Προϊόντα Ελιάς

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
AMVROSIA GOURMET ΜΑΡΜ....ΕΛΙΑ 210 γρ.
Μαρμελάδα Ελιάς... Το απόλυτο ντιπ για τυριά και κρεατικά!!! ..
3,70€
AMVROSIA GOURMET ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΕ ΜΑΥΡΗΣ ΕΛΙΑΣ 200 γρ.
Τι να πει κανείς για το πατέ ελιάς, μια κλασσική Ελληνική αξία. Αυτό το πατέ όμως είναι διαφορετικό. Δεν έχει παρά μόνο ελιά. Έτσι όλο το μεγαλείο της ελιάς αναδύεται χωρίς να ανακατεύει με άλλα συστατικά. Ένας εκπληκτικός μονόλογος της μαύρης ελιάς τελεία και παύλα.   ..
2,20€
SILVER LEAF ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 330 γρ.
Ελιές Καλαμών βιολογικές σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Ελληνικό προϊόν από τις Καρυές Λακωνίας. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
5,50€
SILVER LEAF ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 300 γρ.
Ελληνικό προϊόν από τις Καρυές Λακωνίας. Εξαιρετική ποιότητα από οικογενειακή επιχείρηση. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
5,70€
SILVER LEAF ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΥΤΕΡΗ ΒΙΟ 180 γρ.
Βιολογική καυτερή πάστα ελιάς που σε συνδυασμό με το βιολογικό βαλσάμικο ξύδι, το φρέσκο σκόρδο και τη ρίγανη Ταϋγέτου, δημιουργεί μια πάστα η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από τους λάτρεις των καυτερών. Από τις Καρυές Λακωνίας. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
4,20€
SILVER LEAF ΠΑΣΤΑ ΜΑΥΡΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 180 γρ.
Σε συνδυασμό με βιολογικό βαλσάμικο ξύδι, φρέσκο σκόρδο και ρίγανη από το βουνό του Ταϋγέτου, δημιουργείται μια ξεχωριστή πάστα ελιάς από ελιές καλαμών! Ελληνικό προϊόν από τις Καρυές Λακωνίας. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
4,15€
SILVER LEAF ΠΑΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΛΙΑΣ ΒΙΟ 180 γρ.
Σε συνδυασμό με βιολογικό βαλσάμικο ξύδι, φρέσκο σκόρδο και ρίγανη από το βουνό του Ταϋγέτου, δημιουργείται μια ξεχωριστή πάστα ελιάς. Ελληνικό προϊόν από τις Καρυές Λακωνίας. Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
4,20€
SILVER LEAF ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΒΙΟ 330 γρ.
Βιολογικές πράσινες ελιές από τις Καρυές Λακωνίας. Μόνο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!    Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
5,60€
SILVER LEAF ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΕΣ ΒΙΟ 300 γρ.
Βιολογικές πράσινες ελιές εκπυρηνομένες από τις Καρυές Λακωνίας.  Μόνο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!  Προϊόν βιολογικής γεωργίας. ..
5,40€
SPARTA ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΒΙΟ 300 γρ.
  Βιολογικές ελιές καλαμών. Στο μικρό χωριό Κεφαλάς, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας, μια ομάδα βιοκαλλιεργητών, με μεράκι και αγάπη συλλέγουν τους καρπούς των ελαιοδέντρων τους. ..
3,95€
THINKGREEN ΕΛΙΑ ΘΡΟΥΜΠΑ ΘΑΣΟΥ ΒΙΟ 200 γρ.
Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες. Οι  μαύρες ελιές είναι πλουσιότερες σε συνολικές τοκοφερόλες σε σχέση με τις πράσινες και είναι οι μόνες που εμπεριέχουν β-τοκοφερόλες και α-τοκοτριενόλες. Η βιολογικής ελιά θρούμπα της th!nkgreen ωριμάζουν πάνω στο δένδρο και μαζεύονται με το χέρι, έχ..
3,60€
-