Κρύο τσάι

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
LITTLE MIRACLES ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΡΟΔΙΟΥ ΒΙΟ 330 ml
Το τσάι σε αυτό το μικρό θαύμα γίνεται από φύλλα πράσινου τσαγιού που καλλιεργούνται στις εντελώς ειρηνικές πλαγιές των βουνών  της Σρι Λάνκα, η οποία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των φύλλων τσαγιού της. Καθώς το τσάι έχει υποστεί  ελάχιστη οξείδωση και περαιτέρω επεξεργασία, κατέχει ένα υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών ουσιών και οι περισσότερες από τις αρχικές φυτικές ουσίες επιβιώνουν σε αυτό.  ..
2,00€
LITTLE MIRACLES ΤΣΑΙ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΙΟ 330 ml
Ένας αναζωογονητικός συνδυασμός από τσάι από λεμονόχορτο, πορτοκάλι, τζίντζερ, τζινσεγκ και αγαύη. Λιγότερες από 90 θερμίδες στο μπουκάλι.  ..
2,00€
LITTLE MIRACLES ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΤΖΙΝΣΕΝ, ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΚΑΙ 330 ml
  Αγνό, ελαφρύ και απαλό τσάι από άριστη ποικιλία φυτών που ευδοκιμούν στη Σρί Λάνκα. Το λευκό τσάι, πολύ δημοφιλές στην Ανατολή, προέρχεται από τα μπουμπούκια του ίδιου φυτού που προέρχεται και η πράσινη ή μαύρη ποικιλία και είναι το λιγότερο επεξεργασμένο είδος. Το τσάι διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των φυσικών αντιοξειδωτικών και πολυφαινολών του, ενώ δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα ή γλυκαντικά. Περιέχει τζίνσενγκ ποικιλίας Panax Ginseng, γνωστό στην Κινέζικη ιατρική για..
2,00€
LITTLE MIRACLES ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ,ΡΟΔΑΚΙΝΟ,ΑΚΑΙ ΒΙΟ 330 ml
Η βάση τσαγιού στο Little Miracle γίνεται με φύλλα μαύρου τσαγιού που καλλιεργούνται στις ηλιόλουστες πλαγιές των βουνών στη Σρι Λάνκα, όπου είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των φύλλων τσαγιού τους. Το μαύρο τσάι είναι μια ποικιλία από τσάι που είναι περισσότερο οξειδωμένο από το oolong, το πράσινο και τις λευκές ποικιλίες και συνεπώς φέρει ένα χαμηλότερο επίπεδο των φυσικών αντιοξειδωτικών, ενώ έχει ένα υψηλότερο επίπεδο φυσικής καφεΐνης. ..
2,00€
VITABIO ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΒΙΟ 500 ml
Οργανικά έγχυση πράσινου τσαγιού από φύλλα Κεϋλάνης και μέντας βιολογικής γεωργίας. Στον τρόπο παραγωγής χρησιμοποιούνται φυσικά λιπάσματα και δεν γίνεται χρήση χημικής σύνθεσης. Το πράσινο τσάι της Bio Vitabio προσφέρνει μια λεπτή φρεσκάδα. Επιπλέον, είναι γνωστό για το φυσικό πλούτο του σε πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά). Συστατικά  νερό, σιρόπι από σάκχαρα φρούτων*, πράσινο τσάι* 0,5%, φύλλα μέντας* 0,4‰, συμπύκνωμα λεμονιού*.  *βιολογικής γεωργίας. Πιστοποιημένο βιολο..
2,80€
-