SANTO

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
SANTO ΑΓΡΙΑ ΚΑΠΑΡΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 150 γρ.
Καπαρόκουμπα χωρίς συντηρητικά. Η κάπαρη είναι θάμνος που φύεται στις απόκρημνες πλαγιές της Καλντέρας και πάνω στους πετρόχτιστους τοίχους ,τις παραδοσιακές «πεζούλες» του νησιού. Κάθε παραγωγός παρακολουθεί κάθε στάδιο της ανάπτυξης του φυτού έως την συγκομιδή (από τέλη Ιουνίου έως τέλη Αυγούστου). Από την άγρια κάπαρη συλλέγουμε τον ανθό και τα φύλλα τα οποία συσκευάζουμε σε βαζάκια. Μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε την κάπαρη και τα καπαρόφυλλα σε σαλάτες ή πικάντικες σάλτσες ώστ..
5,50€
SANTO ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ VIMNSANTO 280 γρ.
Ανακαλύψτε τον συνδυασμό της γεμάτης γεύσης  της σαντορινιά τομάτας με την γλύκα και το μεθυστικό άρωμα του Vinsanto !  Χρησιμοποιήστε την σάλτσα σε μακαρονάδες ή σε κοκκινιστά φαγητά και απολαύστε ένα αυθεντικό γευστικό ταξίδι στην Σαντορίνη!       ..
5,10€
SANTO ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΛΙΑΣΤΟ 180 γρ.
Το λιαστό τοματάκι Σαντορίνης, με την χαρακτηριστική γλύκα και την πικάντικη γεύση είναι η gourmet  επιλογή σας για το καθημερινό σας τραπέζι στις σαλάτες, σαν ορεκτικό ή σαν συστατικό στις αγαπημένες σας συνταγές !  Το σαντορινιό τοματάκι είναι μοναδικό στο είδος του!  Η ποικιλία του μικρόκαρπη χοντρόφλουδη και θαμνώδης με καρπούς που πολλές φορές συναγωνίζονται το μέγεθος του κερασιού. Ο φλοιός της είναι σκληρός και η γεύση της μοναδική, ανάλογος δε είναι και ο τοματοπολτ..
9,50€
SANTO ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 410 γρ.
Πολτός από Τοματάκι Σαντορίνης. Διπλής συμπύκνωσης  Το σαντορινιό τοματάκι είναι μοναδικό στο είδος του!  Η ποικιλία του μικρόκαρπη χοντρόφλουδη και θαμνώδης με καρπούς που πολλές φορές συναγωνίζονται το μέγεθος του κερασιού. Ο φλοιός της είναι σκληρός και η γεύση της μοναδική, ανάλογος δε είναι και ο τοματοπολτός που παράγεται από αυτήν. Το έδαφος στο οποίο καλλιεργείται ακόμα πιο μοναδικό... άνυδρο και ηφαιστιογενές! Το αποτέλεσμα , καρπός γλυκός και ταυτόχρονα ελαφριά όξι..
3,90€
SANTO ΚΑΠΑΡΟΦΥΛΛΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 150 γρ.
Χωρίς συντηρητικά. Η κάπαρη είναι θάμνος που φύεται στις απόκρημνες πλαγιές της Καλντέρας και πάνω στους πετρόχτιστους τοίχους ,τις παραδοσιακές «πεζούλες» του νησιού. Κάθε παραγωγός παρακολουθεί κάθε στάδιο της ανάπτυξης του φυτού έως την συγκομιδή (από τέλη Ιουνίου έως τέλη Αυγούστου). Από την άγρια κάπαρη συλλέγουμε τον ανθό και τα φύλλα τα οποία συσκευάζουμε σε βαζάκια. Μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε την κάπαρη και τα καπαρόφυλλα σε σαλάτες ή πικάντικες σάλτσες ώστε να χαρίστε ..
5,50€
-