THINKGREEN

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
THINK GREEN ΓΑΥΡΟΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 100 γρ.
Ο επιλεγμένος γαύρος THINKGREEN αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στη περιοχή του Αγίου Όρους και επεξεργάζεται φρέσκος. Ο γαύρος αυτής της περιοχής είναι γνωστός για την  εξαιρετική του γεύση, η οποία οφείλεται τόσο στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στο πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής.  Το πάντρεμά του με το θαυμάσιο ελαιόλαδο* της χώρας μας χαρίζει μια ανεπανάληπτη γευστική απόλαυση με τη μυρουδιά της θάλασσας όποια εποχή του χρόνου και αν τον γευθείτε. ..
2,90€
THINK GREEN ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 100 γρ.
  Η επιλεγμένη σαρδέλα THINKGREEN αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στη περιοχή του Αγίου Όρους και επεξεργάζεται φρέσκια. Η σαρδέλα αυτής της περιοχής είναι γνωστή για την  εξαιρετική της γεύση, η οποία οφείλεται τόσο  στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στον πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής. Η σαρδέλα με την υψηλή περιεκτικότητά της σε Ω3 λιπαρά οξέα, τα οποία  μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης στο αίμα, θεωρείται ένα από τα πιο υγ..
2,90€
THINK GREEN ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 160 γρ.
Το επιλεγμένο φιλέτο τόνου της THINKGREEN είναι από την εκλεκτή ποικιλία albacores της ποικιλίας yellow fin (κιτρινόπτερος) με  απαλό ροζ χρώμα, συμπαγή, τρυφερή υφή  και λεπτή, ντελικάτη γεύση. Προέρχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό και υπόκειται στην συνθήκη Dolphin safe. Ο συνδυασμός του με το ελληνικό  ελαιόλαδο*, επιτρέπει στον τόνο να διατηρήσει την χαρακτηριστικά λεπτή και ντελικάτη γεύση του  με όποιο επιθυμητό τρόπο το παρασκευάσετε με ζυμαρικά, ρύζι η και σκέτο,..
4,20€
THINKGREEN ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΒΙΟ 10 γρ.
Ένα μοναδικό προϊόν βιολογικής καλλιέργειας από τη thinkgreen με πολλές ωφέλιμες ιδιότητες και πολύπλευρες  χρήσεις από την αρχαιότητα. Στις μέρες μας χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική, στη αρωματοποιία, στην ποτοποιία, στη ζαχαροπλαστική, στην αρτοποιία και επίσης στη μαγειρική. Η Μαστίχα είναι το προϊόν του που προέρχεται από το μαστιχόδενδρο ή σχίνο – επιστημονικά Pistacia Lentiscus var. Chia (οικογένεια Anacardaceae), ένα δένδρο το οποίο φύεται μόνο στο ελληνικό νησί του Αιγαίου, ..
4,20€
THINKGREEN ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΨΗΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 230 γρ.
Ψητή πιπεριά Φλωρίνης βιολογικής καλλιέργειας. Τραγανή, πλούσια σε σάρκα ψητή πιπεριά. Καθώς παντρεύονται με την εξισορροπημένη γεύση του σκόρδου, ξυδιού και ελαιόλαδου  χαρίζουν μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Ψήνονται για λίγα λεπτά ομοιογενώς σε κάθε πλευρά έως ότου φουσκώσει η φλούδα τους και μαυρίσει. Η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα. Αφού στεγνώσουν κόβονται με προσοχή ώστε να βγει το νερό που έχουν στο εσωτερικό τους και έχει μεγάλη θερμοκρασία. Αφαιρείται η φλούδ..
4,70€
THINKGREEN ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΜΑΣΤΙΧΑΣ 200 γρ.
Καθημερινά υλικά, μεγάλη εμπειρία και πολύ μεράκι δημιουργούν μια υπέροχη έκπληξη στον ουρανίσκο! Εδώ και δυο αιώνες το λουκούμι, με το άρωμα μαστίχας ήταν απαραίτητο γλυκό σε κάθε γνωστό και πλούσιο σπίτι σε όλα τα παράλια του Αιγαίου. Σήμερα η THINKGREEN πιστή στο σκοπό της αναβιώνει αυτή την παράδοση και σας προσφέρει το πρώτο  βιολογικό λουκούμι.   Κατασκευάζεται από τα καλύτερα βιολογικά υλικά χωρίς να χρησιμοποιεί ούτε και τα επιτρεπόμενα συντηρητικά!   ..
4,00€
THINKGREEN ΕΛΙΑ ΘΡΟΥΜΠΑ ΘΑΣΟΥ ΒΙΟ 200 γρ.
Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες. Οι  μαύρες ελιές είναι πλουσιότερες σε συνολικές τοκοφερόλες σε σχέση με τις πράσινες και είναι οι μόνες που εμπεριέχουν β-τοκοφερόλες και α-τοκοτριενόλες. Η βιολογικής ελιά θρούμπα της th!nkgreen ωριμάζουν πάνω στο δένδρο και μαζεύονται με το χέρι, έχ..
3,60€
THINKGREEN ΕΛΙΑ ΘΡΟΥΜΠΑ ΘΑΣΟΥ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΒΙΟ 200 γρ.
Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες. Οι  μαύρες ελιές είναι πλουσιότερες σε συνολικές τοκοφερόλες σε σχέση με τις πράσινες και είναι οι μόνες Η βιολογικής ελιά θρούμπα της th!nkgreen ωριμάζουν πάνω στο δένδρο και μαζεύονται με το χέρι, έχουν τη μοναδική γεύση της Θασίτικης ποικιλίας, διατ..
3,60€
THINKGREEN ΟΥΖΟ ΒΙΟ 200 ml
Η παραγωγή του Ούζου thinkgreen γίνεται υπό την αυστηρή επίβλεψη και τις οδηγίες ενός από τους πιο παλιούς παραγωγούς του οποίου η οικογένεια βρίσκεται στο χώρο από το 1875. Η πείρα τεσσάρων γενεών, η τέχνη και τα επιλεγμένα υλικά που χρησιμοποιούνται, σας χαρίζουν μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία, το Ούζο thinkgreen. το πρώτο βιολογικό Ούζο που κυκλοφόρησε στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Παράγεται από την απόσταξη καθαρού αλκοόλ και αρωματικών φυτών και βοτάνων. Κάθε κατασκευαστής έχε..
5,60€
THINKGREEN ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΕ ΞΥΛΑ ΣΕ ΒΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 160 γρ.
Ο επιλεγμένος τόνος yellow fin (κιτρινόπτερος) προέρχεται από την εκλεκτή ποικιλία albacares. Έχει απαλό ροζ χρώμα, συμπαγή και τρυφερή υφή, μαζί με λεπτή ντελικάτη γεύση. Το κάπνισμα του τόνου γίνεται σε ελεγχόμενες συνθήκες σε φούρνο με ξύλα. Προέρχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό και υπόκειται στην συνθήκη Dolphin Safe, σύμφωνα με την οποία τηρούνται οι προβλεπόμενες συνθήκες της αειφόρου αλιείας. Ο εξαιρετικός συνδυασμός του πλούσιου κρέατος τόνου με το Ελληνικό βιολογικό ε..
4,60€
THINKKGREEN ΡΕΤΣΙΝΑ ΒΙΟ 500 ml
Η ρετσίνα ανήκει στα κρασιά με «Ονομασία κατά Παράδοση», τα οποία παράγονται σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους μιας συγκεκριμένης περιοχής ή χώρας οπότε δεν επιτρέπεται η παραγωγή της (με αυτό το όνομα) σε άλλη χώρα του κόσμου παρά μόνο στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν λευκό ξηρό επιτραπέζιο οίνο στον οποίο γίνεται προσθήκη φυτικής ρητίνης πεύκου που συλλέγεται με πελέκιμα του δέντρου. Στην αρχή της αλκοολικής ζύμωσης προστίθεται μια ποσότητα ρητίνης (ρετσινιού) πεύκης του Χαλεπίου ( Pinus ..
3,70€
-