Προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ALLOS ΚΡΑΚΕΡ ΑΜΑΡΑΝΘΟΥ ΒΙΟ 250 γρ.
Τραγανά βιολογικά κράκερ σίκαλης ολικής αλέσεως με αλεύρι αμαράνθου, κόλιανδρο και κύμινο. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.  Συστατικά    αλεύρι σίκαλης ολικής αλέσεως* 73%, αλεύρι αμαράνθου ολικής αλέσεως* 20%, θαλασσινό αλάτι, κύμινο*, κολίανδρος*.    *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Ο θρύλος του Αμαράνθου μπορεί να ανιχνευθεί στην εποχή των Ίνκας, οι οποίοι πίστευαν ότι ο σπόρος διέθετε υπερφυσικές δυνάμεις. Επί τέσσερις αιώνες κανείς δεν μιλούσε γι' αυτό..
3,65€
ALLOS ΚΡΑΚΕΡ ΑΜΑΡΑΝΘΟΥ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΒΙΟ 250 γρ.
Τραγανά βιολογικά κράκερς σίκαλης ολικής αλέσεως με αλεύρι αμαράνθου και σουσάμι. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.  Συστατικά    Αλεύρι σίκαλης ολικής αλέσεως*65%, αλεύρι αμαράνθου ολικής αλέσεως* 20%, σουσάμι* 8%, θαλασσινό αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Ο θρύλος του Αμαράνθου μπορεί να ανιχνευθεί στην εποχή των Ίνκας, οι οποίοι πίστευαν ότι ο σπόρος διέθετε υπερφυσικές δυνάμεις. Επί τέσσερις αιώνες κανείς δεν μιλούσε γι' αυτόν, έως ότου επιστήμονες τον ανακάλυψ..
3,65€
ALLOS ΚΡΑΚΕΡ ΑΜΑΡΑΝΘΟΥ ΠΟΛΥΣΠΟΡΑ ΒΙΟ 250 γρ.
Τραγανά κράκερς σίκαλης ολικής άλεσης με αμάρανθο και διάφορους σπόρους βιολογικής καλλιέργειας όπως σουσάμι, λινάρι, φαγόπυρο και βρώμη. Αρωματισμένα με κόλιανδρο και κύμινο. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.  Συστατικά    αλεύρι σίκαλης ολικής αλέσεως* 65%, αλεύρι αμαράνθου ολικής αλέσεως* 20%, μείγμα σπόρων* 8% (σουσάμι*, σπόροι λιναριού*, φαγόπυρο*, ψιλοκομμένη βρώμη*), θαλασσινό αλάτι, κύμινο*, κολίανδρο*.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Ο θρύλος του Αμαράνθου μ..
3,65€
BIONA ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΒΙΟ 350 γρ.
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Συστατικά   καλαμπόκι, νερό, θαλασσινό αλάτι.  Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.  ..
3,70€
CAVALIER ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ 40 γρ.
Λευκή σοκολάτα με καρύδα χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχνητά συστατικά, δεν είναι τοξική κα..
1,90€
CAVALIER ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ, ΒΑΤΌΜΟΥΡΑ  ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ 85 γρ.
Λευκή σοκολάτα με μάνγκο και βατόμουρα χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχνητά συστατικά, δεν ε..
3,60€
CAVALIER ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ 40 γρ.
Βελγική μαύρη σοκολάτα με 85% κακάο και κόκκους κακάο χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχν..
1,90€
CAVALIER ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΟΚΑ KAI ΣΤΕΒΙΑ 40 γρ.
Βελγική μαύρη σοκολάτα με γέμιση μόκας χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχνητά συστατικά, ..
1,90€
CAVALIER ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΛΑ, ΒΑΤΌΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ 85 γρ.
Μαύρη σοκολάτα με μύρτιλλα και βατόμουρα χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχνητά συστατικά, δεν..
3,60€
CAVALIER ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 85 γρ.
Μαύρη σοκολάτα με 85% κακάο χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχνητά συστατικά, δεν είναι τοξική..
3,25€
CAVALIER ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ 40 γρ.
Βελγική σοκολάτα γάλακτος με γέμιση καραμέλας χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχει τεχνητά συστ..
1,90€
CAVALIER ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΒΙΑ 40 γρ.
Βελγική σοκολάτα γάλακτος με γέμιση πραλίνας  και βατόμουρα χωρίς ζάχαρη, στη θέση της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό η στέβια. Η στέβια δεν περιέχει θερμίδες, είναι κατάλληλη για υπέρβαρους και δίνει εξαιρετική γεύση στα ροφήματα. Ενδείκνυται για ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, είναι ιδανική για γλυκίσματα, δεν επιδρά στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Δεν επιδρά στην αρτηριακή πίεση και είναι κατάλληλη για υπερτασικούς. Τέλος δεν εμπεριέχε..
1,90€
-