Χύμα προϊόντα

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
BRISTOT BIOVITA 1 κ.
Ιταλικός καφές εσπρέσο από το 1919. Ένας ξεχωριστός και αγνός βιολογικός καφές που καβουρδίζεται και ψύχεται στο φρέσκο, καθαρό αέρα των Δολομιτών, οι οποίοι συγκαταλέγονται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο και διαθέτουν προστατευόμενη περιοχή μακριά από την μόλυνση στην άκρη του Εθνικού Πάρκου Η μοναδική και απαράμιλλη αρωματική γεύση του, αντλεί τα χαρακτηριστικά του από έναν αρχαίο κόσμο, από τη γη και  τα φυσικά στοιχεία των φρούτων της. Πιστοποιημένο βιολογ..
40,00€ (ανά 1 κιλό)
GREEN BAY ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΒΙΟ 1 κ.
Λατινικό όνομα: Triticum Aestivum L.  Οι θεραπευτικές ιδιότητες του σιταρόχορτου αναδείχθηκαν τη δεκαετία του 50 από την πρωτοποριακή διατροφολόγο και ιδρυτικό μέλος του Hippocrates Health Institute, Δρ. Ανν Γουίγκμορ. Η Γουίγκμορ, με σκοπό να θεραπεύσει τον οργανισμό της από τη βαριά ασθένεια του καρκίνου, ανέπτυξε και εφάρμοσε ωμή δίαιτα με βάση το σιταρόχορτο. Η αυτοθεραπεία επετεύχθη σε διάστημα ενός έτους και έτσι η ίδια απέδωσε την επιτυχία της προσπάθειάς της στις ευεργετικές και ..
30,00€ (ανά 1 κιλό)
ΑΡΟΣΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΒΙΟ 1 κ.
Καλλιεργούνταν από τα προϊστορικά χρόνια (βλέπε Λιμναίος οικισμός Δισπηλιού Καστοριάς). Οι Ψιλές φακές Καστοριάς Βιολογικής Γεωργίας  καλλιεργούνται χωρίς λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Ο σπόρος είναι ντόπιας ποικιλίας. Οι φακές Καστοριάς είναι πολύ βραστερές και νόστιμες. Το νερό δε μαυρίζει κατά το βράσιμό τους. Αποτελούν κύριο συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής. ..
5,80€ (ανά 1 κιλό)
ΑΡΟΣΙΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΔΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 1 κ.
  Όταν το 1968 αποξηράθηκε μέρος της λίμνης Βεγορίτιδας, δίπλα στο Αμύνταιο, ξεκίνησε δειλά η καλλιέργεια της ποικιλίας φασολιού Παπούδα με καταγωγή από την Αιθιοπία.  Τόσο το ήπιο κλίμα της περιοχής όσο και τα γόνιμα εδάφη της αποξηραμένης λίμνης  βοηθήσανε την ποικιλία να προσαρμοστεί στην ιδιαιτερότητα του τόπου. Οι ντόπιοι καλλιεργητές αγαπήσανε το φασόλι Παπούδα και σε συνδυασμό με την φροντίδα και εμπειρία τους καταφέρανε να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικής ποιότητας φασ..
4,30€ (ανά 1 κιλό)
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 1 κ.
  Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες και αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να παίρνει ο οργανισμός μας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κάθε μέρα. Να γνωρίζετε ότι τα αμύγδαλα δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και η βιταμίνη Β2 που περιέχουν είναι η καταλληλότερη για προβλήματα στους βλεννογόνους και στο δέρμα. Βιολογικά πιστοποιημένα αμύγδαλα από παραγωγό της περιοχής της Ελασσόνας.  ..
23,90€ (ανά 1 κιλό)
ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑ 1 κ.
Μια από τις ωραιότερες κρητικές γραβιέρες, με ισορροπία ανάμεσα στο πικάντικο και το γλυκό, το παλιό και το φρέσκο τυρί. ..
13,95€ (ανά 1 κιλό)
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
ΡΟΥΜΕΛΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ 1 κ.
Ένα νόστιμο, παραδοσιακό, Ελληνικό τυρί, που παρασκευάζεται από μίγμα αιγοπρόβειου και αγελαδινού γάλακτος. Είναι ημίσκληρο τυρί και η μάζα του έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα με διάσπαρτες μικρές τρύπες.     Έχει ευχάριστο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση χωρίς οξύτητες. Καταναλώνεται σαν επιτραπέζιο τυρί και τρώγεται συνοδεία ψωμιού φρούτων ή συνοδεύει το κυρίως γεύμα. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται ..
18,20€ (ανά 1 κιλό)
ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ 1 κ.
 Οι γνωστοί σε όλους μας  γίγαντες  διαφέρουν από τα μεγαλόσπερμα πλακέ ως προς το μέγεθος τους (είναι μεγαλύτεροι). Το  χρώμα τους είναι λευκό, και το  σχήμα τους στρόγγυλο προς νεφρoειδές. Η εξαιρετική ποιότητά τους, η ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά τους, η βραστερότητα τους και η πολύ καλή εμφάνιση τους οφείλονται όπως και οι υπόλοιπες ποικιλίες Πρεσπών στην εδαφολογική σύσταση και στο μικροκλίμα της περιοχής.   O σπόρος είναι καθαρά ντόπιας προέλευσης και ..
7,50€ (ανά 1 κιλό)
ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΛΑΚΕ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΙΟ 1 κ.
Τα φασόλια πλακέ Πρεσπών, είναι λευκά σε χρώμα και ξεχωρίζουν από  άλλα φασόλια άλλων περιοχών και άλλων χωρών στο σχήμα τους, στο μέγεθός τους, στην φωτεινότητα του προϊόντος και φυσικά στην ποιότητά τους.  Είναι λεπτόφλουδα - ευκολόβραστα (50' λεπτά βράσιμο και 60' χύλωμα) με ιδιαίτερη γεύση που οφείλεται στο μικροκλίμα και την εδαφική σύσταση της περιοχής των Πρεσπών . Μαγειρεύονται σε σούπα (φασολάδα) ή πιάζ. Ο σπόρος είναι ντόπιας προέλευσης και η καλλιέργεια απόλυτα παραδοσιακ..
6,90€ (ανά 1 κιλό)
ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΛΥΦΩΤΟ ΑΨΗΤΟ 1 κ.
Φιστίκια αιγίνης άψητα χωρίς αλάτι.  Τα φιστίκια Αιγίνης είναι ξηροί καρποί πολύ ωφέλιμοι για τον ανθρώπινο οργανισμό επειδή έχουν πάρα πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες. Πολύ μεγάλη είναι η περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες όπως είναι η νιασίνη και το φολλικό οξύ. Τα  φιστίκια κάνουν καλό στην καρδιά μας, καθώς περιέχουν έναν ιδανικό συνδυασμό συστατικών  που συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης και αποτρέπουν τη δημιουργία αρτηριοσκλήρυνσης. Τα συστατικά αυτά είναι οι φυ..
11,90€ (ανά 1 κιλό)
ΑΡΟΣΙΣ ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΙΚΡΟΣΠΕΡΜΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1 κ.
  Τα Μικρόσπερμα ρεβίθια Γρεβενών καλλιεργούνται από τον 19ο αιώνα. Ο σπόρος είναι ντόπιας ποικιλίας και καλλιεργείται σε ξερικά χωράφια με εδάφη αμμοπηλώδη, μετρίως όξινα και ικανές ποσότητες φωσφόρου, καλίου καθώς και χαμηλή περιεκτικότητα ασβεστίου.  Τα μικρόσπερμα ρεβίθια Γρεβενών αποτελούν βασικό συστατικό της  Μεσογειακής Διατροφής.  ..
2,80€ (ανά 1 κιλό)
ΑΡΟΣΙΣ ΦΑΒΑ ΦΕΝΕΟΥ 1 κ.
Φάβα από Λαθούρι Φενεού:  Το οροπέδιο του Φενεού είναι μια από τις ομορφότερες ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Ένα τοπίο με απαράμιλλη αισθητική και οικολογική αξία. Το οροπέδιο του Φενεού περιστοιχίζεται από βουνά με πυκνή βλάστηση ενώ στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης Δόξα καθρεφτίζονται οι ψιλές τους βουνοκορφές. Σε αυτό τον τόπο με την πλούσια μυθολογία και σε υψόμετρο 800 μέτρων και άνω οι ντόπιοι καλλιεργητές παράγουν με μεράκι, εδώ και πολλές γενιές, το Λαθούρι.  Χάρη στα πλο..
4,70€ (ανά 1 κιλό)
-