Ξύδια

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BAULE VOLANTE ΜΗΛΟΞΥΔΟ BIO 750 ml
Ξύδι που παράγεται από βιολογικά μήλα που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Το ξύδι ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. ..
5,75€
BAULE VOLANTE ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΟ ΒΙΟ 750 ml
Το Ξύδι παράγεται από βιολογικά μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση φυσικά, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Είναι είναι παλαιωμένο μέσα σε δρύινα βαρέλια, με πλήρη σεβασμό για τη φύση, το περιβάλλον και την υγεία. Το αφιλτράριστο ξύδι περιέχει μια σειρά από βιταμίνες, βήτα-καροτίνη, πηκτίνη και ζωτικής σημασίας μέταλλα όπως κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φώσφορο, χλώριο, θείο, σίδηρος, και φθόριο.  Συστατικά: φρέσκο χυμό μήλου,  μη παστεριωμένο και χωρίς αλλοιώσεις ξύδι.Ο..
5,50€
GREEN BAY ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΟ ΒΙΟ 500 ml
Βιολογικό ξύδι μηλίτη από φρέσκο, βιολογικό χυμό μήλων. Είναι ακατέργαστο, μη παστεριωμένο, μη φιλτραρισμένο, με 5% οξύτητα. Η διαδικασία ενισχυμένης φυσικής ζύμωσης που έχει υποστεί, καλείται 'With the Mother' - μια πιστοποίηση ποιότητας ωμού, αφιλτράριστου μηλόξυδου - η οποία το βοηθά να διατηρήσει αναλλοίωτα τα πολύτιμα φιλικά ένζυμα, τα ιχνοστοιχεία, την πηκτίνη, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει, κάνοντάς το μια από τις πιο πλούσια θρεπτικές λειτουργικές τροφές. Το εξαιρε..
2,80€
IL NUTRIMENTO ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΒΙΟ 750 ml
Βοηθά στη καλή λειτουργία του μεταβολισμού, στη καύση του περιττού λίπους καθώς και στη μείωση της κατακράτησης των υγρών. Το μηλόξυδο έχει την ιδιότητα να οδηγεί το λίπος στους μύες, να το καίει αλλά και να μειώνει την όρεξη. Με μόλις 2 Kcal ανά 15 ml το υπέροχο αυτό μηλόξυδο έρχεται στο τραπέζι μας μέσα από φυσική ζύμωση. Είναι ένας τύπος ξυδιού που γίνεται από τη ζύμωση του μηλίτη των μήλων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης, η ζάχαρη στο χυμό του μήλου κατανέμετε ανά βακτήρ..
3,50€
MENGAZZOLI ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΒΙΟ 250 ml
Επιλεγμένα βιολογικά σταφύλια φτιάχνουν το λευκό ξύδι βαλσάμικο Modena, χάρη σε μια διαδικασία γήρανσης σε ξύλινα βαρέλια που κάνει το προϊόν μοναδικό.  Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
4,00€
NATURATA ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΒΙΟ 500 ml
Ξύδι βαλσάμικο από την επαρχίας της Modena (Βόρεια Ιταλία) και  ξύδι από κρασί αναμιγνύονται σε προσεκτικά επιλεγμένες αναλογίες. Το φρουτώδες άρωμα του ξεδιπλώνεται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε δρύινα βαρέλια. Χρήση   Ιδανικό για όλες τις πράσινες σαλάτες, για σάλτσες για κρέατα, και  για συνοδεία τυριών.  ..
6,90€
ONE PROJECT ΞΥΔΙ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 250 ml
Το φυσικό ξύδι προέρχεται από αλκοολούχο ποτό. Έτσι το Ξύδι Καστανού Ρυζιού της ONE Products προέρχεται από σάκε (sake), το εθνικό ποτό της Ιαπωνίας το οποίο φτιάχνεται από ρύζι. Το Ξύδι Καστανού Ρυζιού παρασκευάζεται με μία φυσική διαδικασία ζύμωσης 2 σταδίων που διαρκεί περίπου 2 μήνες και μετά το στάδιο ωρίμανσης για ένα έτος. Περιέχει μόνο ρύζι, μύκητα koji και νερό. Έτσι ακολουθεί τις προδιαγραφές του νόμου για να ονομάζεται «Ξύδι ρυζιού», σε αντίθεση με πολλά συνθετικά παραγόμενα «..
7,70€
ONE PROJECT ΞΥΔΙ ΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΒΙΟ 250 ml
Το Ξύδι Ούμε, είναι ένα υπο-προϊόν από τη διαδικασία ζύμωσης των Ουμεμπόσι. Πρόκειται για τα υγρά που δημιουργούνται κατά την πίεση των βερίκοκων Ούμε. Δεν πρόκειται για ένα κανονικό ξύδι, αφού δεν έχει οξικό οξύ, αλλά είναι πολύ πλούσιο σε κιτρικό οξύ που του χαρίζει την χαρακτηριστική ξινή γεύση του. Ενισχυτικό της όρεξης, μειώνει τον κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης από βακτήρια, μειώνει την κόπωση και βοηθά στην αντιμετώπιση του καύσωνα το καλοκαίρι! Πλούσιο σε πηκτίνη και πολυφαινόλες. ..
6,20€
SILVER LEAF ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΒΙΟ 500 ml
Παράγεται από βιολογικό κόκκινο κρασί και συμπυκνωμένο μούστο σταφίδας. Παλαιώνεται με ειδική διαδικασία. Ελληνικό προϊόν από τις Καρυές Λακωνίας. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
6,90€
SILVER LEAF ΞΥΔΙ ΒΙΟ 500 ml
Το βιολογικό ξύδι της 'Silver Leaf' παρασκευάζεται από σταφύλια ποικιλίας 'Καπερνέ' βιολογικής καλλιέργειας. Ωριμάζει με τον αργό παραδοσιακό τρόπο και αυτό του δίνει την θαυμάσια ισορροπημένη γεύση του! Ελληνικό προϊόν από τις Καρυές Λακωνίας. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
5,20€
SUN & SEED ΞΥΔΙ ΑΓΡΙΟΥ ΡΟΔΙΟΥ ΒΙΟ 250 ml
Αυτό το ξύδι έχει δημιουργηθεί με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια για να διασφαλιστεί ένα γευστικό και υγιεινό προϊόν. Παρασκευάζεται από το χυμό άγριων ροδιών της Μεσογείου που συνθλίβονται και ζυμώνονται φυσικά σε ξύλινα βαρέλια. Περιέχει σημαντικές ποσότητες φυσικών αντιοξειδωτικών, βιταμινών Α, C, E, Β9, φολικού οξέος και μετάλλων όπως ασβέστιο, κάλιο και σίδηρο.  ..
9,30€
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΥΔΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΟΙΝΟΥ ΒΙΟ 250 ml
Από παλαιωμένο κρασί. Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου, στο Δίλοφο Φαρσάλων, κοντά στο Ναρθάκιο Όρος, από το 1985, επιμένουν στη χρήση μόνο γηγενών, παραδοσιακών και αρχαίων ποικιλιών που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν από γενιά σε γενιά. Βασίζονται σε μεθόδους και τεχνικές βιοκαλλιέργειας, που έχουν αναπτύξει και εξελίξει, ώστε να παράγουν προϊόντα με υψηλά κριτήρια ποιότητας και διαδικασίες παραγωγής που να εναρμονίζονται με..
3,20€
-