Αλλαντικά

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BIOFARM ΒΡΑΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ 0-2% ΛΙΠΑΡΑ ΒΙΟ 80 γρ.
Βραστό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας, γεύση απαλή και φινετσάτη. Για ουρανίσκους ευαίσθητους που τους αρέσουν οι ισορροπημένες γεύσεις! Κατάλληλο για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους! Χωρίς καθόλου συντηρητικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, με μειωμένο αλάτι. Τέλεια γεύση, χωρίς νιτρικά, φωσφορικά και επικίνδυνα Ε. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
4,40€
BIOFARM ΖΑΜΠΟΝ ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 80 γρ.
Ζαμπόν μπούτι χοιρινό. Για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο! Με απίθανη γεύση η πρώτη επιλογή για τα σάντουιτς και τα φαγητά σας! Χωρίς καθόλου συντηρητικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, με μειωμένο αλάτι. Τέλεια γεύση, χωρίς νιτρικά, φωσφορικά και επικίνδυνα Ε. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
2,95€
BIOFARM ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ 0-2% ΛΙΠΑΡΑ ΒΙΟ 80 γρ.
Καπνιστό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας καπνισμένο σε ξύλο οξιάς. Με πλούσια γεύση, υψηλή ποιότητα και πάντα πρώτο στις προτιμήσεις αυτών που προσέχουν τη διατροφή τους! Χωρίς καθόλου συντηρητικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, με μειωμένο αλάτι. Τέλεια γεύση, χωρίς νιτρικά, φωσφορικά και επικίνδυνα Ε. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
4,40€
BIOFARM ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 160 γρ.
Τα Λουκάνικα Φρανκφούρτης σας δίνουν την εξαιρετική γεύση που θέλετε στα HOTDOGS, τα πιροσκί και τις πίτσες σας! Χωρίς καθόλου συντηρητικά, λακτόζη, γλουτένη και με μειωμένο αλάτι. Τέλεια γεύση, χωρίς νιτρικά, φωσφορικά και επικίνδυνα  Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
3,95€
BIOFARM ΣΑΛΑΜΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 80 γρ.
Το εκλεκτό σαλάμι που δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σας. Θα σας κερδίσει η γεύση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητά του. Χωρίς καθόλου συντηρητικά, λακτόζη, γλουτένη και με μειωμένο αλάτι. Τέλεια γεύση, χωρίς νιτρικά, φωσφορικά και επικίνδυνα Ε. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
3,95€
BIOFARM ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΙΟ  1 κ.
Μοσχαρίσιο βιολογικό λουκάνικο κρασάτο σε συσκευασία περίπου 600 γραμμάριων. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε.   Πιστοποιημένο βιολογικό..
21,00€
DOUMA VITAL FARM  VALONIA ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΒΙΟ 1 κ.
Βιολογικό καπνιστό μπούτι, μαύρου χοίρου Το καπνιστό μπούτι Valonia είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι από ολόκληρο το μπούτι του μαύρου χοίρου, σιγοψημένο σε φυσικό ξύλο οξιάς. Είναι έτοιμο για κατανάλωση, αλλά μπορεί να μαγειρευτεί, να ψηθεί είτε ολόκληρο είτε σε κομμάτια μέσα σε σούπες, σε σάντουιτς, σε σαλάτες αλλά ακόμα και μόνο του γιατί είναι μια μερίδα εξαιρετικού βιολογικού κρέατος, υψηλής διατροφικής αξίας. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος δι..
37,20€
DOUMA VITAL FARM ΣΑΛΑΜΙ KID ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΟ 200 γρ.
Με ελαιόλαδο, ειδικό για παιδιά, από 100% κρέας. Από βιολογικά μαύρα χοιρινά ελευθέρας βοσκής. Συστατικά:  Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος* από τα καλύτερα μέρη του ζώου, με ήπια έντασης φρεσκοκομμένα βιολογικά μυρωδικά* και ελαιόλαδο*, ψημένο σε ειδικό πλαστικό έντερο.  * βιολογικό προϊόν. Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής διατροφής με σεβασμό, στη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα. Φιλοδοξεί να είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ..
5,20€
DOUMA VITAL FARM ΣΑΛΑΜΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ BIO 250 γρ.
Bιολογικό σαλάμι καπνιστό με πράσινο πιπέρι, σινάπι και ελαιόλαδο, από 100% κρέας. Από βιολογικά μαύρα χοιρινά ελευθέρας βοσκής. Συστατικά:  Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος* από τα καλύτερα μέρη του ζώου, με φρεσκοκομμένα βιολογικά μυρωδικά* και ελαιόλαδο*. Ψήνεται σε ειδικό χάρτινο έντερο και καπνίζεται.  * πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής διατροφής με σεβασμό, στη φύση, το περιβάλλον και τα ζώα. Φιλοδοξεί ν..
7,30€
DOUMA VITAL FARM ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΙΟ 300 γρ.
Με πράσο, ροζ πιπέρι και ελαιόλαδο, από 100% κρέας.  Από βιολογικά μαύρα χοιρινά ελευθέρας βοσκής. Μην τα χαράσσετε κατά το ψήσιμο και ψήστε τα λιγότερο από ότι τα συνηθισμένα χωριάτικα λουκάνικα Συστατικά:  Λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος* από τα καλύτερα μέρη του ζώου, με φρεσκοκομμένα βιολογικά μυρωδικά*, πράσο* κρεμμύδι* και ελαιόλαδο*, ψημένο σε φυσικό έντερο. * πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα Η DOUMA VITAL FARM συμβάλλει στην καθιέρωση μιας υγιεινής βιολογικής δ..
7,70€
GOLFERA PROSCIUTTO GRUDO ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ROTOLINI ΒΙΟ 80 γρ.
Βιολογικό εκλεκτό Προσούτο Ιταλίας 12μηνης τουλάχιστον ωρίμανση, Η επιλογή των καλύτερων χοιρινών ποδιών μετά από μια  μακρόχρονη παλαίωση  στηριζόμενη στη βαθιά γνώση του κρέατος σε συνδυασμό με ένα προσεκτικό  αλάτισμα με το χέρι με τη σωστή ποσότητα θαλάσσιου αλατιού και μια αργή και προσεκτική προσθήκη καρυκεύματος  είναι η βάση της υψηλής ποιότητας του προϊόντος αυτού. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μηροί από ιταλικούς χοίρους,  που εκτρέφονται σύμφωνα με τα ..
7,00€
GOLFERA ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ROTOLINI ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 80 γρ.
Βιολογικό στήθος γαλοπούλα ψητή σε φέτες με μέγιστα λιπαρά 2%, μειωμένη περιεκτικότητα σε νάτριο, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη. Ολόκληρη η βιολογική σειρά της Golfera είναι φιλική στο περιβάλλον αρχής γενομένης από την συσκευασία τους. Το καινοτόμο «Rotolini»- συσκευασία σε σχήμα πάπυρου- χρησιμοποιεί 60% λιγότερο πλαστικό από τη συμβατική μορφή σε πλαστικό δισκάκι, και αφού ανοιχτεί μπορεί να ξανακλείσει εύκολα εξασφαλίζοντας όλη τη φρεσκάδα..
4,90€
-