OMBAR ΩΜΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΒΙΟ 35 γρ.

OMBAR ΩΜΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΒΙΟ 35 γρ.
  • Κωδικός Προϊόντος: 5817
  • Διαθεσιμότητα: Ναι
  • 2,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,80€

Θα μπορούσες να ξεγελαστείς και να νομίσεις πως τρως μια σοκολάτα γάλακτος – τόσο κρεμώδης είναι η γεύση της – αλλά αυτή η σοκολάτα είναι κατάλληλη για χορτοφάγους! Το μυστικό κρύβεται στην κρέμα καρύδας αλλά και στην καραμελώδη γεύση της ζάχαρης από καρύδα ( η οποία έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από την αγαύη) . Και βέβαια  η προσθήκη των ωφέλιμων για το έντερο Προβιοτικών.

Συστατικά  ζάχαρη καρύδας*, ακατέργαστο  κακάο*,  κρέμα καρύδας* (20%), βούτυρο κακάο*, αλεσμένος λοβός βανίλιας*, lactobacillus acidophilus.  * βιολογική καλλιέργεια.

Οι σοκολάτες Ombar ήρθαν για να διαλύσουν το μύθο ότι η σοκολάτα βλάπτει την υγεία μας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι το τρόφιμο θα πρέπει να είναι τόσο τέλειο στη γεύση όσο και ωφέλιμο για την υγεία. Αλλιώς δεν θεωρείται τροφή. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε σοκολάτα χωρίς ενοχές και να τη συμπεριλάβετε στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.   Η ποιότητα και η προέλευση του κακάο καθορίζουν και την ποιότητα και το χαρακτήρα της σοκολάτας. Το κακάο που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες Ombar προέρχεται από το Εκουαδόρ, μια χώρα γνωστή για την καλλιέργεια ενός από τους καλύτερους σε ποιότητα κόκκους κακάο στον κόσμο. Το κακάο αυτό έχει μια υπέροχη πλούσια γεύση.    Οι σοκολάτες Ombar από ωμό κακάο καταφέρνουν να διατηρήσουν το πιο γνωστό όφελος που έχει να προσφέρει το κακάο στην υγεία μας και είναι οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες λόγω των πολυφαινολών, ενώσεις που είναι ευαίσθητες στις υψηλές θερμοκρασίες και που συχνά καταστρέφονται από την επεξεργασία.   Οι σοκολάτες Ombar παράγονται με ειδική μέθοδο επεξεργασίας των κόκκων του κακάο, όπου το κακάο δεν φτάνει σε υψηλές θερμοκρασίες (θερμοκρασία κάτω από 40° C) που θα κατέστρεφαν την ωφέλιμη δομή του. Εκτός από τις πολυφαινόλες, οι σοκολάτες Ombar αποτελούν και σπουδαία πηγή μαγνησίου. 

Η γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται για τις σοκολάτες μας είναι η ζάχαρη καρύδας, δηλαδή το φυσικό γλυκαντικό που προέρχεται από την αφύγρανση του νέκταρ της καρύδας. Η παραγωγή της δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλα εργοστάσια, αφού η ζύμωση των σακχάρων γίνεται πολύ γρήγορα. Έτσι η ζάχαρη παράγεται από ντόπιους αγρότες (Ινδονησία) κάνοντας αυτή την πρώτη ύλη να θεωρηθεί ως η πιο βιώσιμη μορφή ζάχαρης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO). Η ζάχαρη της καρύδας έχει το χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη τόσο από την επεξεργασμένη ζάχαρη όσο και από το μέλι και την αγαύη.

Οι σοκολάτες Ombar περιέχουν φρούτα και μούρα σε ωμή μορφή και έτσι δεν χάνουν τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, ενώ τα προβιοτικά στις σοκολάτες αναστέλλουν παθογόνα βακτήρια και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο της υγείας. 

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.