ΦΑΡΜΑ ΣΤΡΑΤΗ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 250 ml
Ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες έχει το γάλα του γαϊδουριού, που θεωρείται διατροφικά μακράν καλύτερο από το αγελαδινό και πιο κοντινό στο μητρικό, καθώς είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και πρωτεΐνες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη. Το συγκεκριμένο γάλα όνου είναι παστεριωμένο. Το γάλα όνου περιέχει βιταμίνες A, B, C, D, E. Η βιταμίνη C είναι 60 φορές περισσότερη από το αγελαδινό γάλα. Η αυξημένη λακτόζη βοηθά τον οργανισμό σε μεγαλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, σημαντικό γι..
14,00€
ΟΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ 100 γρ.
Χειροποίητα κουλούρια, χωρίς συντηρητικά, με γάλα γαϊδούρας και πέντε δημητριακά βιολογικής γεωργίας. Η Φάρμα Στρατή είναι μια σύνχρονη κτηνοτροφική μονάδα εντός Αττικής. Σε ένα χώρο 6 στρεμμάτων το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες εκτροφής και ανάπτυξης του ζωικού μας κεφαλαίου. Η φάρμα περιλαμβάνει 10 στάβλους κλειστούς, ξεχωριστούς για εγκύους, ενήλικα ζώα, μητέρες με πουλάρια καθώς και αναρρωτήριο. Πραγματοποιούνται συχνοί κτηνιατρικοί έλεγχοι, απαραίτητοι για την υγ..
2,65€
ΟΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ 100 γρ.
Χειροποίητα κουλούρια, χωρίς συντηρητικά, με γάλα γαϊδούρας και εφτά δημητριακά ολικής αλέσεως βιολογικής γεωργίας. Η Φάρμα Στρατή είναι μια σύνχρονη κτηνοτροφική μονάδα εντός Αττικής. Σε ένα χώρο 6 στρεμμάτων το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες εκτροφής και ανάπτυξης του ζωικού μας κεφαλαίου. Η φάρμα περιλαμβάνει 10 στάβλους κλειστούς, ξεχωριστούς για εγκύους, ενήλικα ζώα, μητέρες με πουλάρια καθώς και αναρρωτήριο. Πραγματοποιούνται συχνοί κτηνιατρικοί έλεγχοι, απαραίτη..
3,50€
ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΒΙΑ 500 ml
Το συγκεκριμένο παγωτό βανίλια φτιάχνεται από γάλα γαϊδούρας μαζί με πρόβειο γάλα. Ως γλυκαντικό χρησιμοποιείται η στέβια και περιέχει βιολογικά πιστοποιημένες μαύρες σταφίδες.  Η Φάρμα Στρατή είναι μια σύνχρονη κτηνοτροφική μονάδα εντός Αττικής. Σε ένα χώρο 6 στρεμμάτων το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες εκτροφής και ανάπτυξης του ζωικού μας κεφαλαίου. Η φάρμα περιλαμβάνει 10 στάβλους κλειστούς, ξεχωριστούς για εγκύους, ενήλικα ζώα, μητέρες με πουλάρια καθώς και αναρρ..
15,80€
ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΚΑΟ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΒΙΑ 500 ml
Το συγκεκριμένο παγωτό κακάο φτιάχνεται από γάλα γαϊδούρας μαζί με πρόβειο γάλα. Ως γλυκαντικό χρησιμοποιείται η στέβια. Η Φάρμα Στρατή είναι μια σύνχρονη κτηνοτροφική μονάδα εντός Αττικής. Σε ένα χώρο 6 στρεμμάτων το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες εκτροφής και ανάπτυξης του ζωικού μας κεφαλαίου. Η φάρμα περιλαμβάνει 10 στάβλους κλειστούς, ξεχωριστούς για εγκύους, ενήλικα ζώα, μητέρες με πουλάρια καθώς και αναρρωτήριο. Πραγματοποιούνται συχνοί κτηνιατρικοί έλεγχοι, απα..
15,80€
-