Πληροφορίες παράδοσης

Εντός Ελλάδας

Για παράδοση δεμάτων εντός Αττικής, ανεξαρτήτως κιλώναν το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας είναι κάτω από 30 επιβαρύνεστε με 3 έξοδα αποστολής, ενώ από 30 και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παράδοση δεμάτων εκτός Αττικής, ανεξαρτήτως κιλώναν το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας είναι κάτω από 80 επιβαρύνεστε με 5 έξοδα αποστολής, ενώ από 80 και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Η αποστολή της παραγγελίας σας (η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και προϊόντα ψυγείου για περιοχές εντός Αττικής και μεγάλες επαρχιακές πόλεις) γίνεται με εταιρίες courier, ΕΛΤΑ και μεταφορικές εταιρίες.

 
Δεν χρεώνεστε έξοδα αντικαταβολής.
 
Η παράδοση των παραγγελιών, εφ'όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, γίνεται το πολύ σε 2 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες εντός Αττικής και σε 5-7 εργάσιμες μέρες για παραγγελίες εκτός Αττικής (επαρχία & νησιωτικούς προορισμούς). Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες του χρόνου παράδοσης. 

 

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να παραλάβετε τα παραγγελθέντα προϊόντα στο κατάστημά μας (Κεραμεικού 99, 10435 Αθήνα) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας στο 213 0235776.

 

Πολιτική επιστροφών

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το κάνετε, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής (για τα προϊόντα μακράς διαρκείας), αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχετε παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν εσάς, ενώ στο 213 0235776 μπορείτε να μας καλέσετε για να κανονίσουμε τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας.