-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Παραδοσιακό μαγειρικό καρύκευμα Χωρίς γλουτένη
Σάλτσα σόγιας χωρίς σιτάρι, με έντονη γεύση και πιο γεμάτο «σώμα» και υφή.
Χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει μία πληθώρα πιάτων, όπως και η Σάλτσα Σόγιας, ιδιαίτερα από άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.
Χρειάζεται όμως προσοχή αφού η γεύση του είναι πολύ πιο έντονη!
Συστατικά: Νερό, φασόλια σόγιας*, ρύζι*, αλάτι, καλλιέργεια Aspergillus Oryzae * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας
Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν.