Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα
 

Επιλέξτε “παραλαβή από το κατάστημα” για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά (e-mail), ώστε να την παραλάβετε.


2. Courier

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει και συνήθως σε 3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Αθηνών και 7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εκτός Αθηνών.Εξυπηρετούνται τα περισσότερα σημεία της Ελλάδας για ξηρό φορτίο και προιόντα ψυγείου (για αποστολή προιόντων ψυγείου εκτός Αθηνών απαιτείτε προεξόφληση της παραγγελίας) εκτός από προιόντα κατάψυξης τα οποία αποστέλνονται μόνο εντός Αθηνών. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (Voucher), με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο SITE της Courier μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Η χρέωση γίνεται ως εξής:

 

1) για αγορές εντός Αττικής η χρέωση είναι 3,00€.

2) για αγορές από την υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι 5,00€.

 

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Για αγορές από 30,00€ και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για την Αττική.

Για αγορές από 80,00€ και πάνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για τις αποστολές εκτός Αττικής.

 

Για αποστολή προϊόντων με άλλη courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.


3. Πρακτορείο Μεταφορών

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών σε 7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας. Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών μπορεί να συνδυαστεί με αντικαταβολή μόνο εφόσον τη δέχεται το πρακτορείο μεταφορών.

Στις τελικές τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής του εκάστοτε πρακτορείου μεταφορών.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

4. Κατόπιν Συνεννόησης