Ψάρια - Κρέατα

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
ALELMA  ΛΕΥΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΛΑΔΙ 212 γρ.
Ο λευκός μακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, είναι γνωστός ως τονάκι Αλοννήσου. Είναι ένα από τα μικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Από τη θάλασσα στο βαζάκι, ο λευκός τόνος Alelma θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τη γεύση του και χρησιμοποιείται από διάφορους chefs σε πολλές συνταγές. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόμη και μόνος του μπορεί να γίνει ένας μοναδικός εκλεκτός μεζές. Απολαύστε το σε εξαι..
8,30€
ALELMA  ΛΕΥΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΝΕΡΟ 212 γρ.
Ο λευκός μακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, είναι γνωστός ως τονάκι Αλοννήσου. Είναι ένα από τα μικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Από τη θάλασσα στο βαζάκι, ο λευκός τόνος Alelma θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τη γεύση του και χρησιμοποιείται από διάφορους chefs σε πολλές συνταγές. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόμη και μόνος του μπορεί να γίνει ένας μοναδικός εκλεκτός μεζές. Απολαύστε το στη φυσ..
8,00€
KERKINI FARM ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ 1 κ.
Από 100% βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης Σερρών. Κατόπιν παραγγελία. Παραλαβές κάθε Παρασκευή για παραγγελίες μέχρι και Τρίτη. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία. Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παρα..
17,00€
KERKINI FARM ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ 1 κ.
Νωπό. Κατόπιν παραγγελία. Παραλαβές κάθε Παρασκευή για παραγγελίες μέχρι και Τρίτη. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία. Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε. Η Kerkini farm, η οικογε..
18,30€
SIMONIS ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΦΙΛΕΤΟ 1 κ.
Καπνιστή πέστροφα φιλέτο, συσκευασμένη σε κενό αέρος, καπνισμένη παραδοσιακά με ξύλα του δάσους. Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, που θα παραλάβετε.   Η ε..
28,50€
SIMONIS ΡΕΓΓΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΦΙΛΕΤΟ 1 κ.
Η καπνιστή ρέγγα με την έντονη ιδιαίτερη γεύση της αποτελεί έναν από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες για ούζο, τσίπουρο και όσπρια. Από διατροφικής άποψης συνιστά εξαιρετική πηγή φωσφόρου και σεληνίου και  Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων .    Δεν περιέχει συντηρητικά και  πρόσθετες χημικές γευστικές και χρωστικές ύλες.  Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμ..
21,00€
SIMONIS ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ 1  κ.
Ένας εξαιρετικός μεζές που εντυπωσιάζει με τη γεύση του! Το σκουμπρί "Σιμώνη" καπνίζεται παραδοσιακά με ξύλα του δάσους και με προσθήκη αλατιού (χωρίς κανένα άλλο συντηρητικό), φιλετάρεται και συσκευάζεται σε κενό αέρος. Το κάπνισμα του χαρίζει όμορφο άρωμα και "βαθαίνει" τη γεύση του, χωρίς όμως να το επισκιάζει. Αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία του. Απολαύστε το σκέτο σαν μεζέ για ούζο ή τσίπουρο και προσθέστε το σε πράσινες σαλάτες και πατατοσαλάτες για μια "εκρηκτική" γεύση. Συστα..
26,00€
SIMONIS ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ 1 κ.
Ένας πλούσιος σε γευστική ένταση ψαρομεζές! Το σκουμπρί "Σιμώνη" καπνίζεται παραδοσιακά με ξύλα του δάσους και με προσθήκη αλατιού (χωρίς κανένα άλλο συντηρητικό), φιλετάρεται και μαρινάρεται με διάφορα μπαχαρικά. Οι λάτρεις των καπνιστών θα απολαύσουν έναν μεζέ που καταφέρνει να συνδυάσει και να ισορροπήσει την πικάντικη γεύση του καπνού και των μπαχαρικών με τη φρεσκάδα και τη σπαρταριστή γεύση του ψαριού.   Απολαύστε το σκέτο σαν μεζέ για ούζο ή τσίπουρο και προσθέστε το σε π..
26,40€
SIMONIS ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ 100 γρ.
Καπνιστός σολομός φιλέτο μαριναρισμένο. Καπνισμένος παραδοσιακά με ξύλα του δάσους, συσκευάζεται σε κενό αέρος. Η εταιρεία "Αδελφοί Σιμώνη Α.Ε." εδρεύει στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ένα ημιορεινό χωριό, με πλούσια υπόγεια υδροφόρα στρώματα απ' όπου αντλείται πεντακάθαρο με πλούσια συστατικά νερό, όπου χρησιμοποιεί η μονάδα για την εκτροφή χελιών 0,2 γρ. έως 2 κ. κάτω από ιδανικές συνθήκες. Πρόκειται για μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση από την εκτροφή των χελιών, την μεταπ..
5,50€
SIMONIS ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕΤΟ 100 γρ.
Φιλέτο σολομού εξαιρετικής ποιότητας καπνισμένο παραδοσιακά με ξύλα του δάσους, συσκευασμένο σε κενό αέρος και σε συσκευασία πλευράς ψαριού. Δεν περιέχει συντηρητικά και  πρόσθετες χημικές γευστικές και χρωστικές ύλες. Η εταιρεία "Αδελφοί Σιμώνη Α.Ε." εδρεύει στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ένα ημιορεινό χωριό, με πλούσια υπόγεια υδροφόρα στρώματα απ' όπου αντλείται πεντακάθαρο με πλούσια συστατικά νερό, όπου χρησιμοποιεί η μονάδα για την εκτροφή χελιών 0,2 γρ. έως 2 κ. κάτω από..
5,50€
SIMONIS ΧΕΛΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ 100 γρ.
Καπνιστό χέλι, καπνισμένο παραδοσιακά με ξύλα του δάσους, φιλετοποιημένο και συσκευασμένο σε κενό αέρος, με μοναδική και εξαίρετη γεύση. Η εταιρεία "Αδελφοί Σιμώνη Α.Ε." εδρεύει στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ένα ημιορεινό χωριό, με πλούσια υπόγεια υδροφόρα στρώματα απ' όπου αντλείται πεντακάθαρο με πλούσια συστατικά νερό, όπου χρησιμοποιεί η μονάδα για την εκτροφή χελιών 0,2 γρ. έως 2 κ. κάτω από ιδανικές συνθήκες. Πρόκειται για μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση από την εκτρ..
8,50€
SIMONIS ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΛΟΚΑΜΙ 1 κ.
Χταπόδι καπνιστό μαριναρισμένο, βρασμένο, καπνισμένο παραδοσιακά με ξύλα του δάσους και συσκευασμένο σε συσκευασία λαδιού.  Το βάρος του συγκεκριμένου προϊόντος διαφέρει από συσκευασία σε συσκευασία.  Η τιμή χρέωσης αναφέρεται στην τιμή του κιλού του προϊόντος. Εφόσον επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή χρέωσης θα αφορά την ποσότητα του ενός κιλού, αλλά η τελική χρέωση για το προϊόν αυτό θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αφού μετρηθεί το βάρος της συσκευασίας, π..
55,50€
-