Έτοιμα γεύματα

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
KING SOBA ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΙΣΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 60 γρ.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 φακελάκια Βιολογική σούπα Μίσο με κολοκύθα και λαχανικά Δεν περιέχει γλουτένη Συστατικά   Miso* (60%) (φασόλια σόγιας*, καφέ ρύζι*, καλλιέργειας Aspergillus oryzae), ταμάρι* (σόγια*, θαλασσινό αλάτι), ταμάρι* (φασόλια σόγιας*, αλάτι), κολοκύθα*(25%), θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι*, ασκαλώνια*, σέλινο*, φρέσκα κρεμμυδάκια* και μαύρο πιπέρι* *προιόν βιολογικής γεωργίας. ..
3,90€
KING SOBA ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΙΣΟ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΝΟΥΝΤΛΣ (RAMEN) ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 60 γρ.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 φακελάκια Βιολογική σούπα Μίσο με λεπτά νούντλς (ramen) και πράσινα φασόλια σόγιας (edamame) χωρίς γλουτένη. Συστατικά   Λεπτά νούντλς (ramen) από φαγόπυρο* (85%) (αλέυρι φαγόπυρο*, νερό), λευκό Miso* (11%) (φασόλια σόγιας*, ρύζι*, καλλιέργειας Aspergillus oryzae), ταμάρι* (φασόλια σόγιας*), πράσινα φασόλια σόγιας* (edamame) (1%), ασκαλώνια*, φρέσκα κρεμμυδάκια*, ρίζα βλαστού φασολιών*, τζίντζερ*, μανιτάρια*, τσίλι* και αλάτι      ..
3,90€
KING SOBA ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΙΣΟ ΜΕ ΤΟΦΟΥ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 60 γρ.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 φακελάκια Βιολογική σούπα Μίσο με Tofu και Τζιντζερ,χωρίς γλουτένη Συστατικά   Miso* (82%) (φασόλια σόγιας*, καφέ ρύζι*, κινητήρας καλλιέργειας Aspergillus oryzae), ταμάρι* (σόγια*, θαλασσινό αλάτι ), tofu* (4%) (φασόλια σόγιας), κρεμμύδι*, τζίντζερ* (1%), φρέσκα κρεμμυδάκια*, φύκια wakame, θαλασσινό αλάτι. *προιόν βιολογικής γεωργίας. ..
3,90€
CLEARSPRING QUICK COOK ΜΕΙΓΜΑ 3 ΡΥΖΙΩΝ ΒΙΟ 250 γρ.
Βιολογικά γεύματα από την Clearspring, έτοιμα σε 10 μόλις λεπτά. Ένας γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός από 3 είδη ρυζιού (μπασμάτι, καστανό και κόκκινο ρύζι ολικής άλεσης), σχεδιασμένα για να εμπλουτίζουν υγιεινά κάθε συνταγή. Προμαγειρεμένα στον ατμό και σε θερμό αέρα για να ελαχιστοποιείται ο χρόνος μαγειρέματος και να διατηρούνται παράλληλα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Το κόκκινο ρύζι είναι μία σπάνια ποικιλία με ιδιαίτερη γεύση που θυμίζει καρύδι. Ένας υπέροχος συνδυασμός με έντο..
4,70€
CLEARSPRING QUICK COOK ΜΕΙΓΜΑ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΒΙΟ 250 γρ.
Βιολογικά γεύματα από την Clearspring, έτοιμα σε 10 μόλις λεπτά. Ένας γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός από 5 δημητριακά, σχεδιασμένα για να εμπλουτίζουν υγιεινά κάθε συνταγή. Προμαγειρεμένα στον ατμό και σε θερμό αέρα για να ελαχιστοποιείται ο χρόνος μαγειρέματος και να διατηρούνται παράλληλα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Περιέχει κριθάρι, ρύζι, βρώμη ολικής άλεσης και σιτάρι KAMUT® (khorasan) και Emmer. Αυτές οι αρχαίες ποικιλίες σιταριού διατηρούν έως σήμερα, την αυθεντική, διατροφική α..
4,30€
CLEARSPRING QUICK COOK ΜΕΙΓΜΑ ΚΕΧΡΙ, ΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΣ ΒΙΟ 250 γρ.
Βιολογικά γεύματα από την Clearspring, έτοιμα σε 10 μόλις λεπτά. Ένας γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός από πολύχρωμα όσπρια, σχεδιασμένα για να εμπλουτίζουν υγιεινά κάθε συνταγή. Προμαγειρεμένα στον ατμό και σε θερμό αέρα για να ελαχιστοποιείται ο χρόνος μαγειρέματος και να διατηρούνται παράλληλα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Το κεχρί με ελαφρώς γλυκιά γεύση που θυμίζει καρύδι, αποτελεί ένα νοστιμότατο συνοδευτικό για τον αρακά και τις φακές. Ένα υπέροχο μείγμα από όσπρια, που βρίσκονται ..
4,70€
CLEARSPRING QUICK COOK ΜΕΙΓΜΑ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ ΒΙΟ 250 γρ.
Βιολογικά γεύματα από την Clearspring, έτοιμα σε 10 μόλις λεπτά. Ένας γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός από ρύζι και κινόα, σχεδιασμένα για να εμπλουτίζει υγιεινά κάθε συνταγή. Προμαγειρεμένα στον ατμό και σε θερμό αέρα για να ελαχιστοποιείται ο χρόνος μαγειρέματος και να διατηρούνται παράλληλα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Ο σπόρος της Quinoa αποτελούσε βασική διατροφή του πολιτισμού των Ίνκας η οποία ξεχωρίζει ανά τους αιώνες για την υψηλή θρεπτική της αξία. Πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτ..
4,70€
CLEARSPRING QUICK COOK ΜΕΙΓΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΩΝ ΒΙΟ 250 γρ.
Βιολογικά γεύματα από την Clearspring, έτοιμα σε 10 μόλις λεπτά. Ένας γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός από πολύχρωμα δημητριακά και όσπρια, σχεδιασμένα για να εμπλουτίζουν υγιεινά κάθε συνταγή. Προμαγειρεμένα στον ατμό και σε θερμό αέρα για να ελαχιστοποιείται ο χρόνος μαγειρέματος και να διατηρούνται παράλληλα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Το δίκοκκο σιτάρι ή farro είναι μια αρχαία μορφή τoυ σύγχρονου σιταριού και ένας τύπος σπελτ. Όταν μαγειρεύονται παραμένουν ελαφρώς al dente αναδε..
4,70€
VITABIO ΕΤΟΙΜΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ, ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 350 γρ.
Μαγειρεμένο βιολογικό γεύμα με κινόα, ρύζι και σάλτσα από κάρι και γάλα καρύδας. Έτοιμο σε 2’ στα μικροκύματα,  ή σε 5’ σε χαμηλή φωτιά στο τηγάνι. Σιγουρευτείτε ότι δεν είναι πολύ ζεστό πριν το καταναλώσετε. Μην το βάζετε στο φούρνο. Συστατικά: Μεγάλο μπολ (190 γρ.): ρύζι ολικής μαγειρεμένο*75%, κόκκινη κινόα μαγειρεμένη*24%, αλάτι Guerande. Μικρό μπολ (160  γρ.): λαχανικά* 44% (κρεμμύδια*, αρακάς*, κόκκινες και πράσινες πιπεριές*, καρότα*, τομάτες*..
5,80€
VITABIO ΕΤΟΙΜΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΦΑΚΟΡΥΖΟ "ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ" ΒΙΟ 350 γρ.
Μαγειρεμένο βιολογικό γεύμα με ρύζι ολικής, κόκκινο ρύζι, φακές και λαχανικά. Έτοιμο σε 2’ στα μικροκύματα,  ή σε 5’ σε χαμηλή φωτιά στο τηγάνι. Σιγουρευτείτε ότι δεν είναι πολύ ζεστό πριν το καταναλώσετε. Μην το βάζετε στο φούρνο. Συστατικά: Μεγάλο μπολ (190 γρ.): ρύζι ολικής μαγειρεμένο* 69%, κόκκινο ρύζι μαγειρεμένο*24%, φακές μαγειρεμένες* 6%, αλάτι Guerande. Μικρό μπολ (160 γρ.): λαχανικά* 44% (κόκκινες και πράσινες πιπεριές* 18%, κρεμμύδια*, τομάτες..
5,80€
-