-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Χωρίς γλουτένη λακτόζη. Από άγριο μπακαλιάρο Αλάσκας, ο οποίος αλιεύεται στα νερά του Βορειοανατολικού Ειρηνικού.
Καταναλώνεται μαγειρεμένο. Στο φούρνο για 10-12’ στους 200°C. Στο τηγάνι για 3-4’.
Συστατικά φιλέτο μπακαλιάρου Αλάσκας 70%, καλαμπόκι, νερό, άμυλο πατάτας, ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, αλάτι, ζάχαρη, σκόνη κρεμμυδιού, καρυκεύματα, εκχύλισμα καρυκευμάτων, κραμβέλαιο.
Κατεψυγμένο προϊόν.