ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΙΟ 60 γρ.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΙΟ 60 γρ.

Τιμή: 1,80€
Περιγραφή

Τα αμύγδαλα εκτός από πολύ ιδιαίτερη γεύση, παρέχουν πλήθος ευεργετικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες και περιέχουν πολλά σημαντικά αμινοξέα. Περιέχουν ακόμα χαλκό, βιταμίνες της ομάδας Β, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, σίδηρο και υγιή λιπαρά. Επειδή όμως περιέχουν υψηλές περιεκτικότητες σε μονοακόρεστα λιπαρά και θερμίδες, καλό είναι να διατηρείτε το μέτρο στην κατανάλωσή τους και να περιορίζεστε σε μια χούφτα την ημέρα.

Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των αμυγδάλων, τώρα και σε συσκευασία pocket για να μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας. Ένα εξαιρετικά θρεπτικό σνακ για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Πιστοποιημένο ελληνικό βιολογικό προϊόν. 

Η εταιρία «Το Χωριό της Κάρλας», είναι μια οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση, που δρα με σεβασμό στις αξίες και την ευζωία των ζωών του κοπαδιού.

Η εμπειρία ετών συνδυάζεται αποτελεσματικά με την επιστημονική γνώση, προς όφελος τόσο των ζώων, όσο και των καταναλωτών. Βασικό χαρακτηριστικό της, είναι η αγάπη για τα ζώα και ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους. Αυτός είναι και ο λόγος, που τα ζώα βόσκουν ελεύθερα, στα βοσκοτόπια που εκτείνονται πέρα από τα όρια της λίμνης Κάρλας, έως και τις κορυφές του δυτικού Πηλίου.

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΠροσοχή: Μην εισάγετε, στην κριτική σας, HTML tags διότι δεν λαμβάνονται υπόψη!

Κακή            Καλή