ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 500 γρ.
Παραδοσιακό ζυμαρικό σε μια πιο μοντέρνα παραλλαγή από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης.   ..
3,80€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΨΙΛΟ 500 γρ.
Παραδοσιακό ζυμαρικό από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου ..
2,00€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΛΑΖΑΝΟΦΥΛΛΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ 200 γρ.
Νόστιμα παραδοσιακά και τραγανά σνακ με πάπρικα. Από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου Συστατικά  αλεύρι σίτου, πουρές πατάτας, σκόρδο, κρεμμύδι, θυμάρι, νερό, καλαμποκάλευρο, ελαιόλαδο, μπέικον, αλάτι. Χωρίς συντηρητικά  ..
2,70€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΛΑΖΑΝΟΦΥΛΛΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ 200 γρ.
Νόστιμα παραδοσιακά και τραγανά σνακ με πατάτα. Από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου Συστατικά  αλεύρι σίτου, πουρές πατάτας, νερό, καλαμποκάλευρο, ελαιόλαδο, μπέικον, αλάτι. Χωρίς συντηρητικά   ..
2,70€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΛΑΖΑΝΟΦΥΛΛΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ 200 γρ.
Νόστιμα παραδοσιακά και τραγανά σνακ με σπανάκι. Από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου Συστατικά αλεύρι σίτου, πουρές πατάτας, σπανάκι, κρεμμύδι, άνιθος, νερό, καλαμποκάλευρο, ελαιόλαδο, μπέικιν, αλάτι.  Χωρίς συντηρητικά ..
2,70€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΟΥ 500 γρ.
Παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Τα γνωστά από τις γιαγιάδες μας μακαρόνια του σπάρτου (χερίσια). Ζυμαρικά ιδανικά για μαγειρευτά, κοκκινιστά φαγητά, αλλά και μόνα τους με φρεσκοτριμμένη ντομάτα και ροδέλες ελιάς.   Χρόνος Ψησίματος: 18-20 λεπτά. Η συσκευασία των μακαρονιών στο πίσω μέρος έχει προτεινόμενη συνταγή για να απολαύσετε τα ζυμαρικά αυτά.   Συστατικά : σιμιγδάλι, νε..
3,50€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΣΕΛΙΝΟ 500 γρ.
Ριγκατόνι με σιμιγδάλι, αλεύρι σκληρού σίτου και νερό. Από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης.     ..
1,95€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΑ 500 γρ.
Δίχρωμα στριφτάρια με αγκιναρόφυλλα, τζίντζερ, λεμόνι και φρέσκα καρότα από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Τα στριφτάρια είναι παραδοσιακή συνταγή ζυμαρικών παρασκευασμένη με αγνά και φυσικά υλικά για έντονες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης. ..
3,30€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ 500 γρ.
Στριφτάρια με μελάνι σουπιάς από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Τα στριφτάρια είναι παραδοσιακή συνταγή ζυμαρικών παρασκευασμένη με αγνά και φυσικά υλικά για έντονες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης. Συστατικά  σιμιγδάλι, μελάνι σουπιάς, αλάτι και νερό.  ..
3,30€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ 500 γρ.
Στριφτάρια με σπανάκι από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Τα στριφτάρια είναι παραδοσιακή συνταγή ζυμαρικών παρασκευασμένη με αγνά και φυσικά υλικά για έντονες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης. Συστατικά  σιμιγδάλι, σπανάκι. ..
3,30€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙ ΜΕ ΧΙΩΤΙΚΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ 500 γρ.
Στριφτάρια με χιώτικο μανταρίνη από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Ιδανικά για γλυκόξινα gourmet πιάτα! Συνοδεύουν λευκά κρέατα όσο και θαλασσινά. Τα στριφτάρια είναι παραδοσιακή συνταγή ζυμαρικών παρασκευασμένη με αγνά και φυσικά υλικά για έντονες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης. Συστατικά  σιμιγδάλι, συμπυκνωμένος φυσικός χυμός μανταρινιού, νερό.     ..
3,30€
ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΣΤΡΙΦΤΑΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ 500 γρ.
Στριφτάρια από την οικοτεχνία Κωνσταντουλάκη στη Βέσσα των Μαστιχοχωρίων Χίου. Τα στριφτάρια είναι παραδοσιακή συνταγή ζυμαρικών παρασκευασμένη με αγνά και φυσικά υλικά για έντονες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα γεύσης. Συστατικά σιμιγδάλι, φρέσκος βασιλικός, ντομάτα και σκόρδο.  ..
3,30€
-