CRETAN HERBS

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
CRETAN HERBS ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΙΟ 20 γρ.
Η αρχαγγελική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό σε περιπτώσεις κόπωσης, αναιμίας και πεσμένης διάθεσης. Θεωρείται επίσης σπασμολυτική και χρήσιμη σε περιπτώσεις τυμπανισμού και ημικρανίας αλλά και στους πόνους της περιόδου. Επίσης θεωρείται καταπραϋντική σε περιπτώσεις γαστρικής οξύτητας, κολίτιδας και άσθματος αλλά και καρδιοτονωτική.  Δρα ως άφυσο, αντισπασμωδικό, διουρητικό και εφιδρωτικό βότανο. Η αγγελική είναι χρήσιμη ως αποχρεμπτικό για τον βήχα, τη βρογχίτιδα και την πλε..
2,30€
CRETAN HERBS ΑΓΓΙΝΑΡΑ ΒΙΟ 20 γρ.
Φάρμακο για τις παθήσεις του ήπατος και γενικότερα για προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος (ηπατική ανεπάρκεια, ίκτερο, δυσπεψία). Χρησιμοποιείται επίσης ως διουρητικό, για την αναιμία, την αρτηριοσκλήρυνση και τον διαβήτη.  Η αγκινάρα έχει διουρητικές, χολοεκκριτικές, υπολιπιδαιμικές και ήπατο-διεγερτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των διαταραχών του συκωτιού και των νεφρών, αφού διεγείρει την έκκριση χολής, με αποτέλεσμα την υποβοήθηση της ατελούς πέψης κα..
2,20€
CRETAN HERBS ΑΓΡΙΑΔΑ ΒΙΟ 30 γρ.
Είναι ένα από τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά διουρητικά. Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αγριάδας ήταν γνωστές από την εποχή του Διοσκουρίδη, τον πρώτο αιώνα μ.Χ.. Από τότε ακόμη συνιστάται για τις πέτρες στα νεφρά, την ολιγουρία και τα αρθριτικά.  Ως διουρητικό , συστήνεται ιδιαίτερα στην παιδική θεραπευτική, λόγω έλλειψης παρενεργειών , ενώ είναι αποτελεσματική κατά της έμφραξης των αδένων και κατά του εκζέματος. Είναι μαλακτικό, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και μειώνει ..
2,00€
CRETAN HERBS ΑΓΡΙΜΟΝΙΟ ΒΙΟ 20 γρ.
Το αγριμόνιο είναι ένα πολύ καλό βότανο που συναντούμε σε όλα τα κλίματα. Περιέχει τανίνες, γλυκοσιδικά πικρά στοιχεία, νικοτινικό οξύ, πυριτικό οξύ, σίδηρο, βιταμίνες Β και Κ και αιθέριο έλαιο. Έχει δροσερό, ξηραντικό και έχει πικρή και στυφή γεύση. Στυπτικό, τονωτικό, διουρητικό, επουλωτικό και χολαγωγό. Σήμερα εκτιμάται ως θεραπευτικό βότανο για τις βλεννογόνιες μεμβράνες και με στυπτικές ιδιότητες για το σταμάτημα της αιμορραγίας. Δρα ως στυπτικό, τονωτικό, διουρητικό, επουλωτικό ..
2,40€
CRETAN HERBS ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΙΟ 12 φακ.
Το  άγριο τριαντάφυλλο είναι  ένα  αυτοφυές  τριαντάφυλλο, με καρπούς πλούσιους  σε  βιταμίνη  C  και  άλατα, ενώ διαθέτουν και  αντισηπτικές, τονωτικές  και  επίσης αφροδισιακές και διουρητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται  ευρέως  για  τη  φροντίδα  της  επιδερμίδας  και  βοηθάει  αρκετά  στην  περίπτωση  της  αρθρίτιδας. Ακόμα βοηθάει στην ενίσχυση του α..
2,40€
CRETAN HERBS ΑΕΡΟΠΗ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΜΥΙΚΩΝ ΠΟΝΩΝ 40 ml
Κηραλοιφή με αιθέρια έλαια. ..
9,20€
CRETAN HERBS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ YLANG YLANG 7 ml
Τα αγνά αιθέρια έλαια, συμβάλουν στην διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της διάθεσης του ανθρώπου. Παραλαμβάνονται από διάφορα μέρη (άνθη-φύλλα-ρίζες) των άγριων βοτάνων της Κρήτης και εσπεριδοειδών, μέσω εξειδικευμένων μεθόδων.    Το Ylang Ylang χαρίζει εξωτική αίσθηση, ανεβάζει την διάθεση, είναι αφροδισιακό, αντισηπτικό, χαλαρώνει το σώμα.     Τρόπος χρήσης αιθέριων ελαίων: Για μασάζ-μάσκες: 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου σε 3 κουταλάκια (15ml) έλαι..
12,60€
CRETAN HERBS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 7 ml
Τα αγνά αιθέρια έλαια, συμβάλουν στην διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της διάθεσης του ανθρώπου. Παραλαμβάνονται από διάφορα μέρη (άνθη-φύλλα-ρίζες) των άγριων βοτάνων της Κρήτης και εσπεριδοειδών, μέσω εξειδικευμένων μεθόδων.    Η βανίλια έχει εξαιρετικό άρωμα για το μπάνιο και ανεβάζει την διάθεση.    Τρόπος χρήσης αιθέριων ελαίων: Για μασάζ-μάσκες: 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου σε 3 κουταλάκια (15ml) έλαιο βάσης. Για το μπάνιο: ..
9,60€
CRETAN HERBS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙ  10 ml
Τα αγνά αιθέρια έλαια, συμβάλουν στην διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς και της διάθεσης του ανθρώπου. Παραλαμβάνονται από διάφορα μέρη (άνθη-φύλλα-ρίζες) των άγριων βοτάνων της Κρήτης και εσπεριδοειδών, μέσω εξειδικευμένων μεθόδων.  Το γιασεμί ανεβάζει την διάθεση, βοηθάει στο τριχωτό της κεφαλής, είναι αφροδισιακό, αντισηπτικό και καταπραϋνει τους πόνους.   Τρόπος χρήσης αιθέριων ελαίων: Για μασάζ-μάσκες: 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου σε 3 κουταλάκια (15ml)..
10,90€
CRETAN HERBS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ 10 ml
Το Έλαιο Λεβάντας (Lavender Oil) προέρχεται από την εκχύλιση των Ανθών της Λεβάντας μέσα σε Αμυγδαλέλαιο. Παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό "αργό" τρόπο και η πλήρης "ωρίμανση" του απαιτεί τη πάροδο 6-8 εβδομάδων.  Είναι ένα ανοιχτόχρωμο, ελαφρά αρωματικό (ως και άοσμο) λάδι που ξεχωρίζει για τις ιδιότητες του. Το λάδι Λεβάντας είναι κατάλληλο για ξηρές και ερεθισμένες επιδερμίδες. Λειτουργεί "καταπραϋντικά" σε περιπτώσεις δερματικών διαταραχών όπως είναι οι "κοκκινίλες" και η "φαγούρα"...
6,30€
CRETAN HERBS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΝΕΡΟΛΙ 7 ml
Αιθέριο έλαιο νερολί. Ελιξίριο ομορφιάς. Χαλαρωτικό, αφροδισιακό και τονωτικό. ..
11,50€
CRETAN HERBS ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 7 ml
Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα. Ανεβάζει την διάθεση. ..
4,50€
-