ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 250 ml

ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 250 ml

Παραγωγός: ΦΑΡΜΑ ΣΤΡΑΤΗ
Τιμή: 11,90€
Περιγραφή

Ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες έχει το γάλα του γαϊδουριού, που θεωρείται διατροφικά μακράν καλύτερο από το αγελαδινό και πιο κοντινό στο μητρικό, καθώς είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και πρωτεΐνες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη. Το συγκεκριμένο γάλα όνου είναι παστεριωμένο.

Το γάλα όνου περιέχει βιταμίνες A, B, C, D, E. Η βιταμίνη C είναι 60 φορές περισσότερη από το αγελαδινό γάλα. Η αυξημένη λακτόζη βοηθά τον οργανισμό σε μεγαλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, σημαντικό για την οστική πυκνότητά του. Η λακτόζη και η λακτουλόζη είναι τα γνωστά προβιοτικά που συμβάλλουν στην διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου. Περιέχει λυσοζύμη (ένζυμο με αντιμικροβιακή δράση), λιπαρά οξέα που βοηθούν στην απορρόφηση των βιταμινών και Ω3 απαραίτητα στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, στη ρύθμιση της χοληστερόλης και στη θεραπεία της αθηροσκλήρυνσης.

Επιδρά με άριστα αποτελέσματα στο ανοσοποιητικό, πεπτικό και ηπατικό σύστημα, στις καρδιαγγειακές παθήσεις, στο άσθμα, στο έλκος στομάχου, κράμπες, αλλεργίες, οστική πυκνότητα, δερματολογικές παθήσεις (εκζέματα, ακμή, ψωρίαση, ξηροδερμία, ευαίσθητα δέρματα), επούλωση πληγών. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, νάτριο, σίδηρο, ψευδάργυρο και είναι χαμηλό σε λιπαρά και καζεΐνη.

Η φάρμα Στρατή με την τεχνογνωσία που κατέχει, συλλέγει, παστεριώνει και εμφιαλώνει το γάλα όνου, ακολουθώντας τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Η αρμέξη γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την αποφυγή μικροβιακής επιμόλυνσης, ενώ χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες τεχνικές για την αποφυγή τραυματισμών στα ζώα μας

Η Φάρμα Στρατή είναι μια σύνχρονη κτηνοτροφική μονάδα εντός Αττικής. Σε ένα χώρο 6 στρεμμάτων το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες εκτροφής και ανάπτυξης του ζωικού μας κεφαλαίου. Η φάρμα περιλαμβάνει 10 στάβλους κλειστούς, ξεχωριστούς για εγκύους, ενήλικα ζώα, μητέρες με πουλάρια καθώς και αναρρωτήριο.

Πραγματοποιούνται συχνοί κτηνιατρικοί έλεγχοι, απαραίτητοι για την υγεία των ζώων, αλλά και την άριστη ποιότητα του προϊόντος. Ακόμα γίνεται ενδελεχής παρακολούθηση όλων των σταδίων παραγωγής με διαρκή έλεγχο και πλήρη συμμόρφωση με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ποιότητας.

 

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή