ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΑΠΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑ 120 γρ.
Το μπέικον αποτελεί πλάκα από ολόκληρη πανσέτα χωρίς δέρμα με αργή ωρίμανση. Παρασκευάζεται από ειδικά επιλεγμένες πανσέτες, με μοναδική επεξεργασία το αλάτισμα. Η απορρόφηση του αλατιού γίνεται αργά με φυσικό τρόπο. Το κάπνισμα γίνεται επίσης με φυσικό τρόπο στο καπνιστήριο με ειδικό μείγμα πριονιδιού από 3-4 ξύλα. Η διάρκεια του καπνίσματος είναι ανάλογη με τη γεύση που θέλουμε να δώσουμε. Σε φέτες σε αεροστεγή συσκευασία. Χωρίς συντηρητικά.  ..
3,90€
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΛΟΝΤΖΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 100 γρ.
Παρασκευάζεται από νωπό χοιρινό κρέας από το πάνω μέρος του ζώου, αλατίζεται και αρωματίζεται με μυρωδικά που της δίνουν ιδιαίτερη γεύση. ..
4,90€
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ 1 κ.
Λουκάνικο από καθαρό χοιρινό κρέας αρωματισμένο με καπνιστή πάπρικα Αριδαίας Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε.  Η συσκευασία συνήθως εί..
13,00€
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΣΟ 1 κ.
Λουκάνικο από καθαρό χοιρινό κρέας αρωματισμένο με πράσο και μπαχαρικά. Ένας μεζές που ταιριάζει σε κάθε τραπέζι και κάθε περίσταση. Το Χωριάτικο Λουκάνικο παρασκευάζεται από διαλεχτό νωπό κρέας σε άριστη σχέση κρέατος λίπους. Η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο της Ευρυτανίας με την προσθήκη πράσου και μπαχαρικών. Χρησιμοποιούνται ειδικά χοιρινά έντερα, που επιτρέπουν τη διαδικασία φυσικής ωρίμανσης. Το στέγνωμα του προϊόντος γίνεται αργά σε ειδικούς χώρους, χωρίς απολ..
11,50€
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΙΟΥΤΟ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ 70 γρ.
Λεπτή γεύση, σωστό αλάτισμα και απαλή υφή, σε αυτό το εκλεκτό αλλαντικό φυσικής ωρίμανσης, που συναγωνίζεται τα διάσημα ιταλικά. Παράγεται από το 1992 στο Στρογγυλοβούνι Ευρυτανίας, σε μια μικρή ρεματιά μοναδικής ομορφιάς, κάτω από το μοναστήρι του Προυσού. Εκεί, ο πρέσβυς Χρήστος Στρεμμένος βρήκε τις κατάλληλες συνθήκες για την ωρίμανση των αλλαντικών του, με πρώτο το προσούτο, που μπορεί να θεωρείται ιταλικό αλλαντικό, αλλά δεν διαφέρει και πολύ από το χοιρινό "ακροκώλιον" των προγόνων μας...
3,50€
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 1  κ.
Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Παρασκευάζεται από εκλεκτό Ελληνικό χοιρινό κρέας από επιλεγμένα μέρη του ζώου με άριστη σχέση κρέατος – λίπους και επεξεργάζεται σύμφωνα με τα παραδοσιακά ελληνικά και ιταλικά πρότυπα. Χρησιμοποιούνται ειδικά χοιρινά έντερα που επιτρέπουν την φυσική ωρίμανση. Ωριμάζουν περίπου για 45 μέρες και εξωτερικά φέρουν το χαρακτηριστικό άσπρισμα (μύκητες) της φυσικής ωρίμανσης που προσδίδει ιδιαίτερη εμφάνιση, άρωμα και γεύση. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφ..
23,90€
ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 100 γρ.
Το κρασάτο χοιρομέρι παρασκευάζεται από νωπά χοιρινά μπούτια, που τους αφαιρείται το κόκκαλο. Έπειτα προστίθενται το αλάτι, το πιπέρι και μυρωδικά του βουνού με κρασί αναλόγως τη γεύση που θέλουμε να δώσουμε. Ψήνεται σε φούρνο με ξύλα, που του δίνει έξοχη γεύση. Σερβίρεται σε λεπτές φέτες. ..
4,90€
-