Μείγματα βοτάνων

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΑΣΤΑΡΤΗ ΒΙΟ 70 γρ.
  Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Αστάρτη». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό, στην προσπάθεια αδυνατίσματος, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,50€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΑΕΡΙΑ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Αερία». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό στην καλή λειτουργία του εντέρου και στην δυσκοιλιότητα, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,30€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΑΝΑΙΜΙΑΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Αμάλθεια». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό, από τα προβλήματα της αναιμίας, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
7,60€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Αριάδνη». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό στην προσπάθεια αποτοξίνωσης, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,40€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΒΗΧΑ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης Ο Δευκαλίωνας ήταν γιός του Μίνωα και της Πασιφάης Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορούν να χαλαρώσουν  τον οργανισμό από τον ξηρό Βήχα , προσφέροντας συγχρόνως ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,30€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΡΟΝΟΣ ΒΙΟ 70 γρ.
  Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Κρόνος». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό στην ανακούφιση από την δυσπεψία - στομάχι, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,30€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΜΥΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Κουρήτες». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό, στην αντιμετώπιση των μυικών πόνων, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
7,60€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Ανδρόγεως». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό, στην ρύθμιση της υψηλής πίεσης, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
7,60€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Λαβύρινθος». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό, στην αντιμετώπιση του πονοκέφαλου και της ημικρανίας, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,30€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Αστέριος». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό στη μείωση της χοληστερίνης, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
7,60€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ ΒΡΙΤΟΜΑΡΤΙΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης «Βριτομάρτις». Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να χαλαρώσει τον οργανισμό από το άγχος και το στρες, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
8,50€
CRETAN HERBS ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΗΠΑΤΟΣ ΑΓΗΝΟΡΑΣ ΒΙΟ 70 γρ.
Παραδοσιακό Φυσικό Μείγμα βοτάνων Κρήτης Αγήνορας. Οι φυσικές ιδιότητες των βοτάνων μαζί με την υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό στην καλή λειτουργία του ήπατος, προσφέροντας συγχρόνως ένα ξεχωριστό ρόφημα. ..
7,90€
-