ZOTTER

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
ZOTTER LABOOKO BELIZE SPECIAL ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 72% ΒΙΟ 70 γρ.
Μαύρη σοκολάτα με 72% κακάο. Μια υπέροχη εμπειρία. Συστατικά   καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, κακαομάζα* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zotter είναι χειροποίητες και προϊόν δίκαιου εμπορίου.   ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO BELIZE TOLEDO ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 82% ΒΙΟ 70 γρ.
Μαύρη σοκολάτα με 82% κακάο. Οι Μάγια, οι μεγάλοι πρόγονοι του πολιτισμού της σοκολάτας, έζησαν στην περιοχή του Γιουκατάν στα νότια και νοτιοανατολικά του Μεξικού, καθώς και περιοχές της Μπελίζ, της Γουατεμάλα και της Ονδούρας. Σήμερα στην Μπελίζ εξακολουθούν  να παράγουν κακάο. Ο Josef Zotter και η οικογένεια του, πέρασαν δύο εβδομάδες με τους Μάγια κακάο αγρότες που ζουν στη μέση της ζούγκλας μακριά από τη φασαρία της Μπελίζ Σίτι. Αποτέλεσμα μια μαύρη σοκολάτα με 82% κακάο από του..
4,70€
ZOTTER LABOOKO BOLIVIA ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 90% ΒΙΟ 65 γρ.
Μαύρη σοκολάτα με 90% κακάο. Μια υπέροχη δυνατή εμπειρία. Μια σοκολάτα που αγγίζει τα όρια του κακάο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσει κανείς κακάο από το συνεταιρισμό El Ceibo της Βολιβίας. Σε αυτή τη μοναδική σοκολάτα μπορείτε να δοκιμάσετε το άρωμα αυτού του αρκετά σπάνιου κακάο. Συστατικά   ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, κακαομάζα από τη Βολιβία* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας.  Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zo..
4,70€
ZOTTER LABOOKO COLOMBIA ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 75% ΒΙΟ 70 γρ.
Με υπέροχη απαλή υφή, που λιώνει στο στόμα. Ελαφρώς πικάντικη. Συστατικά καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, κακαομάζα*, βούτυρο κακάκο* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zotter είναι χειροποίητες και προϊόν δίκαιου εμπορίου. ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO CUVEE ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 70% ΒΙΟ 70 γρ.
Με μικρά κομματάκια κακάο. Συστατικά   καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, κομματάκια κακάο 7%*,κακαομάζα* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zotter είναι χειροποίητες και προϊόν δίκαιου εμπορίου.   ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO ECUADOR ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 50% ΒΙΟ 70 γρ.
Σε όλο το Εκουαδόρ ο αρωματικός χαρακτήρας του τοπικού κακάο έχει πολλούς θαυμαστές. Εδώ δένει αρμονικά με την ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από την Παραγουάη, λίγη βανίλια από το Κονγκό και το γάλα που παραδίδεται κατευθείαν από τους αγρότες του ορεινού Τιρόλου, δημιουργώντας μια εξαιρετική σοκολάτα γάλακτος με 50% κακάο. Συστατικά   καστανή ζάχαρη α.πό ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, κακαομάζα* από το Εκουαδόρ, πλήρες γάλα σε σκόνη*, βανίλια* και αλάτι.  *προϊόν βιολογική..
4,70€
ZOTTER LABOOKO ECUADOR ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 100% ΒΙΟ 65 γρ.
Μια δυνατή εμπειρία. Μια σοκολάτα φτιαγμένη από ένα από τα καλύτερα κακάο από το Εκουαδόρ. Κατασκευασμένη από 100% καθαρή μάζα κακάο, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα. Μια αγνή σοκολάτα αντιπροσωπευτική της ψυχής του φασολιού κακάου, θορυβώδης, άγρια, ανεξέλεγκτη και εντελώς γνήσια. Το φασόλι κακάο Arriba, καλλιεργείται μόνο στο Εκουαδόρ, το οποίο μαζί με το Criollo θεωρούνται από τους κορυφαίους κόκκους κακάο στον κόσμο. Ένα σπάνιο είδος κακάο, του οποίου η γεύση ελαφρώς φρουτώδης και πικάντικη. ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO ECUADOR ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ 75% ΒΙΟ 70 γρ.
Μια μαύρη σοκολάτα από κακάο που καλλιεργείται στην περιοχή Los Rios του Ισημερινού. Συστατικά   καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, κακαομάζα* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zotter είναι χειροποίητες και προϊόν δίκαιου εμπορίου.   ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO HIGH-END ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 96% ΒΙΟ 65 γρ.
Κακάο σε καθαρή μορφή μαζί με ένα ίχνος βιολογικής ζάχαρης. Τόσο ισχυρό όσο Άνδεις , τυλιγμένο στο θρύλο , όπως οι Ίνκας - το περουβιανό κακάο χαρακτηρίζεται από το έδαφος και την ιστορία του. Ζήστε αυτό το φανταστικό κακάο , σε μια σύνθεση από 96 % κακάο και 4 % φυσική ζάχαρη που θα σας απογειώσει. Συστατικά   καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, κακαομάζα* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zotter είναι χ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO INDIA ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 62% ΒΙΟ 70 γρ.
Ανακαλύψαμε ένα καινούργιο καταπληκτικό κακάο. Το ινδικό!. Το κακάο προέρχεται από την Κεράλα στη νοτιοδυτική Ινδία  Συστατικά   ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, κακαομάζα*, βούτυρο κακάκο* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zotter είναι χειροποίητες και προϊόν δίκαιου εμπορίου. ..
4,70€
ZOTTER LABOOKO LOMA LOS PINOS ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 62% ΒΙΟ 70 γρ.
Προσεκτικά διαλεγμένοι με το χέρι κόκκοι κακάο από τη Yacao της Δομινικανής Δημοκρατίας. Οι καλλιεργητές αυτού του κακάου είναι πολύ υπερήφανοι για την παραγωγή τους και για αυτό σε αυτή την 62% μαύρη σοκολάτα, προστέθηκε λίγο περισσότερη ζάχαρη, όπως αρέσει στους Λατινοαμερικάνους.    Συστατικά   ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, κακαομάζα*, βούτυρο κακάκο* και αλάτι.  *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Η συσκευασία περιέχει δύο μπάρες. Όλες οι σοκολάτες Zo..
4,70€
ZOTTER LABOOKO MAGADASCAR ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 75% ΒΙΟ 65 γρ.
 Μια σκοτεινή και λεπτή σοκολάτα που παράγεται από βιολογικούς κόκκους κακάο από τη Μαδαγασκάρη! Αυτό το κακάο καλλιεργείται στο θρυλικό Sambirano Valley, της Μαδαγασκάρης, όπου υπάρχουν λίγες μεγάλες φυτείες, αλλά και πολλά μικρά αγροκτήματα κακάο. Η Zotter αγοράζει κόκκους κακάο από την COPROCASA Cooperative, μια ένωση των 170 μικρών εκμεταλλεύσεων. Το κακάο καλλιεργείται σε ηφαιστειακό έδαφος, ευδοκιμεί στο τροπικό και υγρό κλίμα του νησιού, και είναι ένα μείγμα από 20% Criollo, (..
4,70€
-