. Είναι το μόνο ισοτονικό που παρασκευάζει η ίδια η φύση. Ο φρέσκος χυμός από άγουρες καρύδες καταναλώνεται ευρέως στις τροπικές χώρες και θεωρείται ιδιαίτερα πολύτιμος για τον οργανισμό. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερό. Αυτό το νερό, ο χυμ..
3,50€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ ΒΙΟ 330 ml
Νερό από 100% πράσινη καρύδα με μάνγκο. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Φρέσκος αγνός χυμός καρύδας με απαλές νότες εξωτικού μάνγκο. Το νερό καρύδας Dr. Martins προέρχεται απευθείας από άγουρες πράσινες καρύδες, -οι μόνες που θεωρούνται πραγματικά πολύτιμες για τον οργανισμό-,  και όχι από συμπυκνωμένο χυμό καρύδας. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερό. Αυτό το νερό είναι που τελικά μετατρέπεται στην εσωτερική λευκ..
3,20€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ BIO 500 ml
Νερό από 100% πράσινες άγουρες καρύδες με μπανάνα. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Συστατικά  νερό 100% άγουρης πράσινης καρύδας*76%, πολτός μπανάνας*20%, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού* 4%, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ. * προϊόν βιολογικής γεωργίας. Το Dr. Martins Coco Drink αποτελεί μία πραγματική καινοτομία στο χώρο των ισοτονικών ποτών. Είναι το μόνο ισοτονικό που παρασκευάζει η ίδια η φύση. Ο φρέσκος χυμός από άγουρες κ..
3,95€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ KID'S ΒΙΟ 200 ml
Φυσικός ισοτονικό με νερό άγουρης Καρύδας και Μπανάνα, χωρίς συντηρητικά, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Περιέχει υψηλό ποσοστό νερού από άγουρες, πράσινες, καρύδες βιολογικής καλλιέργειας, είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία, αμινοξέα, κινετίνη και όλους τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες. Ο χυμός καρύδας είναι απόλυτα συμβατός και έχει την ίδια ηλεκτρολυτική ισορροπία με το ανθρώπινο αίμα ενώ χαρίζει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για..
1,80€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ 330 ml
Νερό από 100% πράσινες άγουρες καρύδες με πράσινο τσάι και ροδάκινο. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Φρέσκος αγνός χυμός καρύδας με απαλές νότες από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και άρωμα λευκού ροδάκινου. Το νερό καρύδας Dr. Martins προέρχεται απευθείας από άγουρες πράσινες καρύδες, -οι μόνες που θεωρούνται πραγματικά πολύτιμες για τον οργανισμό-, και όχι από συμπυκνωμένο χυμό καρύδας. Οι άγουρες καρύδες μεταξύ έξι και εννέα μηνών περιέχουν γύρω στα 750ml νερ..
3,20€
DR. MARTINS ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΒΙΟ 330 ml
Νερό από 100% πράσινες άγουρες καρύδες. Φυσικό ισοτονικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά. Συστατικά  νερό- χυμός 100% άγουρης πράσινης καρύδας*, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ.   *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Το Dr. Martins Coco Drink αποτελεί μία πραγματική καινοτομία στο χώρο των ισοτονικών ποτών. Είναι το μόνο ισοτονικό που παρασκευάζει η ίδια η φύση. Ο φρέσκος χυμός από άγουρες καρύδες καταναλώνεται ευρέως στις τροπικές χώρες και θεωρείται ιδιαίτερα πολύτι..
3,20€
ISOLABIO ΝΕΡΟ ΚΑΡΥΔΑΣ 100% ΒΙΟ 500 ml
Νερό από 100% άγουρη πράσινη καρύδα βιολογικής καλλιέργειας χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Συστατικά   Νερό/χυμός 100% άγουρης πράσινης καρύδας, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.   ..
4,20€
ISOLABIO ΡΟΦΗΜΑ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΑΓΑΥΗ ΒΙΟ 200 ml
Βιολογικός χυμός χωρίς προσθήκη ζάχαρης Συστατικά πολτός από ανανά Ιταλίας* (50%), νερό, σιρόπι αγαύης* (10%), χυμός λεμονιού*.     *προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
1,25€
-